selam arkadaşlar sinir bunlarda nasıl bir kapris ve kıskançlık bence 1. erken olmalı idi ama o olmadığına göre bu gayet iyi bi sonuç kimseyi azarlamadı ev sahipliğide gayet güzeldi neden bu kadar laf söylediler yazık valla üzüldüm ben ahu ya 1. tadını yaşayamadı aferin asil insanmış şu erkan bir o tebrik etti kızı ya
bencede valla bende sevındım..Hanife hıc ıyı bır mısafırperver deıl.Erkan son derece kibar,efendi,hosgörülü bir ınsan.Burak ukala,saygısız bır cocuk,hülya yı cözemedım...
Erkan ve Burak disinda digerlerini at cope hele ahu ve hulya resmen nefret ettim ikiside birbirinden beter al birini vur otekine prens serce bi numarasin oldum gulmekten dansina da bayildim:lepi:
bence burak cok saygısız ve ukala bır cocuk..Haklıda olsa kendınden 20 yas buyuk bırıne ısmıyle hıtap edıyor,10 yas buyugune cok komıklestın dıyor,lafları yapıstırıverıyor valla..
kıskançlık üst safhadaydı bu hafta erkanın egosu
burağın saygısızlığı hülyanın görgüsüzlüğü hanifenin dengesizliği
ahunun kaprisi hepsi bi tuhaftı seçmece bunlar
yok biz esimle karar verdik kessinlikle üstüne para verip cikartiyolar bu yarismacilari ya hepside ayri cins :)
nerden ve nasil seciyolar buluyolar hayret yani
ama acik söyliim erkanim sercem favorimdi gönlümün birincisi o kessinlikle zaten onun paraya ihtiyaci yok renk katdi cok güldüm ya tipine kiligina kiyafetine ne dicemi bilmiyorum egosuda yüksek sadece ben duygusu var adamda ama o hep öyle gibime geliyo pres gibi büyümüs 17yasindayken bile annesi nazarboncuklu zincir almis ona nasil büyüdügünü siz düsünün artik kizlar :)
Erkanın evide kendisi gibi .....Prense prenslere yakışır bir ev.Zevk olayı tabiii..Burak kardeşimize kasvetli ve abartılı geldi.aslında bu tip kişileri sevmem hatta Erkanı görüncede önyargılı davrandım.Önyargının ne kadar yanlış olduğunuda anladım.İnsanların görüntüsü olsun yaşantısı ve hatta cinsel tercihi kişinin kendini ilgilendirir.Bana göre önemli olan kendine göre bir yere gelmiş kişinin öz benliğini unutmaması.Erkanı bu yüzden çok sevdim.Bir Türk olduğunu örf ve adetlerimizi çok güzel biliyor ve bunları unutmamızı dile getiriyor.yemeği sevsin sevmesin nimetin kıymetini bilerek kibarca yerinde yakışır şekilde eleştiriyor.yemek tarzı kendine uymasa dahi hepsini yiyerek denedi.Bu bakımdan taktir ettim kendisini.Merak ederek bende sizler gibi netten araştırdım çocukları varmış falan ...olabilir....Bir arkadaşımız evde eski resimlerinden göstermediler demiş .Aslında gösterdiler iyi izledi iseniz mutfak kısmında servis yaptığı tezgahın hemen köşesindeki bölümde ufak çerçevede bıyıklı bir erkek resmini iki kere yakınlaştırarak gösterdi.:roflol:Tek fark saç ve yüz ifadesi idi.Bu geceki finalde yemekte Hanife hanım son derece kaba bir bayan bana göre.Misafir ne kadar haksızda olsa o tür davranılmaz.
Kısaca.......sert ve yumuşak eleştirilere gerek davranış gerek sözle verilecek yanıtın nasıl olması gerektiğini gelecek yarışmacılar Erkan Serçe yi izlemiş olsunlar ki öğrensinler.Erkanı ne tanır bilirim ilk kez Tv de gördüm ve şöylede dedim...Keşke böyle bir arkadaşım olsa......................