Yemekteyiz - Show Tv

öle cnm sende dogru söluyorsun..
ya bu adam ne kadar pis bi adam yaa show tv nasıl bu adamı almıs anlamadım kımse olsa o mutfakdan cıkan yemegı yemez yaa allahım sen affet yarabbim
reytıng ugruna harcıyolar işte..

evet canım,herseyın bır adabı var.. Yok bılmeyrum duymadumm dıyolar ama uslupları cok yanlıs..

evet bu hasan beyi bende sevmedim ama bu kadar olmaz ben burada üzüldüm yazıklar olsun hepsine.madem bu yarışmaya katılıyorsun herşeyi göze alacaksın.biz tanımadğımız yerlere gidince önümüze ne getirilse yemiyormuyuz.eşimin işi gereği her memleketten insanla karşılaşıyoruz çoğunun damak tadı bana uymuyor kesinlikle.uymasıda imkansız .evden eve bile değişiyor yemek kültürü gık demeden yiyoruz.ayıp ya terbiyesizler.bir gün okursanız duyun beni yemekteyiz yarışmacıları ÇOK TERBıYESıZSıNıZ.bir daha bu programı izlemeyeceğim

Adam delirdi sonunda... yani yeme istemiyorsan... git çıkışta kokoreç ye, çorba iç doyur karnını... ama alay da etme di mi... yok misafirlermiş de bilmem ne... misafir olunca istediğin gibi davranabiliyorsun demek ki... hayret bişe ya...

hasan kaç puan aldı kızlar ben kaçırdım ..
bu gidişle yine şaduman kazanıcak ..

Ya Hasan naptı ole ya hıcbıseyı hazır degıldı gercekten abarttılar yanı ne yenı bısey ogrendık ne ızlerken zevk aldık
O sütlaç zaten bambaşka bişeydi
Yalnız adam cok komik ya sırf hareketlerı öne cıkmak ıcın pavyon dıyınce nası ozurdıledı,, kadın tepkı verıdgınde haha cok güldüm

tmm hasan beyi sevmiyom yemekleride doğru düzgün yapmadı ama acıdım adama yaa çok aşağıladılar onu yüreğim burkuldu. tamam yeme tabağında dursun puanını düşük ver bukadar abartılmaz, utandırılmaz bir insan yani.
inşallah şaduman kazanmaz. dün alessandronun evindeki dansçı kıza bile sataştı yaa ayakkabısını beğenmemiş hasbam. bide diyoki ayağını çocuğun pipisine doğru atıyo:)))) annemle yerlere yattık gülmekten. rezil etti trabzonu.

evet ama bu yarışma yemek yarışması yani kim emek sarfediyosa o haketmeli hasan beyin ihtiyacı varsa ve o yüzden girdiyse yarışmaya başka yarışmalara katılsın ben resmen iğrendim mutfak olayında ya erkekler pek temiz değil ya ben hayatta katılmazdım çünkü 2 tane erkek var

ya kızlar ben izlemiyodum ama buhafta yine dayanamadım ben ençok zeynepti galiba ona çok sinir oldum herkezi küçümsüyo sanki kendisi neyse çok ukala ve kendini begenmiş bence aleksandro ve funda 1 numara
funda çok hanım efendi eleksde çok mütevazi
ama zeynepti sanırım one ya hasan bey gidince konuşuyo arkasında gelince ona puan vermez diye yag çekiyo hele mutfaga gidince onları oyalıcam falan demesi çok dalga geçti çok sinirlendim
hasan beyi ben sevmiyorum ama sonuçta birinsan
ayrıca şadumanıda sürekli küçümsüyo tamam şadumanın hataları çok ama onun yaşam sdandartlarıyla diğerleri bir değil bence ayrıca onu bunu küçümseyerek aslında kendi küçük düşüyo farkında değil

ihtiyacı varsa gitsin başka yarışmaya katılsın resmen rezil etti iyice kendini
yemek yarışması neticede bu show tvde biraz dikkatli seçmeli biraz bu yarışmacıları
herkes yemek yapamaz ki ayolşakkıdı yapıcaksan adam gibi yarışmacı seç yemekden anlayan gurmeleri iyi yemek yapabilen yarışmacıları seç
kızlar aslında yurtdışında bu yarışmanın aslı yöre yemeklerini tanıtma amaçlı yapılıyomuş hangi yörenin yemeği daha beğenildi babındadelikafadulden
ama tr ne hale geldi yarışma-tatlicadiarzu-
bakalım yarın ne olucak çok merak ediyorummmsengözlerimebaksanab

korkarımki gene şadıman kazanacak
şartlı katıldı galiba

ya anlamıyorum facebok ta millet fundaya saldırmış herkez hasanbeyi savunuyo funda bir hakeret bir hakeret ya anlamıyorumö gerçekten gören göz klavuz istemez bence funda çok hanımefendi orda zeynep ve hasan beye çok sinir oldum ikiyüzlünün önde gideni ikiside

fundayamı hakaret etmısler... ınsanlar bı garıp.. o ortamda sakin olan insan bıle rayından cıkar cıldırır ki,ve funda hanımda öle,sabrı zorlanıyor ınsanın resmen..hele garıbım alex.. cocukcagızın gözlerı pörtleyıp pörtleyıp durdu resmen yaa..
bence saduman ve zeynep cok sinir bozucu..Hasan beye üzülüyorum ama konustukca kendimi tırmalıyorum artık evde sussun dıye..
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…