ya bu yarışma baydı artık beni,görünce hemen kapatıyorum.önceden iyiydi hoştu dedikodusunu çok yapıyoduk da şimdi görmek bile istemiyorum
ya ne kadar agresıftı..
Herseyı hazır almıs.. Soganları dogranmıs,tavugu didilmiş..vs herseyı yaa..
Eger bu hanım kazanırsa cok üzülürüm ya..
he bende hiç görmedim burda. doğranmış soğanı naim sayesinde duymjştum. doğranmış patlıcan nasıl kararmamış hayret.
ymekteyiz özel bölümü çekilecekmiş haberiniz var mı. pasaklı hasan vampirella funda falan yarışacakmıs okuduğuma göre
sen hangı kuafore gıdıyon bakem..
bugun ablamda dıyordu serap bırıncıymıs dıye..
ablam kuaforde o bakımdan merak ettımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rapunzel ben ergun kuafore gıdıyom ordan duydum hanı ananın yerı varya pastacı bılmeyenler ıcın onun o tarafta.
kızlar serap kendı calıstıgı marketten aldıya ondan hazırdı hepsı onceden hazırlatmıs
he bende hiç görmedim burda. doğranmış soğanı naim sayesinde duymjştum. doğranmış patlıcan nasıl kararmamış hayret.
ymekteyiz özel bölümü çekilecekmiş haberiniz var mı. pasaklı hasan vampirella funda falan yarışacakmıs okuduğuma göre
Benim gözlemlediğim serap, dünün acısını alır bunlardan,
Nasıl sert sert bakıyordu,
Kızlar sonunu kaçırdım ben, bugün kim yarışcak.Cadı serap kaç oauan aldı..
o yaşlı bayan var ya arabada başı kapalı ıçerde açık olan o yarışıoo ama çuvallaıo
yaaa bizim kızlar hep buraya gelmişdün gece baktım adamın adı gelmedi aklıma genç olan oglan ne adamı neyse ay ne komik konuşuyor odada konuşmasını gördüm gözleri yerinden fırlıcak gibi açıyor
serapda kalkıp dövecekti hepsini nasıl sinirli konuşuyor kendini zor tutuyor gibiydi
:1shok::1shok:nasıl arabada kapalı evde açık kameralar ne iş yapıyor bütün herkez izliyor evde niye açıyoki saçma sapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?