Yemekteyiz - Show Tv

ay adam kardeşiyle konuşmuyomuş tee adamın köyüne gitmişler,kardeşi diyo nolur abi barışalım kaydirigubbakcemile3

o gözlemeler dondu ,millet yiyemedi,birde ne o öyle cemil ipekçi gibi atkı boynunda evin içinde ,töbe töbe ,hintli adama özenmiş belliki kaydirigubbakcemile3

bu haftayı pek sevmedim o yüzden arada bakıyorum
bu halk oylaması da sacma geldi bana halk yiyo mu ki gördüğüne mi vercek puan ya tadı
ayrıca bizim halkımız duygusaldır sofraya düzene filan bakmaz kimin ihtiyacı var kim fakir gözüküyor kim ağlıyor ona bakar
yarışmada yemek yarışmasından kim daha iyi sömürü yapıyor yarışmasınna döner gözyaşları havada uçuşur
bencede tarafsız bir jüri ve yiyenler oy vermeli ortalaması alınmalı

kızlar bu kamil aynı avrupa yakası burhan bey :))) evi bile aynı öldüm gülmektennn :))) bi duvarda ağlayan çocuk resmi eksik :)))

amanın adamın içindeki yumoş ruhu ortaya çıktı nasıl da kıvırıyor ben bile böyle oynayamam bir bayan olarak zati bu kazım abimiz hafiften yürürken kırıtıyordu kaydirigubbakcemile3

ay bu anı kaçırmayın anası kardaşı geldi kazımın köyden ayy bı yarışma çıktı raydan

kız eylül oryantal yaparken bende nonoş gibin dedim anasıgil gelince yukardan karısı ve çocuklarını çağırdı iyice şaırdım sanırım kibar olmak isterken yumuşamış bu..:)))

ay ilahi nazlı ; güldürdün beni :))) vallahi öyle olmuş ,ama sonrası vahimdi ,karısı don paça indi aşağı ,hem o ev neydi öyle ,milattan öncesine ait sehpa örtüleri koltuk örtüsü olmuş ay çok güldüm..

ya sımdıkı bölumde cepten oylam ya sunmuşlarya çok saçma geldı bana. iyide onlar 5gunluk programı onceden cekıyolarkı zatn.yenı değil yanı ama yenı olsa yada canlı olsa kontorume acımam oy verırdım.şimdi oy verme fıkrı çok saçma geldı bana simdiye kadr cekın verıldıgı gun nun fragmanı bıle yayınlanıyordu simdi masustan onu göstermıyolar dıye dusunuyorum

onlar parayı alacaklar ben mesaj gönderip kazandıracam....
ee benim kazancım nolacak?
koca bi hiç..
acaba mesaj yollayan enayiler varmıdır merak ediyorum.....
arkadaşlar mantıklı olun biraz lütfen mesaj falan yollamayın..
halkı sömürme çabası içindeler....

Ayyy kaç hafta önce çekiyorlar programı. Kime atcaz mesajı biz.
Salak yerine koyulurda insanlar, bu kadarına pes yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…