hay Allahım şu programı sirke çevirdiler vallahi:mymeka:
hepsi bi çeşit..
aralarından bi tane normal çıkarsak bi zeynep çıkar herhalde...
şu ruh hastası görgüsüz Hasan bey de tam bi cinayet sebebi zaten...
ay bu program iyice germeye başladıkötükedihüso
cok güzel ve cok dogru yazmissin canim aynen katiliyorum zeynep favorim bu programda digerleride al birini vur birine ya alessandroyuda tutuyodum basda ama iki yüzlü bir dedigi bir dedigini tutmuyo hasan bey agzindan cikani kendi kulagi duymuyo zaten sadumani gözüm hic tutmadi ne sempatik buldum nede bisey insanin bi kasik suda bogasi geliyo töbe töbe funda kokosun teki ama allah var ev temizligi mutfakda düzeni derli toplu kadin masallah
kaydirigubbakcemile3
funda nın evine bi magazin programı gidip çekim yapmıştı..o beyaz koltuklarının aralarından hep sarı sarı lekeler çıktı vallakaydirigubbakcemile3
ciddimisin abovvvvvvvvvv görmediydim duymadiydim bilmiyodum yazdiklarimi geri aldim:1shok:kaydirigubbakcemile3lülülülülülünaniknanik
he valla yemek lekeleriydi galibasırnaşık şey
ama evini güzel döşemiş dekore etmiş Allah içinn
bi de suratını maymuna çevirmese-tatlicadiarzu-
bu hasan bey kadar ukala,görgüsüz,dönek,dengesiz,lafını bilmez bi insan daha görmedim o da başka bi mevzukafamçokkarıştı
alessandro yu ben de seviodum ama bişeyler olmuş tutarsız hareketler yapıo çok şaşırtıo valladelikafadulden..az önce de durup dururken havladı masada:roflol:
Allah akıl fikir versin:Saruboceq:
ay tatlisim yorumlarin harika vallahi kopuyorum cok dogru ve isabetli yaziyosun dedim ya al birini vur birinekaydirigubbakcemileama hem sinir oluyorum hemde seyrediyorum ya beni ceken biseyler var:jeyyar:
teşekkür ederim ablacıkım canım benimm herkesin duygularına tercüman oluorumdur inşallahsırnaşık şey
hasan beye bakk nasıl bağırıoo katakulleci herifkaydirigubbakcemile3
herkesi çeken bişey var bu programda..izletiolar yanisengözlerimebaksanab
ay favorim zeynep dedimde aldigi hediyeler neydi öyle rüsvet verir gibikaydirigubbakcemile3 tmm ufak defek neyssede fundaya cizme almis yakaydirigubbakcemile3
valla şadumanın birinci olmadığına çok seviyorum...kadının nasıl suratı düştü ya..mosmor oldu..bende alessendro ve fundanın hakkını yediler.şadumanın masasından daha iyilerdi..
arkadaşlar funda zeynebin hediyesini neden reddetti biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?