Yemekteyiz - Show Tv

Birde şu Deniz hanımın saçları çok tiksinç geldi bana ya ne o öyle tutam tutam kepek gibi.
Şekil yapmış kim sorarsa pullar falan kafada.
Birde kendi gününde o salak çamaşır parfümünden sıkıyo, milletin üstüne üstüne,
ben olsam çıldırırım, hemen nefesim tıkanıyor o kokuyu duyunca benim, ekrandan bile tüylerim diken diken oldu o sahnede.

bu bir yemek yarışması ve şimdi oylamaya halkta katılacakmış.
sms lerle halkı sömürsünler bakalım. millet yemeği yemeden nerden bilecekte oy verecekki.
zaten oylama yöntemleri yanlıştı şimdi iyice beter ettiler.

kazım ,ortayı tutturamayanlardan,

ben onu yumuşakçalardan sanmıştım,karısını çocuğunu görünce şaşırdım.:1shok:

kısa saçlı bayan,ömrümde gördüğüm en sahte,en yapmacık ve itici bayanlardan birisi,

yabancı asıllı olduğunu sandığım bey ,nispeten sempatikti.

diğerlerine yorum yok,zaten edinilmiş bir fikrimde yok...

ayy ne gıcıkk oldum yaa o adama... bırden 180 derece dönüş yaptı...ilk gün kıro zannetmiştim acıkcası ama 2.gün costukca costu bu yahu....

Yaa o adamcağız bugün galiba, fragmanlarda yere yapışıyordu.
Tabii hintli kapıyı açıyor, evet bugün o hali çıkcak bakalım neyin nesiymiş.:)

ayy sütlaçın sütlaşş olduğunu da burdan öğrendimm kırık herif sütlaş diyo ya kaydirigubbakcemile3

ayy bu adam kazimmidir nedir ne itici bir tip ya,
yemek yemeye gelmemis savasa gelmis sanki ,

ezgi yada burcu kazansin aman ya sakin kimse kazima oy moy göndermesin,
birde kazanirsa diye korkuyorum

bu kazimdan ve cim adam sacli kadindan nefret ediyorum agzinin ortasina ortasina yapistirmayi nasil isterdim bilemezsiniz pislik ya ne oldugu belli olmayan yaratik Bulent ersoyun amelyatsiz hali sen kim hint yemegi yemek kim Tikka Masala kadar guzel bir yemek yedin mi acaba haftada bir evimde yaparim tum hint yemekleri gayet lezzetli oluyorlar bu programda dunya mutfagi denemek cok riskli ne kadar guzel olsalarda begenmek islerine gelmiyor

bu hint dugunlerinde kullandiklari dansi normalde buyuk alanlarda cok kocaman halkalarda yapiyorlar inanilmaz eglenceli bir dans bereket getiriyormus hemde o dansta bazi kizlar ve erkekler birbirini gorup begeniyorlarmis bir hintli arkadasimin dugunune gitmistik bana o gunu hatirlatti super eglenceli.................................birde kazim bilezikleri kizina takicakmis YALANNNNN bence gizli gizli kendi takar

Son düzenleme:
Halk oylaması varya artık acıtasyon üstüne acıtasyon çok sinir biri o çim saçlı kadında nasıl yapmacık konuşuyor ikisinede sinir oluyorum eğer bu kazım halktan en çok oyu almazsa bende ..... değilim...iğrenç adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…