Yemekteyiz - Show Tv

ben sevdmm burcu yu yaa :)))

batuann bey ne güzel yemekler yapmıs
ama abartmıs sanki yaa.. noral yemekler+lahmacun+balık...

bn o yaşlı adamı sevmedm adını unuttum..

geerçekten burcu kendini gösteremeye cıkmıs.. giyinişi fln dikkat çekici hep

Pazartesi izleyememistim, dün özette gördüm Batuhan Bey'e gercekten cok üzüldüm, acitasyon yapmak icin bunlari anlatmiyorum sadece bir hatira kalsin aileme diye burdayim dedi ya cok üzüldüm orda insallah birinci olurda oglunun üniversite masraflarini karsilar on bin YTL ile. Allah acil sifalar versin, ailesine bagislasin. :Saruboceq:

batuhan bey bırıncılığını korumakta
bugünde ısmını anımsayamadım nermınmıydı o yaşça büyük olan bayandalar ama ordada kavga gürültü var

slm bayanlar. batuhanın "batumi" adlı kabak çorbasında neler vardı. Hatırlayanınız var mı ya. ıçine kuru soğan doğradımı . kabak, su, un, krema, tereyağ, bulyon et... başka...

ya bu burcu nil denen kıza benziyor şu keman çalana onun daha az şişik versiyonu sankii

Batuhan iki gün ağladı sonra birden herkese saldırmaya başladı amacı belli ben doğal bulmuyorum hiçbireymi beğenilmez kadına basit menü dedi oysa onun kadar emek vermişti tatlı mama dolma kolay oldu vs vs vs hep aç kalkıyorlar masadan.

Batumi çorba kabak rendesi koydu krema bulyon koydu tereyağ ve sıvıyağ koydu bu arada un yok...

Brokoli çorbası gibi yaptı aynı sadece brokoli haşlanıyor kabak kabukları ile rendeleniyor fark bu...Yağ koymasan daha güzel olur çünkü krema zaten yağ taı veriyor çorbaya...

teşekkürler bilgiler için. Ya sanki yağ un ve kabağı kavurdu gibi geldi ama. Neyse...Tekrar sağol.

batuhan bey nası döndü oyle ya ılk ıkı gun masum aglayan bı adam 3 .gün gercek yuzunu gösterdı umarım bırıncı olamaz sınır
erkek olucak bıde delıkanlı olur ınsan bıraz

insanlarin para ve tv gorunmek icin dustugu durumu ozetleyen program seyrediyorum cunku insanlarin en alt seviyeye nasil indigini gormek istiyorum 20milyonla 6kisi hafta gecirirken 1kalip peyniri en son ramazanda yedik diyen ailelerin oldugu ulkdemizde bu nasil adiliktir ya bu yarismada bu kadar insan yemek yapiyor hepsi bu kadar mi kotu pisirilmis olabilir mutlaka iyi olan bir yemek olur sofrada bu bana gore degil yok damak zevkim degil bu yaratiklar hic ac kalmamislar Allah birakmasin Batuhan denen portlek gozede hi acimadim tamamen acilarin cocugunu oynuyor baypass ameliyati oglen 3te yapilip aksam taburcu edilmez ayrica acitasyonun alasini yapti musteriside artmistir bence burcu denen mahlukattan bahsetmiyorum konusulacak bir yeri yok basitlik akiyor uzerinden yasli adamsa evlere senlik sanarsin ki gurme o basit bu mercimek normal corba mis eee ne yapacakti kendin ne yaptin ki millete kurek dil naciye hanim fena degil ama alisverisi masallah utanmasa marketin oldugu semtide arabaya koyucakti suratsiz gayeye gelince bu suratsizlikla iyi koca bulmus icin icin herkezle dalga geciyor gulmeler vs dedigim gibi buyuk Rabbim kimseyi aclikla terbiye etmesin dalga gectigin nimete muhtac kalinca belli olur herkezin sosyetikligi

Son düzenleme:
ya kızlar gayee varya sarışın yeni evliymiş o kaç yaşında ya merak ettim yaşı küçük falan diyorrda:)

gaye 26 yaşındaymış 6 ay olmuş evleneli.. veznedarlık yapıyormuş..
sanırım yarışmayı o kuoför kazanacak iyi acitasyonyaptı sonrada eleştirmediği kimse kalmadı..

valla Azra ablacımm bende tutmadım su Burcu denen bacıyı ama görüntüde hos yani şimdi..yerimseniben

aaayyyy bu burcu ne gıcık bi kız yaaa....
diğerlerinden farklı görüyomuş kendini haspam..
hıh....

Valla sizlere hak veriyorum, çok sinir oldum ben o cadıya.
İlk gün yemek hazırlarken demişti ya ben öle hemne canım cicim konuşmayı hiiiiç sevmem diye, 2 dk. sonra kameramana gelcanımın içi dedi. Herhalde o ara bayağı samimi olmuştu kameramanla. Ama evine gelen misafire şirret şirret şaladı sen diyosun diye. Eeeee tabii kadın var karşısında, erkek olsa ses çıkarmazdı. İğrenç bir kadın, nefret ettim ondan. O çıkınca hiç seyretmiyorum.

sanırım yarışmayı o kuoför kazanacak iyi acitasyonyaptı sonrada eleştirmediği kimse kalmadı..

Ama güzel yemek yaptı, yani lezzetli şeylerdi yaptıkları.
Beni durumu hiç ilgilendirmez ama en iyi yemekleri o yaptığı için 1. olursa iyi olur.

Malesef bencede Batuhan alacak yanlız en çok sinir olduğum yemekleri beğenip kendimide düşünmem lazım diyip Naciyeye 3 puan veren Gaye oldu.
Para için nasıl rezillik bu yaa insanlar yemekte değil Türk örf ve adetlerinin nasıl yere çalındığının gösterildiği bir program.

batuhanın evinde masadakilerin çoğu konu komşudan gelen şeylerdi onun yaptığı şeyler de güzel olabilir ama masanın kalabalıklığı onuda tadın bunuda tadın adamın yemekleri hiç görünmedi fazla.. zaten etinide 2 gün önce kasaba terbiyeltmiş iyice d,inlenen etide bir pişirmek kaldı onada..
naciye hanım ona bakınca daha çok emek verdi.. batuhan onda bile basit menü olmuş dedi..

teşekürler cnm benm kaç gündür bakıyorum bi onun yaşını göremedim gittiia.s.valaaa gaye alsın diyorum digerleri fıldır fıldırlar.:mymeka::bbo:.ama kuaför alcak gibi:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…