Yemekteyiz - Show Tv

şimdi çalan müzik bizim düğünlerimizde çalan müzik hatun makadonya şarkısı diyo:mymeka:bu arada ben trakyalıyım çok seyrettim bu müzikle dans eden kızları:dance:

Kızlar, bu "Yemekteyiz" olayı beni çok eğlendiriyor ve bazen bir o kadar da şaşırtıyor. Şu Suzanna'nın çok bilmiş olduğunu baştan anlamıştım da "Tatlı kaç yufkadan?" diye sorup sonra da "ıyi, 4 yufka çok zaman almaz." diyecek kadar basitleşebileceği hiç aklıma gelmemişti.
Nedir bu insanlardaki karalama isteği? Para için bile olsa nerede kaldı "Yiğidi öldür, hakkını ver." lafı?
Çok sinirleniyorum ben böyle şeylere. Lezzetlidir veya değildir; ama emeğe saygı duymak gerek. Görmemişler gibi doldurdu yemekleri sofraya ve hemen programın gurmesi ilan etti kendini.
Gönül'ü tam çözemedim. Biraz kibirli bir duruşu var aslında. Ama bazen de alçakgönüllü olabiliyor.
ıki beyefendiye bittim. ıkisi de birbirinden sevimli.
Bugünkü ev sahibemiz ise Osmanlı'dan bir adım öteye gidememiş ne yazık ki. Osmanlı çökeli asırlar geçti. Artık Türk var.

Bir şey daha var. Çok hoşuma gitti, kimse kimsenin evine girerken "Ayakkabıları çıkaracak mıyız?" diye sormadı, direk çıkardı. Bence doğrusu da bu...

Bir şey daha var. Çok hoşuma gitti, kimse kimsenin evine girerken "Ayakkabıları çıkaracak mıyız?" diye sormadı, direk çıkardı. Bence doğrusu da bu...

özlerinden hiç kopmamışlar işte ne güzel başkalarına özentileri yok bizim sonradan görmeler gibişakkıdı

gönülün misafirlerine terlik vermemeside benim dikkatimi çekti, programda ayakkabısız ve terliksiz birilerini nadir gördüğümden olsa gerek

evet hemşire abla arıza gibi :dilcikar: çok tatlı konuşuyolar ama ben bişe anlamıyom sesleri bi tuhaf çıkıyo kısık sesle konuşuyolar kimse duymasın gibi kafamçokkarıştı özellikle osmanlılı ablanın :1shok: tv nin sesini açıyomda açıyom :sm_confused:

Makedonya favorim şazıman bey...
Birde şazıman bey ne kadar çok losttaki john locke benziyor dimi...
John locke un saçlı hali sankim....

bu ayakkabı konusuna katılıyorum sanki herkes sürekli evinde ayakkabıyla geziyor nasılki özel misafirliklere giderken yanımızda ayakkabı götrüyorsak öyle yapılabilir hem daha hijynik olur dışarda gez herşeye bas o ayakkabıyl gel eve bas :)

cokacimcoook şazıman bey kazandı kendi oylamalarını :dance: umarım halk oylamasındada o kazanır...yıldız hanım :1shok: bozuldu beklemiyodu heralde...hem ne dedi anlaşılmıyo mırıl mırıl konuşuyo :dilcikar: hemde bencil bi bayandı bence osmanlı dedi durdu anca..

ay reklamlarda gördüm şimdide faik bey yarışacakmış.
Allahım iyice suyunu çıkardılar bu yarışmanın.
show tv herkesi enayi yerine koyup seyrettiriyo işte.
yapmacık bir showdan başka bişey değil bu yarışma.

yanlız o reklamlarda faik büyük bi pot kırıyo kimse fark etmedimi bilmem, safiye ısrarla yarışmadaki kadınlar evli mi bekarmı diye soruyo, faik en sonunda arka arkaya 3 de dul safiye diye tekrarlıyo, bakın dikkat edin, yani dullar potansiyel avcı yerine konmuş, halbuki faik de safiye de boşanmış insanlar, çok saçma sapan bi laf bence:mymeka:

lafına kesnlikle katılıyoruuma.s
dul olunca ne oluyormuş acabakötükedihüso
DENSİZ...:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…