Yemekteyiz - Show Tv

ev sahibi bukadar da aşağılarmı misafirleri yaaa. ne biçim insalar bunlar nasıl birinci yaptılar o muşmula suratlıyı. şimdi tekrarınıda seyrediyorum sanki yoldan açları toplamış sevabına doyuruyormuş gibi kapasitelerinin üstünde bi masa diye aşağılıyor insanları.

üstelik masanın ve mutfağın şıklığıda çok yapay durmuş çünkü serapta öyle bir asalet yok. yarışma için evini hazırladığı çok belli

ya bu yarışma baydı artık beni,görünce hemen kapatıyorum.önceden iyiydi hoştu dedikodusunu çok yapıyoduk da şimdi görmek bile istemiyorum

kayserili arkadaşlar bir merakımı gidersin.fisfisfis
ben ilk defa haşlanmış tavuk satıldığını ve doğranmış patlıcan satıldığını bu sayede öğrendim.benim memlekette böyle yok gerçekten kayseride böyle satılıyormu.CADIARZU
yoksam bu gacı markete önceden mi hazırlatttı:uhm:

he bende hiç görmedim burda. doğranmış soğanı naim sayesinde duymjştum. doğranmış patlıcan nasıl kararmamış hayret.
ymekteyiz özel bölümü çekilecekmiş haberiniz var mı. pasaklı hasan vampirella funda falan yarışacakmıs okuduğuma göre

sağol canım bende patlıcanın kararmamasına hayret zaten:uhm:
bak bu haberden bilgim yokkkk:1shok:

kızlar serap kendı calıstıgı marketten aldıya ondan hazırdı hepsı onceden hazırlatmıs

evt bnde duydum ama nerde duydum bılemıyoruum:uhm:

Benim gözlemlediğim serap, dünün acısını alır bunlardan,
Nasıl sert sert bakıyordu,
Kızlar sonunu kaçırdım ben, bugün kim yarışcak.Cadı serap kaç oauan aldı..

dün gece baktım adamın adı gelmedi aklıma genç olan oglan ne adamı neyse ay ne komik konuşuyor odada konuşmasını gördüm gözleri yerinden fırlıcak gibi açıyor
serapda kalkıp dövecekti hepsini nasıl sinirli konuşuyor kendini zor tutuyor gibiydi

Benim gözlemlediğim serap, dünün acısını alır bunlardan,
Nasıl sert sert bakıyordu,
Kızlar sonunu kaçırdım ben, bugün kim yarışcak.Cadı serap kaç oauan aldı..

o yaşlı bayan var ya arabada başı kapalı ıçerde açık olan o yarışıoo ama çuvallaıo

Bende programi sirf Kayseride diye izliyorum.Yasli bayan tipik kayseri gelini gibi davraniyor ama benim bildigim genc gelinler onun yaptigi gibi yapar disarida sacini kapatir,evde acar ama bayanlar arasinda.Birde bayan cok kaba saba normalde oldukca kibar ve ince olur kayseri gelinleri.Ablam hala eskide kalmis hanim annesiyle yasadigi icin hala kendini yeni gelin saniyor.Serap cok gicik biri benim eltimin ablasina benziyor hatta ayni cok cadi.Kendisi 1. sinifmis,yarismacilar onun sofrasi gibi bir sofrada oturmamislar.Gülelimde bosuna gitmesinkaydirigubbakcemile3Kizim sen nerde yasiyorsun?Artik hersey gelisiyor,hemen hemen herkes ayni sofralar kuruyor günümüzde.Hanim kendini yeni gelistirmis galiba ama oldukca küstah.kayseri misafirperverligi nerde bu bayanda...

yaaa bizim kızlar hep buraya gelmiş
ben sevmiyorum o yarışmayı aslında ama bazen bakıyorum ölesine
adını bende bilmiyorum ama bende sewvmedim damatlık giymiş gelmiş resmen
çok abartılıydı kıyafeti

serap acayip kompleksli,kibirli bir bayan..
genc bey efendı sımdılık bır zararı yok ama o gözlerını pörtletmese daha ıyı görünecegınden emınım..
sedat bey negatıf bı elektrık almadım acıkcası ama seraptan az almasına üzüldüm,daha temiz ve sakınce hazırladı herseyı..
Bugunku yarısacak bayan ılk gun cekıngend ama bırdenacıldı..Begenmemeler,burun kıvırmalar falan..Ama bugun cuvallıcak gibi sankı..
Türbanlı bayan favorım ama kazanamıyormus üzüldüm.. Pozıtıf bır bayan,ınsanı cok ıyı anlaız edebılıyor ve lafını uygun yola esırgemeden söyluyor,aynı ben..
sengözlerimebaksanab

:1shok::1shok:nasıl arabada kapalı evde açık kameralar ne iş yapıyor bütün herkez izliyor evde niye açıyoki saçma sapan

Ben zaten oo şermini hiç sevmedim...
Memnuniyetsiz ve çok aksi bir tipi var...
Birde kaynanası yardımmı ediyor buna, ilk fragmanda görmüştüm, yanında hep bir kadın vardıı..
Birde çok saçma, evde aç dışarda kapa,ya açıksındır ya kapalı.. kamerelar var tüm türkiye izlior..yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…