Yemekteyiz - Show Tv

bencede ama emelde gıcıklıgına yapıyo sanki ya o kadar eleştirdi begenmedi cengizle kavga etti ay herşeyi yedi bugünde kadın

iyide halk nasıl tadına bakıcakki o zaman yarısma amacından sapıyo gerçi amacıda halkın ilgisini çekip paralarını almaksa dogru bir yol ehehehe

bencede en azından haksızlık olmayacak... daha adil olacak... tabi yarısmacıların yakınları bastırmazlarsa...;:)))

bence bu sefer güç savaşına dönüşücek eğer bu yarışma oylamayla olsaydı kesin emel alırdı genelde en çok kavga çıkaran birinci olur ya böyle oylamalı yarışmalarda şakkıdı

sadece sunuma,yemeklerın hazırlanısına ve yarısmacıya duyulan sempatıye göre oylama olacak... en azından yarısmacılar bırbırının hakkını yıyemeyecek...

yaşlı adam vadı ya o birinci oldu:)bende bşy sorcam kıslarrr şu derya varya en genç olan kız onun işi neydi acaba bi göremedim gitti..çalışıyomuydu..

ben son ana kadar
sarışın kadının alması gerektiğine inanıyordum
ama o kadın
para ile insanlığın aynı orantıda olamayacağını gösterdi sanki
kendi gününe dek zarif
sonra herşeyi sorgulayan insan oldu
ben o kadar şey yaptım dedi
meze yapmak neyse artık...
o kadar şey yapması parası ile orantılıydı sanırım

ben cengiz amcaya bayıldım ya
kafa adam
hakketti
onlara o kadar değer verilirdi
helal olsun

kızlar sonunda istedğimz oluyormuş
artık birinciyi haLK DA SEÇECEKMıŞ
NASIL YAPacaklarsa bilmm aartık
mesaj yollanacakmıış
bu arada kendileri de farkında reytinglerinn epeybi düştüğüne

evet canım sms le olacakmıs artık... bır yandan iyi oldu sms olayı,en azından göz göre göre hak yiyemeyecekler ama dezavantajlarıda cokk.. bakalım kokusu cıkar yakında bunun da :)

ama nasil sms le halk secer ya halk yemiyorki yemekleri :1shok:
ama iyi oldu hak etmeyenler kazaniyordu

simdi halk oylamasi oldugu icin bak nasil adam gibi yemekleri yiyorlar,,

kavga etmekten korkarlar sessiz sesdasiz gecer

ama bu seferde tadi olmaz yaaaa

halk oyunuda alacakları için artık ben bunu sevmem şunu yemem kolay kolay diyemezler yada sırf tanınayım diye yoktan olay çıkaramazlar diye düşünüyorum..
çünki geçmişte olay çıkaran çok ve boş konuşan çoğu kişi tekrar yemekteyize katıldı yarışmacı olarak farklı programlara konuk oldular halada oluyorlar..
ama bazıları yine çoşar oy moy tınmaz gibi geliyor.. çünki amaçları para değil tanınmak...

Aslında sms olayından çok yemeklerin tadına bakan tarafsız bi jüri olsaydı daha adaletli olurdu bence kimseninde hakkı yenmezdi

Aslında sms olayından çok yemeklerin tadına bakan tarafsız bi jüri olsaydı daha adaletli olurdu bence kimseninde hakkı yenmezdi

bu seferde jürinin taraf tuttugu iddia edlir hatta damak tadimiz uymuyor diye savunma gelirdi

sms gönderenlere acirim

show tv yarismacilara verdigi 10 bin tl yi seyirciden cikarma pesinde

bence ünlüler yarismali
evlerini görürdük ne güzel

para icinde olmasa birincilik icin yarisirlardi

kimler yarissin istersiniz ünlülerden

ibrahim tatlises
bülent ersoy
cem yilmaz
gülben ergen
hülya avsar

ne güzel keyifli olurdu olurdu valla )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…