Grubu hiç beğenmedim yaşlı adama gıcık oldum herşeyi eleştirip duruyo o ne yapacaksa
ay hayatlarında kac kere çıtır kase yemişlerde yok bu yanmış galıba,yok soğanı söle olmus... ayy hele o yaslı olan adam hıcbıseydn memnun kalmadı...
bu seferde jürinin taraf tuttugu iddia edlir hatta damak tadimiz uymuyor diye savunma gelirdi
sms gönderenlere acirim
show tv yarismacilara verdigi 10 bin tl yi seyirciden cikarma pesinde
bence ünlüler yarismali
evlerini görürdük ne güzel
para icinde olmasa birincilik icin yarisirlardi
kimler yarissin istersiniz ünlülerden
ibrahim tatlises
bülent ersoy
cem yilmaz
gülben ergen
hülya avsar
ne güzel keyifli olurdu olurdu valla)))
benim teyzemin oglu jakuzi satiyor hani su icinde tv falan olanlardan Gulben Ergenin evine yaptilar 2tane montaja elemanlariyla kendide gitmis meraktan iste asil merakli karisidir kesin o git demistir neyse super bir evmis Gulben ayni tv gibi davraniyormus guleryuzlu neseli kendi yaptigi kekleri pogacalari cikarmis cay demlemis getirmis elemanlarda teyzeoglumda sok olmus o gun yardimci vs yoktu evde kaynanasi bir kiz arkadasi Atlas varmis kisir falan yapmis bahceye sofra kurmus yedik hepside sahaneydi dedi esofmanli tisortlu bir kadin makyajsiz sade ayrica evide saray gibiymis anlata anlata bitirememisti zaten cok seviyorum gulbeni daha da sevdim
O genc kız begendıyse begendım dıyor,tuzu yagı fazlada olsa en azından tadı yınede ıyıydı dıyor... o yaslı olan bey pürüz...
halk oylamasindan gör bak sonuncu olacak
ayy ben cok itici buldum adami...
ama pilav misir özü yagi ile cok beyenildi bende yapacam birde et bulyon koydu
denemek lazim,
tereyagina gerek yok ne güzel,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?