Yemekteyiz - Show Tv

hohoho supersin yaparmi yapar hali ve tavirleri ayni top gibi.. :roflol: :roflol:
bide salak bayilmi$ numara yapioo akli sira oy toplicak yhaa .. kötükedihüso
in$allah ezgi kazanir.. şutarafagitti

kizlar yanlis anlamayin ama bizim halkimiz oylama olaylarinda herzaman hak etmeyenleri yuceltir gorun bakin o Sutlukahve Kazim veya yagli kafa kadin varya o kazanir ben sahsen hintlinin kazanmasini istiyorum en azindan cirkef degildi

kötükedihüso kötükedihüso KAZIM ' DAN VE DENİZ'DEN HİÇ AMA HİÇ HOŞLANMADIM ÇOK İTİCİLERRR BİRİ NANOŞ kaydirigubbakcemile3 BİRİDE ACAİP Bİ TİPLEME kaydirigubbakcemile3 kötükedihüsokötükedihüso

Artik halk oylamasi mi yapilcakmis? Hic haberim yoktu.
Ne alaka peki, halk yemeklerin tadina mi bakiyor ki oy verecek? Yoksa ben mi cahil kaldim artik tv izlerken yemeklerin tadini mi alabiliyor halk?
Yazik yazik, nerde ne yapcaklari belli olmuyor, simdide bu basimiza cikti. Artik diger kanallarda devam ederler bu modayi kötükedihüso

Yalniz bisey demeden gecemicem,
kirk yillik sütlac oldu sütlasss,
ormanlarin krali oldu aaaaslan :roflol:

Allah akil fikir versin Kazim ve Deniz Hanima.

ya iyide bu kadar insan anlamış,kazımın yumoş olduğunu bir karısı mı anlamamış...

hele çim kafa kadın ,ayyyyyy bir insan ancak bu kadar yapmacık olablir.ağzına kolumu sokasım geldi..bir tanıdığım var böyle,insan sürekli nasıl rol yapar,ilk onda görüp şaşırmıştım,aha buda iki oldu.
bencede hintli kazansın,hiç olmassa yüzünde nur var adamın...

Ahh canım ya sen nerde yaşıyosun?

Bizim tv'ler ikram ediyor ekranda çıkan yemeklerden, cokacimcoook

sizinkinin o fonksiyonu yokmu?

Kıy paranada son model yemekliden al bence.:roflol:

Aman bizim millete bu bile az valla.
Bu kadar salakça şeylere alet oluyorlar.
koyun olduktan sonra güden çok olur.

ezdi weya hintLi adam kazansin bence..
iki cadi we nono$ kazanmasinnnn

nauman veya ezgi kazansın. kazım acilen bu ülkeyi terketsin. burcu orta karar ve deniz için söyleyecek birşey bulamıyorum. naumana da helal olsun terbiyesini hiç bozmadı valla beyefendi adam bravo. bebeği olacakmış ağladı sevinçten adamcağız. allah gönlüne göre versin böyle adamların. bebekleride sağlıkla analı babalı doğsun.

ayyyy o denizin nasıl bir konuşma tarzı var ya ayıla bayıla kibar olmaya mı çalışıyo yoksa konuşurken kendinden mi geçiyo anlamadım!!!!

alkisalkisalkis alkisalkisalkis HAK EDEN KAZANDI :hooray: TEBRİKLER BURCUU alkisalkisalkisalkisalkisalkis

BU GERİ ZEKALI KAZIM VE DENİZ SMS SONUÇ DEGİŞCEK BEN BİRİNCİ OLCAM DİYOR YA SIYIRMIS VALLA :mymeka: :mymeka:

ya kızlar iyi de bunun çekimleri 1 hafta önce yapılıyor bildiğim kadarıyla... atılan oylar nasıl değerlendirildi acaba???

Bu yarışmayı millet adam edecek biz adam gibi bir yemek programı istiyoruz edebiyle yesinler zaten çok sıkıntılı dönemimizde kaybettiklerimize yenileri eklenmeden gelenek göreneklerimize uygun olsun misler gibi izleriz bizde çok sevindim çok.

halk oylamasında en çok oyu kazıma verirler diye düşünmüştüm ben de.genelde hep böyle gıcık insanları birinci yapıyolar nedense.ama tam tersi oldu.kazım sonuncu deniz de 4. oldu.çok sevindim.ne gıcık bi adamdı o ya... bence burcu haketmişti.hakeden kazandı...

aaa burcumu kazndı
ii oldu aaslında onuda pek sevmedim ama
bnm gönlüm ezgiden yanaydı sonuçta eğitimi için harcıyacakmış
nese hayırlıuğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…