valla o serap denilen kadın o sofra düzenine 20.000 tl de harcasa bugün giydiği o kıyafet ve özellikle üzerine aldığı şalı görünce benim için bitmiştir. kuaförde saçını başını boz yap yapacağına iki tane moda dergisi alsın da dünyada ve ülkede nasıl giyiniliyormuş bir araştırsın bence. çatalı kaşığı düzgün koymakla sosyete olunmuyor. terbiyesiz olması da çabası. kadın olmuş evet ama insan olamamış yazık. bir de o evdeki eşyaları görünce o sofradaki herşeyin yeni alındığı kabak gibi belliydi. insan esyalarına uygun birşey alır kabak gibi sırıtıyordu o salonda o masa. yok kızlar yok o şal yetti bana zaten 'patladı' serap bana göre. birinci olmuş bir de utanmadan. sonradan görme.
final akşamını izlemeye tahammül edemeyeceğim sanırımmmmm
onun o gülüşüne,zaferinin tadını almasına,küçümser bakıslarına,kazandım edalarına tahammül edemeyeceğimmm
kızlar o yarışmadaki herşey show zaten bilinçli yapılıyor izlensin diye yarışmanın formatı bu herkes birbirinin yemeğini beğense eleştirmese kimse izlemezki bu yarışmada olanlar bir zamanların tülün ve caneri banu alkan ve murat taşdemiri gibi show yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?