Yemekteyiz - Show Tv

ayy bide beşameli, yaparken ne dedi ben bunları sölücem çok lezzetli oluyor diye yaptım dedi hasbam:1closedeyes:

yemekte ise ben yaptım dedi ne ayıp yalan sölerken yüzü bile buruşmuyo ya bu insanların anlamıyorumm:1no2:

o ağlayan adamada çok üzüldüm 90 günüm kaldı dedisenağlama
allah merhametiyle davransın inş :Saruboceq:

aylar sonra bi bakayım dedim sinirlerim hopladı..bugünkü kadın ne öyle ya ukala şey..kapattım hemen..yok anam yok bu yarışma seyredilmez...

kuaför olan beyin 90 günümü kalmıs... anlamadım ben.. kansermiş galıba ama eger öleyse cok üzülürüm yaaa..

cnm önümde 90 qünlük bı süreç var dedı onu qeçersem belkı 50 lı yaşlarımı qeçemezsemde belkı önümüzdekı yılları bıle qöremıyeceğım dedı
bnde çok üzüldüm:çok üzgünüm:
bu yarışmaya katılmamın asıl amacıda kayıtlarda kalabılmek hatıra kalsın ıstemesıymış
yarışmacı arkadaşlarada bunu son qün açıklayacağını söyledı
bırde 6 kardeşız tek bypasslı bnm tek depremzede bnm ve tek kanserlıde bnm dedı ağlıya ağlıya
17 ağustos qünü qündüz 3 de bypass olup eve qelmış yatmış malum qece 3 de kıyamet koptu
aılecek enkaz altında kalmışlar öldüğünü sanmış veda şarkılarına dayanamıyormuş
çook üzüldüm dılerımkı o pararyı bu bey kazanır
buqün bu beydeler kaçırmamak qerekır

Son düzenleme:

hımm anladımm.. cok üzüldüm.. benım babacıgımada amelıyattan cıkamaz demıslerdı ama suan maasallahı ver 6 sene oldu..
Allah yardımcısı olsun.. bu aksam ızlıcem onun için...

burcumuuuu akıllara zarar..
böyle negatif enerji saçan insanın bir metre yakınında duramam..
zehirler benim ruhumu.....

sarı kadına sınır oldummmmm... mımıklerıne felan ...sen bı mısafırsın ne dıye surat asıyon burcuda ıı degılde nedense sarı kadını hııcc begenmedım... kuafore cok uzuldum yaa ınsallah ıyılesır o bey kazansın...

tandır kebabı süper qözüküyordu ama
ellerıne sağlık bı erkek olarak döktürmüş resmen
dılerım bırıncı olur.......

bende bi yandan yemek yapiyodum,aglarken yakaladim ama tam anliyamadim tabi,simdi sizlerin yorumlarini okudum ama gene anlamadim,ne kanseri imiski adamcagiz,yazik aglarken cok uzuldum bensenağlama

benimde bu haftaki favorim batuhan bey inşallah o kazanır....
Allah hastalığına da şifa versin onu ailesine bağışlasın...
umarım o kazanır...

o burcu zaten çok bellı boyunu posunu saçını qöstermek ıçın çıkmış oaraya
yemek yaprken dedı ya saçımı toplayıpta havamdan eksık kalamam dıye
dıkkatımı çektı her fırsattas mutfağa gidiyor her fırsatta oyunlara kalkıyoor
o kadar ahım şahım bir güzellığı de yok yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…