Yemekteyiz - Show Tv

Anammmm burcu hanımmm...
Ayyy kereviz salatasını tatmaya bak ya, benim 1 öğünüm gibi. tepeleme doldurdu bıçağı.
Boşuna o kadar şişko değil yaniiii...
Ama ben neden bu kadar şişkoyum o zaman.:sm_confused:

kazım bey, kibar abicim, nazik narin yumuşak huylu abicim ilk günden bi sus tiksindik senden. boynunda kırmızı atkı olan adam evin eşyalarını bile eleştirdi yuhh diyorum iyice hadlerini aşıyor bunlar. saçı pullu abla daha karar veremedim ama aç kaldım dedi daha yeni başlamış yemeğe aslında belli etti ne olduğunu. 24 yaşındaki kızcağız konusunda daha karar veremedim.diğer üçünden daha olgun ve kibar görünüyo.

ay hayatlarında kac kere çıtır kase yemişlerde yok bu yanmış galıba,yok soğanı söle olmus... ayy hele o yaslı olan adam hıcbıseydn memnun kalmadı...

ayy şu cıtır seylerden canım istedii yaa...

yaa bu programı hamileler izzlemesinn yanii insanın canı cekıoo :)

Grubu hiç beğenmedim yaşlı adama gıcık oldum herşeyi eleştirip duruyo o ne yapacaksa

ay hayatlarında kac kere çıtır kase yemişlerde yok bu yanmış galıba,yok soğanı söle olmus... ayy hele o yaslı olan adam hıcbıseydn memnun kalmadı...

Yaşlı diyorsunuz ama arkadaşlar adam 36 yaşında yazıyo.:1shok:
Erken çökmüş garibim herşeyi takmaktan.
Bu çeneyle adam kendi başını bile yemiş yaniii...
Bu Burcunun lokmalarına taktım bende yahuuuu.
Ay dikkat burcu benide yiycennnnn:1shok::1shok:.

benim teyzemin oglu jakuzi satiyor hani su icinde tv falan olanlardan Gulben Ergenin evine yaptilar 2tane montaja elemanlariyla kendide gitmis meraktan iste asil merakli karisidir kesin o git demistir neyse super bir evmis Gulben ayni tv gibi davraniyormus guleryuzlu neseli kendi yaptigi kekleri pogacalari cikarmis cay demlemis getirmis elemanlarda teyzeoglumda sok olmus o gun yardimci vs yoktu evde kaynanasi bir kiz arkadasi Atlas varmis kisir falan yapmis bahceye sofra kurmus yedik hepside sahaneydi dedi esofmanli tisortlu bir kadin makyajsiz sade ayrica evide saray gibiymis anlata anlata bitirememisti zaten cok seviyorum gulbeni daha da sevdim

her grupta sempatik izlenecek birinin olması lazım
bu grubu ben de beğenmedim:dilcikar:..
geçen hafta amca adı neydi unuttum çok tatlıydı meselahihoyyyt

ilginc sasirdim valla
mutfaga girmezler diyordum,
ev hanimi gibi,yani
hemde kisir yapmis helal olsun valla )))
gülbeni sevmezdim ben ya artik seviyorum )
havali degilmis yani
ayy kiyamammm
ikizleri doguracak yakinda hayirlisi ile kurtulsun insallah a.s.

bende o adamı sevmedim ismi aklımda değil kır saçlı olan.Nerden bulurlar bu ukala tipleri.yarışmaya alınacaklara ön eleme yapmalarının sebebi kesinlikle içlerinde bir yada iki tanesinin zıt aksi resmen uyuz birileri olması için herhalde:)))

en iyisi genc olan kiz 20 yasindaki cok daha akillica konusuyor
benim favorim
almanyadan sms yollansa valla yollardim,
en azindan okuluna harcar gelecegini kurtarir

O genc kız begendıyse begendım dıyor,tuzu yagı fazlada olsa en azından tadı yınede ıyıydı dıyor... o yaslı olan bey pürüz...

O genc kız begendıyse begendım dıyor,tuzu yagı fazlada olsa en azından tadı yınede ıyıydı dıyor... o yaslı olan bey pürüz...

halk oylamasindan gör bak sonuncu olacak
ayy ben cok itici buldum adami...
ama pilav misir özü yagi ile cok beyenildi bende yapacam birde et bulyon koydu
denemek lazim,
tereyagina gerek yok ne güzel,

bende pilava hiç tavuk bulyon koymam muhakkak et bulyon ve arpa şehriye ile yaparım ..deneyin ,bu arada favorim genç olan kız şimdilik tabi..

ay şimdide reyting uğruna acıtasyon yapılıyor,adama anasının .kardeşinin cd sini izlettiler .hey allahım neler görcez daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…