Yemekteyiz - Show Tv

Yemekteyiz'de olay var olay diye büyütüp Faik beyi programa yarışmacı edası ile almaları,hele dünkü yarışan arkadaşın evine 1 buçuk saat gecikmeli giderek kadının tüm yemeğini rezil eden Faik bey!!!!
Faik beyi bir yarışmacı edası ile değilde,bir konuk gibi ağırlayıp hiç bir şekilde eleştri yapayan diğer yarışmacı arkadaşların halinemi yanayım bilemiyorum..
Kan ter içinde kalıp saatlerce bu sıcaklarda konuklarıyla boğuşan o kadına resmen acıdım resmen..
Faik bey A dese bütün kızlar gülme krizine girdiki bence hiçte hoş değilde,resmen adam herkezle dalga geçti..Formatın çok ama çok dışına çıkıldı bu yarışmadan bece..

Ve işte size asıl bomba haberi veriyorum..Bu yarışmada kendi aralarında birinci Faik bey olucak,nedenmi tabiki torpil işleyecek yine torpil..Ama yine halk oylamasında kim birinciliği gerçekten hakedecekse o alacak..
He nerdenmi biliyorum Faik beyin birinci olacağını tabiki bu akşam yarışacak beyfendinin dans partneri çok sevdiğim canım arkadaşım Sevil,kendisinden aldım haberi ve sizlerle paylaşmak istedim.Hatta bu akşam yemek sonrası dans edecekler,izleyin derrimturkbayragi

Evet o benim de dikkatimi çekti, çok sinirlendim.
Büyük terbiyesizlik.
Hatta bu konuyla ilgili şikayet etmeyi bile düşünüyorum.
Sen ulusal bir kanaldan boşanmış kadınların hepsini potansiyel o....u olarak gösterirsen sokaktaki, vatandaş böyle düşünmüş/davranmış çok görmemek lazım.
Bak gene sinirlendim.

Arkadaşlar içerikle alakalı mesajlar ve yorumlar yapınız lütfen!!!
konumuz içeriğinin dışına çıkarsa,konumuz kapanabilir..
Bilgilerinize,lütfen daha dikkatli yorumlara yapalım!!yerimseniben

Bi de bi kadın var kısa saçlı.
Bugüne kadar kimsenin yapmadığı, denemediği bir yemek yapacağım, yemekteyiz böylesini görmedi diyen hani.
Daha dakka bir antipatik geldi bana.
Durup durup accayip bi yemek yapıcam, şöyle yıkılacak ortalık bilmem ne diyor.
Ne yapacaksa, kuzu çevirecek herhal.

Ördek pişirecek zannumca... Hatta Faik'e "Eşek hoşaftan ne anlar" deyip bir çuval inciri de berbat edecek...

Ördek pişirecek zannumca... Hatta Faik'e "Eşek hoşaftan ne anlar" deyip bir çuval inciri de berbat edecek...

Hee o ördek muhabbeti ondan mı çıkmıştı.
Bi de diğer kadınlardan biri buna biz çok alındık buna dedi de bu abla da ...alının... diye cevapladı.
Hem eşeği hoşafı karıştır hem de üste çık, vay be.
Yok yok, kafadan eksiye düştü gözümde.

bombaya bakın sema çelebi var önümüzdeki hafta, iyi kavga görürüz artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kisa sacli bayan birde Izmirli kizlar soyle guzeliz boyle guzeliz dedi durdu ama guzel mi saniyor acep kendini merak ettim transeksueller gibi o dudaklar 2,5kilo silikonlu beygir gibi bir sey yazik vallahi simdiye kadar hic cirkin Izmir li gormedim bu ilk oluyor Faik zaten akillara zarar saygisiz densiz bir zavalli cahil cuhela kadina yapmadigini birakmadi yazik gec gelmesi ayri terbisizlik elestiriler zaten hakaret gibiydi kadin yinede gulumsedi vallahi kafasina indirmedi yemekleri Faikin diger yilisiklarda ilk defa bir tv soytarisi gordu a diyor guluyorlar b diyor guluyorlar akillari sira yalakalik pesindeler yalakalik yaptiklarida sanatci olsa gonlum gamyemez

O kısa saçlının dediğine göre yanağındaki gamze allahın imzasıymış-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
zaten bu faik ne demeye bu kadar popüler oldu hiç anlamış değilim:uhm:

faik kenardan köşeden azcık ünlüyüm diye kendini bişe sanıyo naniknanik;kadınlarda faik gık dese gülüyo ne kaddar basitler yaaa kafamçokkarıştı

ınsanları anlamak çok zor.
Faik kim? Adama Faik Öztürk değil, Safiye Soyman'ın eşi diyorlar. Kişiliği olsa zaten adıyla anılırdı. Zavallı medya maymunu... Peki, ne diye baş köşeye oturtuluyor? Ne diye insanlar ona yerlerini veriyor? Özel bir yeri mi var ki yarışmada? Gerçekten çok sinirleniyorum ben. Akşam dayanamayıp son reklamda kapattım televizyonu.
Hale hanımın 2 puan verdiğini gördüm en son. Kendi gözündeki çöpü görmeyip başkasınınkini mertek sananlardan o da.
Ekmek yok, tuz yok, biber yok, hatta koca evde düzgün bir masa bile yok, utanmadan Salih beye 2 puan veriyor.
Bu yarışma da reyting kurbanı oldu ya ona yanarım.

tek kelimeyle herşeyi harika ifade etmişsin dedğin gibi bide salih adamcağız haleye okadar eksikliğine rağmen 5 vermişti kendi gününde acımıştım kadına ama dünkü yarışmada gözümden düştü 2 nedemek yaaa,reklamlarını izliyorumda şu kendini beyenmiş kadın yarışacakmış haftaya bak ismini çıkaramadım şimdi o bile normal masanın kenarına oturuyo faik kim oluyosa baş köşeye kuruluyo,zaten safiye soymana üçüde dul safiye demesinden takığım adama ne demek dul olunca vericimi oluyor yani inş. sonuncu olur da aklı başına gelir ama yok bizim halkımız yine onu göklere çıkarır halk çıkarmasa medya çıkarır:mymeka:

valla çok komiklerdi, özellikle kadınlar maymun gibi, faik ne dese kikirdiyolar, bu kadar gülüncek ne var hiç anlamadım valla, sinir bozucu insnalar ya, bence en akıllıları salih, nabza göre şerbet veriyo, deliyle deli oluyo yani
bu akşam kısa saçlı canlarına okucak onların, eşek hoşaftan ne anlar diyerek
kaydirigubbakcemile3

Bizim halkımız aptal değil, bence Faik'e puan vermezler. naniknanikYa da ben öyle olmasını umuyorum.:1shok:
Bu arada akşam Ferhat Göçer ve Bülent Ersoy var. Yemekteyiz gündüz olabilir yani...:lepi:

valla Adıvarın dediğine göre kendi aralarında faik birinci olcakmış, ya helede şu fide nin neden bu kadar faik e yalakalık yaptığını anlamış değilim, eminim faik e puanları abartılı verir.:mymeka:

Bizim halkımız aptal değil, bence Faik'e puan vermezler. naniknanikYa da ben öyle olmasını umuyorum.:1shok:
Bu arada akşam Ferhat Göçer ve Bülent Ersoy var. Yemekteyiz gündüz olabilir yani...:lepi:

iyi hatırlattın canım ya, şu kısa saçlının yemeğini merak ediyorum çünkü, çok değişik bi menüm var deyip duruyo ya
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…