Yemekteyiz - Show Tv

canım sanki kılçıları var gibi duruyordu:sm_confused:.unuttumu caep unuttuysa emel hanımda fırçayı yer :roflol:gariiii

ya bu arada ben hiçduymadım o yapılan mezeleri...hani şu otlardan yapılanlar..kocaelide de varmıdıre o otlardan yoksa sadece ege ye özgü birşey mi.canım çekti yaaa..

nil hanım çok kibar bi hanım ama fazla abarttı diye düşünüyorum
herkesin böyle imkanı olmaz bu kadar maddiatı olmaz oyüzden bu şafşataya puan verilmemeli diye düşünüyorum gösteriş olarak algıladım
emel hanımda güzel yemekler yaptı ama ben ben ben çok benci yaa çok övüyo kendini
sürekli konuşuyo
derya cok efendi biri gibi duruyo şimdilik :) car car konuşan bi tip değil en azından :)

Son düzenleme:
ya bu arada ben hiçduymadım o yapılan mezeleri...hani şu otlardan yapılanlar..kocaelide de varmıdıre o otlardan yoksa sadece ege ye özgü birşey mi.canım çekti yaaa..

canım denizbörülcesi yahyakaptan pazarına yazın geliyor.başka d.dere pazarına gelir

cumartesi pazarı biliyorum... ahh ahh özledım bırden oraları...
ben yınede sölıyımde bı baksınlar bakıyım,zeytınyaglı falan cok hosuma gıttı..

cumartesi pazarı biliyorum... ahh ahh özledım bırden oraları...
ben yınede sölıyımde bı baksınlar bakıyım,zeytınyaglı falan cok hosuma gıttı..

canım sen şansını yaz gelsin öyle dene derim.çünkü ben yazın almıştım yahya kaptan pazarından kilosu 5 ytl idi.

Nil hanımı ben çok beğendim.Ne var ki kadın aslan burcuymus yanı hemen bellı eder kendını:) Bir de hayat sartları varsa neden saklayasın kı.Bence 4 4 lük umarım alır bu yarışmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…