Yemekteyiz - Show Tv

valla o serap denilen kadın o sofra düzenine 20.000 tl de harcasa bugün giydiği o kıyafet ve özellikle üzerine aldığı şalı görünce benim için bitmiştir. kuaförde saçını başını boz yap yapacağına iki tane moda dergisi alsın da dünyada ve ülkede nasıl giyiniliyormuş bir araştırsın bence. çatalı kaşığı düzgün koymakla sosyete olunmuyor. terbiyesiz olması da çabası. kadın olmuş evet ama insan olamamış yazık. bir de o evdeki eşyaları görünce o sofradaki herşeyin yeni alındığı kabak gibi belliydi. insan esyalarına uygun birşey alır kabak gibi sırıtıyordu o salonda o masa. yok kızlar yok o şal yetti bana zaten 'patladı' serap bana göre. birinci olmuş bir de utanmadan. sonradan görme.

kızlar sıze adres vvermeye gerek kalmadı ben gıdıp yolacam serabı:mymeka::mymeka::mymeka:

sermın ablayada aglttııya..ben o kadının yerınde olsam al masa oyle patlamaz boyle patlar derdımÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Ayy kıyamam çok üzüldüm şermin teyzeye yaa neşe dolu kadın cağız gıcık serap yüzünden ağladı bide yerden yere vurdu masasını yemeklerini yaşına bakmadan saygısızlık diz boyu inşallah şermin teyze birinci gelir çok sıkı izlerim yemekteyiz programını buraya yazmak kısmet olmadı :)

final akşamını izlemeye tahammül edemeyeceğim sanırımmmmm
onun o gülüşüne,zaferinin tadını almasına,küçümser bakıslarına,kazandım edalarına tahammül edemeyeceğimmm

kesın gıdıp programın sponsorundan almıstır o yemek takımını hava atcak ya mıleteÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
soyete degılkı...
bızm buralarda koylu ve kayserının yerlısı dıye ayırt ederler..bu azcık kendını begenmıslerden sonradann gorme sınıfında..
bıde pınarbasından gelme..kayserılı arkadslar bılır
bu kız bekarkende hırs kupuydu hala hırs kupu..:mymeka:

Son düzenleme:
yazık kadın kendini deiştiremezki..bunlar hepten saygısız mahsusmu yapıolar ne..reytınk için....:mymeka:

final akşamını izlemeye tahammül edemeyeceğim sanırımmmmm
onun o gülüşüne,zaferinin tadını almasına,küçümser bakıslarına,kazandım edalarına tahammül edemeyeceğimmm

bende bakamıyacam ..o kızın bızı rezıl eden davranıslarından dolayı..kasıntı kasıntı duracak..halkla ılıskıler uzmanı konusmayı bılmıyor:mymeka:

ya bu serap ne manyak bır kadın ya kendını begenmıs sonradan görme kibirli bu kadar terbıyesızlık olmaz ya kadın nasıl agladı ya nsl üzüldüm kullandıgı cümlelere hiç dikkat etmiyor lafın nereye gıttıgını bılmıyor patavatsız sadece serapa acıyorum inş 1.olmaz

arkadaşlar bende sizin fikirlerinize katılıyorum serap resmen ruh hastası gibi bence o kadının piskolojik sorunları var onun birinci olması bence çok saçma kayseriyi tanıtan hiç bir özelliği yok .ben kendim nevşehirliyim eşim yozgat boğzlıyanlı ve ayrıca benim bayağı kayserili komşularım oldu bende nerdeyse bir kayserili gibiyimdir bu kadının uzaktan yada yakından hiç bir alakası yok kayseriyle ve ayrıca yarışmadada kayseriyi yeterince tanıtamadılar bence şermin mantı yaparken kendimi yırttım resmen nasıl mantı yapıyo ya böylemi olur kayseri mantısı.o börek ,köfte neydi öyle kayserili bayanlar çok becerikliler onunla hiç alakası yok kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hastayım o şermine..ne kadar doğal pazarlıksız...ama o serap'a uyuz oldum ne kadar kendını beğenmış bencil..sermın teyze bu akşam çok üzüldü...kıyamam

evet bende en çok onu izliyorum ve beğeniyordum ama sanki biraz oynuyomu ne bu arada sizdemi yalovadasınız benim gibia.s.

kızalr ya duygularıma tercuman olmuşsunuz valla daha ne diyeyim...
ilk başta serminn teyzeyi sevmemiştim..ama bu akşam o kendi masasınaki surat ifadeleri,kimseye laf yetiştirmemesi,hanımlıgı beni duygulandırdı..hele aglaması((
bu serap cidden fazo arkadasımın dedigi gibi rahatsız yaa...üstüblük kopleksi var tek kelimeyle...
şimdilik birinci görünüyor ama inşallah adını unuttum gerçi o tesettürlü kız birinci olur diyorum ben..
hele o gözlerini açıp açıp insanı korkutan adam ayy sinir oldum onada valla.abartıyolr herşeyi ya.
varya bu geceki şermin teyzenin yemekleri kamera karşısında olmsaydılar nasıl götürürdüler şapur şupur hemde...bide sanki masada yiyecek birşey kalmamış gibi peynir istemeleri çok büyük terbiyesizlik...ALLAH aşsız bırakmamış bunları...

kızlar o yarışmadaki herşey show zaten bilinçli yapılıyor izlensin diye yarışmanın formatı bu herkes birbirinin yemeğini beğense eleştirmese kimse izlemezki bu yarışmada olanlar bir zamanların tülün ve caneri banu alkan ve murat taşdemiri gibi show yapıyorlar

evet sweetcim tabiki şov tatlım ama dozunu çok kaçırıyorlar..insan gibi eleştiri yapmaları gerek..birbirlerini aşagılamalarına gerek yok dimi ama...
yemegi tabiki eleştirecekler..ama işte bu akşamki olay üzdü beni..kadıncagızın afedersin canına okudular yani.

şu örneklere bı not eklemk qeldı ıçımden :jeyyar: delikafadulden
ahuuuuuuu ve merıç ı lütfen unutmayalım unutturmayalım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…