bayanlar şu kapalılık mevzusuna açıklık getirmek istyorum kayserili olanlar bilirler burda özelliklede kayserinin yerlileri dışarıda kapatır böylegüne filan gittiklerindede açarlar yani öyle alışkalnlık vardır o yüzden böyle yapıyo oda tamamen alışkanlık meselesi
bayanlar şu kapalılık mevzusuna açıklık getirmek istyorum kayserili olanlar bilirler burda özelliklede kayserinin yerlileri dışarıda kapatır böylegüne filan gittiklerindede açarlar yani öyle alışkalnlık vardır o yüzden böyle yapıyo oda tamamen alışkanlık meselesi
:mymeka::mymeka:Serap hanım o masa düzenini kurmak için 2.500 lira harcamış .Değmiş doğrusu...
Birinci olmuş.Yarışmacılardan biri ablamın iş arkadaşı ordan biliyorum.
kayserili arkadaşlar bir merakımı gidersin.fisfisfis
ben ilk defa haşlanmış tavuk satıldığını ve doğranmış patlıcan satıldığını bu sayede öğrendim.benim memlekette böyle yok gerçekten kayseride böyle satılıyormu.CADIARZU
yoksam bu gacı markete önceden mi hazırlatttı:uhm:
sen hangı kuafore gıdıyon bakem..
bugun ablamda dıyordu serap bırıncıymıs dıye..
ablam kuaforde o bakımdan merak ettımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rapunzel ben ergun kuafore gıdıyom ordan duydum hanı ananın yerı varya pastacı bılmeyenler ıcın onun o tarafta.
sıvas cad canımcım ozelıne yarım bırazdan adınıda reklam olmasın demıkaydirigubbakcemile3
ama senın gıttgın yer degıl...
ole kayserı yemegımı olur..mantının harcına sogan katmadıo yaşlı bayan var ya arabada başı kapalı ıçerde açık olan o yarışıoo ama çuvallaıo
helde koftesı ıcıne tarcın kattı:mymeka:
pıst nıoluyor esımde yellılerden...ama ben ole bıldın yyerlı gelınlerıden degılım..
ama sen dunurlluk gezmelerı var bı gorsenız kızlar gelın kız 3-4 kıyafat gıyer gıyer cıkar ortayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden
yazık yaa kadın ağladıı
yok ya sevdım bn bu şermını
serap resmen ınsan aşağılıoo ama kendısını ne sanıyor bılmem :mymeka:
bnce şermının ınsanlaığı ona 1000 basar
gecmısnıde bılıyom azracım...delunun tekı..ablam cıleden cıkartırdı kuafor dukkanına gelınce..yap boz sac yaptırıdı..cok sukur ablam kurtuldum dıye sevınmıstı o gelemyıncedelikafaduldendelikafadulden
ama bak onun kazanacagını duyunca cok uzuldum..
bu yarsımadan kım kaznsın dersenız gulsum kazanmasını ısterdım..yada
damatlık gıyen yumusakcanınsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?