Yemekteyiz - Show Tv

Sermin teyzem de hala ısrarla SARMISAHHH demiyo mu...Yuvarlanıyorum gülmekten yahu!!

kızlar izliyordum showtvnin yayını gitti tabaklarına bayıldım.mutfağına bayıldım.birde tam göremedim mutfak halısı shaggy miydi

bende bayıldım tabaklarınaaaaa..mumlar felan hepsı takım....
yarısma bıtse bıle ogrenecem o ev onunmu dıyee..cok merak ettım...

arkadaslar kımın bırıncı oldugunu hala bılenınız yokmu bugun kuaforde separ dıye soyluyorlardı umarım o bırıncı olmaz agrasıf kadın.

evet masası tabakları.mutfağı ve ev genel olarak çook güzel..
salonu çok alaturka ama kadın çook sinir yaaaaaklava::mymeka:
hiç sevmedim..
heleki en son yaptığı yorummm yok efendim bunun seviyesinde birileri diilmişş bak senn...
kendisi neysee:dilcikar:klava:

arkadaslar kımın bırıncı oldugunu hala bılenınız yokmu bugun kuaforde separ dıye soyluyorlardı umarım o bırıncı olmaz agrasıf kadın.

sen hangı kuafore gıdıyon bakem..
bugun ablamda dıyordu serap bırıncıymıs dıye..
ablam kuaforde o bakımdan merak ettımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o başı kapalı bayan olsun ısterım
yarın kı o yaşlı bayanda çuvallıyor qıbı

bende oonun olmasını ısterım..cok kıbar kadın kımseyı kırmak ıstemıyor..kotu dusunmek ıstemıyor ınsanlar hakkında
sedatla serap olmasında kım olursa olsun..
bu sartlarda sedat elendı..

ozlos dogru soluyon sankı kendı sabancının kızıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gedıgı yerı bılmesem:dilcikar::dilcikar:

hehe özloşum bende geldim işte yaaaa
benim sıpa izletmiyor fazla klava:
o yüzden burdan takip edeceğim

slm herkeseeeeee

evet tabaklar güzeldi benimde çok hoışuma gitti ama o sandalyeler ve evin kapısındaki süsler neydi öle düğün salonundaki sandalyeler gibi olmuş ama masası güzeldi ona bişey diyemem....

ya ne kadar agresıftı..
Herseyı hazır almıs.. Soganları dogranmıs,tavugu didilmiş..vs herseyı yaa..
Eger bu hanım kazanırsa cok üzülürüm ya..

Serap hanım o masa düzenini kurmak için 2.500 lira harcamış .Değmiş doğrusu...
Birinci olmuş.Yarışmacılardan biri ablamın iş arkadaşı ordan biliyorum.

aa gercekten mı yaa.. bugunku bayan mı bırıncı olmus.. neyse masa masrafını kat kat cıkarmıs olmus kazandıysada..
ama üzüldüm gercekten hakettıgıne ınanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…