Yemekteyiz - Show Tv

ozebus sana katılıyorum ama funda ve alex için yazılanları bir duysan şok olursun herkez hasan beyi savunuyo bende anlamadın nesini savunuyolarsa bence funda çok hanım efendi iyi bile sabretti birde hanım efendi yazdım diye bana bile saldırdılar düşünün artık hatta fundanın annesi mesaj attı yazmış bana kadın artık dayanamamış neyapsın funda için neküfürler ya inanamıyorum ben bu insanları gerçektende

zeynep aslında yemeklerini güzel yapıyo ama kendini çok beğenmişleri sevmem kendiyle çok övünüyo ondan dolayı hep elektirikleri kesiliyo oh oh oh

Ya bu Şaduman ne kadar kaba bir kadın. Zeynep düşünmüş kızının düğünü var diye ona ayakkabı almış, şaduman hediyeyi alınca ne yaptı. "Ben ikiyüz milyonluk ayakkabı aldım" dedi. Sonra da "Zeynebin aldığı ayakkabı yaşlı kadın ayakkabısı ben zevkli kadınım öyle ayakkabı giyer miyim" dedi ya görgüsüz şey. Hediyeler yüzünden Zeynep yüksek puan alacak ben birinci olamıcam diye yüzü düştü kadının.

hay Allahım şu programı sirke çevirdiler vallahi:mymeka:
hepsi bi çeşit..
aralarından bi tane normal çıkarsak bi zeynep çıkar herhalde...
şu ruh hastası görgüsüz Hasan bey de tam bi cinayet sebebi zaten...
ay bu program iyice germeye başladıkötükedihüso

cok güzel ve cok dogru yazmissin canim aynen katiliyorum zeynep favorim bu programda digerleride al birini vur birine ya alessandroyuda tutuyodum basda ama iki yüzlü bir dedigi bir dedigini tutmuyo hasan bey agzindan cikani kendi kulagi duymuyo zaten sadumani gözüm hic tutmadi ne sempatik buldum nede bisey insanin bi kasik suda bogasi geliyo töbe töbe funda kokosun teki ama allah var ev temizligi mutfakda düzeni derli toplu kadin masallah

kaydirigubbakcemile3
funda nın evine bi magazin programı gidip çekim yapmıştı..o beyaz koltuklarının aralarından hep sarı sarı lekeler çıktı vallakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
funda nın evine bi magazin programı gidip çekim yapmıştı..o beyaz koltuklarının aralarından hep sarı sarı lekeler çıktı vallakaydirigubbakcemile3

ciddimisin abovvvvvvvvvv görmediydim duymadiydim bilmiyodum yazdiklarimi geri aldim:1shok:kaydirigubbakcemile3lülülülülülünaniknanik

ciddimisin abovvvvvvvvvv görmediydim duymadiydim bilmiyodum yazdiklarimi geri aldim:1shok:kaydirigubbakcemile3lülülülülülünaniknanik

he valla yemek lekeleriydi galibasırnaşık şey
ama evini güzel döşemiş dekore etmiş Allah içinn
bi de suratını maymuna çevirmese-tatlicadiarzu-

bu hasan bey kadar ukala,görgüsüz,dönek,dengesiz,lafını bilmez bi insan daha görmedim o da başka bi mevzukafamçokkarıştı

alessandro yu ben de seviodum ama bişeyler olmuş tutarsız hareketler yapıo çok şaşırtıo valladelikafadulden..az önce de durup dururken havladı masada:roflol:

Allah akıl fikir versin:Saruboceq:

ay tatlisim yorumlarin harika vallahi kopuyorum cok dogru ve isabetli yaziyosun dedim ya al birini vur birinekaydirigubbakcemileama hem sinir oluyorum hemde seyrediyorum ya beni ceken biseyler var:jeyyar:

ay tatlisim yorumlarin harika vallahi kopuyorum cok dogru ve isabetli yaziyosun dedim ya al birini vur birinekaydirigubbakcemileama hem sinir oluyorum hemde seyrediyorum ya beni ceken biseyler var:jeyyar:

teşekkür ederim ablacıkım canım benimm herkesin duygularına tercüman oluorumdur inşallahsırnaşık şey

hasan beye bakk nasıl bağırıoo katakulleci herifkaydirigubbakcemile3

herkesi çeken bişey var bu programda..izletiolar yanisengözlerimebaksanab

ay favorim zeynep dedimde aldigi hediyeler neydi öyle rüsvet verir gibikaydirigubbakcemile3 tmm ufak defek neyssede fundaya cizme almis yakaydirigubbakcemile3

valla şadumanın birinci olmadığına çok seviyorum...kadının nasıl suratı düştü ya..mosmor oldu..bende alessendro ve fundanın hakkını yediler.şadumanın masasından daha iyilerdi..

oohhhhhh şaduman kazanmamış

valla şadumanın birinci olmadığına çok seviyorum...kadının nasıl suratı düştü ya..mosmor oldu..bende alessendro ve fundanın hakkını yediler.şadumanın masasından daha iyilerdi..

ozaman zeynep birinci oldu dessene:hooray::teytey::dance:
sonunu seyredemedim ya babamiz yeni cizgifilm almis kizimiz onu seyrediyo bakamadim malesef kisaca anlatsana neler olup bitdi diye canima.s.

Ya fundaya da şadımanada alexndrada sinir oldum.zeynebin birinci olmaması için ellerinden geleni yaptılar ama istedikleri olmadı.Şimdi çatlasınlar patlasınlar.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…