Yemekteyiz - Show Tv

kızlar yahu şu yemekteyize katılar insanlar ne kadar ön plana çıkmaya çalışıyor hani emel mi fena bi bayan var herşeyi ben bilirim edalarında o yemeği çiğ mi ne bulmuş kimse görmeden peçeteçe çıkarmış snr söledi ya onu sofrada cengiz beyde yapılan iyilikler başa kakılmaz dedi ama kendisi deryanın masasında emel hanım üzerinideki elbiseyi yardıma muhtaç mı dedi bişey dedi orda verirmisiniz dedi oda bi kaç kez giyip verebilirm zengin değilim falan filan derken cengiz bey hemen ben veririm biri üzerimdekini çok beğensin veririm dedi nasıl iş anlamadım yahuu sanki o yaptığı iyiliği söylemiş olmadı...allah akıl fikir versin hepsi ne kadar da komikk..

Emel çoook sinir bişey ya, aslında ilk bakışta cilveli, albenili, hoş bir görüntüsü var ama konuşmalarıyla insanı geriyor. Öyle biriyle hiç arkadaş olmak istemem. Böyle insanlar girdikleri ortamda verdikleri negatif elektrikle ortamı gererler ve kimse o ortamda bulunmak istemez. Bende hiç hoşlanmadım o kadından...

ya kızlar bu emel yaşlı adama ne dedi adam bu kadar kızdı nilin gecesinde izleyen varmı

goncacım yaşının olgunluğunda değilsin dedi cengiz beye

ayy şu emele gıcık oluyorum valla ne kadar gıcık bi kadım yaaa

dün akşamda koray beye haksızlık yapıldığını düşünüyorumm kesinlikle o kadınların hepsi kıskançlıklarından az puan verdiler en az 5 vermeliydi hepsi

tesekkür ederim canım ya emelin çenesi den izleyemiyorum fenalık geldi bencede en iyisi koraydı ama şu derya denen kız nillie görüşüyomuş kocasıyla evine filan gitmişler hatta facede başka iddalarda var onlarla ilgili

Emel, Cengiz beyden bahsederken,
andıraman yapmış dedi ya kulaklarıma inanamadım.:roflol::roflol:
amanda süpper, okullu, kültürlü bağyan, hiççç yakıştıramadım size.

Amcanın yaşadığı yer hangi semtmiş kaçırdım orasını, manzaradanda seçemedim
ızmir akşamlarının kokusu esintisi burnuma geldi yemnin ediyom
senağlama

nispet mi yapıyon yasenağlama:a015:
yanlız self servis süper fikirmiş misafir çağırdığım zaman hep yapmak isteyip cesaret edemediğim bişey, ama bi dahakine yapcam
:lepi:

kalabalık mısafırde ne iyi olur deil mi self serviss... :))
cay doldur tabak değiştir derken hıcbırsey anlamıyor ınsan cıdden...

bayılazaim yaaaaaaaaaa millet götürüyorrrrr kızlarrrr ay ben rejimdeyim ühüüüüüü bende zamanında çok götürdüm emme neysee çaktırmayın ehheeh ay bugün nil hanımlarda bir gerginnnn bir gergin cokacimcoook

ay dimi nil hanım pek gergin pek alıngan... bence kendısının yaptıgı sunuma karsılık bugunku ve dünkü sunuma ıltıfatlar yagdırmalarına ve kendısıne böyle yapılmamasına tahammul edemıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…