Yemekteyiz - Show Tv

ılk baslarda nekadar hosduma gıdıyıyodu ne bÜyÜk keyıf alıyodum seyrederken
sonra ıyıce zıvanadan cıktı
sımdı ıse hepten delı oluyorum
ama yınede seyredıyorum ne yalan sÖylıım Öyle takıp etmek dıılde denk geldıkce
bence ÜnlÜlerın katılması hıc ıyı olmamıs
olmadı bır hafta halktan ınsanlarla bır haftada sadece ÜnlÜlerle yapsınlar madem
fayık bey her ıkı sakada bır gercek var mısalı ınceden ınceye sokup gÖnderme yapıyo
ÜnlÜyÜm dıye herkez benı sever dıye ıyıce zıvanadan cıktı
ben ısım aklımda tutamıyorum malesef ama ılk gÜnkÜ kadın masa dÜzenı hal ve hareketlerı fıyaskoydu ha yemeklere verdıgı emek gÖsterdıgı cabaya sonsuz saygım var
ama epey aksılık yasadı yalnıs hatırlamıyosam ekmegı yoktu tuzluk ve karabıberlık bosdu sanırım
dÜnkÜ salıh bey masallah elı nekadar kıvrak helal olsun Öncelıkle erkek olarak tadını bılmem ama elı cevık ve gÖrsel olarakta gÜzeldı
ama harbı avcı bÖregını ana yemek olarak sunması bencede cok tuhaftı
kızlar o mınık domatezlerın ıcıne peynır ezmesı koydu ya neler eklemısdı bılen hatırlayan varmı cok ılgımı cektıde :)
dıger uzun saclı cok gÜlen kız cok kaba gelıyo bana tırnaklarının o uzunlugu cadı gıbı ellerıde cok bÜyÜk allahım benı affetsın ama hıc hoslanmadım ben ondan ya
gamzelıde herseyı sıradan ve klasık bulanlardan bakalım o neler yapıcak
ısde bÖyle cok bÜyÜk konusanlar genelde kendı gÜnlerınde tam bır fıyaskoya ugruyolar ya
brak kendı kendını ÖvÜcegıne karsındakı senı ÖvsÜn
rakıbım bıle olamaz
elıme su dÖkemez
cok basıt
bılmem ne
ılk gÜnkÜ kadın salıh beyın masa dÜzenını begenmedı
kendınınkı neydıkı???
Yok renk uyumu olmamıs yok cok basıtmıs

bende normalde faike gülen bi insan olarak sölüyorum ki bu yarışmada sinir etti beni ne kadar gıcık davranıyoo öle görgüsüz hasbamm :1closedeyes:

kadınlarda ayrı bi numune utanmasalar yerlere yatıcak gülmekten sanki p..k varr

en akıllısı salihmişş umarım o kazanırr şakkıdı

alkisalkisalkiskessinliklealkisalkisalkis
bide en uyuz oldugum o ilk günkü yarismaci dün hani fayik bey gelene kadar herkez kendini göstermeye calisirken o gelince birden söndüler fayik bey gecenin yildizi oldu herkez onun etrafinda pervane oldu tarzi konusmasi vardi ya bitirdi beni
sanki kendisi cok farkli davrandi:roflol:

alkisalkisalkisen üstteki yorumunuza birebir katiliyorumalkisalkisalkisvereliniortak:içelim:
fayik bey kadinin aksamini mahfetti kendini iyice bisey saniyo töbe töbe
safiye hanimi her firsatta yerden yere vurup rezi eden bir adamdan daha ne beklenirki zaten

salih bey favorim :lepi::teytey:
Bende Salih beyi favorim olarak görüyorum.:hooray:.çok beyfendi ve saygılı..
En sonda bir konuştiki çok hoşuma gitti..
Salih.....Salih..........
Kaç defa Salih diye seslendi bu Faik Bey adamcağıza..
Herkez yemeğe oturur ve yorumlarını yapar,ama resmen yapılanlarla dalga geçmek oldu başka bir şey değildi resmen rezillik..

Canımın içi herşeyi bizler gayet net görüyoruz zaten..Görünen köy klavuz istemez..
Bende ilk başlarda gerçketen güzel yemekler yapılıyor ve değişik lezzetler sunuluyor diye izliyordum..
Ama yarışma formatında öyle bir değişiklik yaptılarki neymiş ünlüymüş,yemişim ünlüsünü..
Salih beyin söylediği gibi onlar belki ünlü olabilirler,ama bizlerde onlar gibi yaşamasakta bizde halktan biriyiz,halkın içindeyiz kameraya oynamaya gerek yok..
Amaç burada sunumsa,yemekse,tatsa bence ona göre değerlendirme yapılmalı..
tutupta ay cicim çok güzel herşey harikaydı diyerek 2 puanı basmak :enbuyukkk:bana göre oynamak ve o 20.000 lirayı almak uğruna bizleri kandırmaktır diye düşünürümcokacimcoook

Neden olucak şekerim,sorunun cevabı ap acık ortada canım,kızcağız mankenlikte yapıyormuş..Belki Faik bey elinden tutarda podyumların tanınan yüzü olur belkim

Neden olucak şekerim,sorunun cevabı ap acık ortada canım,kızcağız mankenlikte yapıyormuş..Belki Faik bey elinden tutarda podyumların tanınan yüzü olur belkim

o popoyla biraz zor şekerim ya..kaydirigubbakcemile3 tövbe yarabbim
tırnakları o kadar uzun ki yemek yiyemiyo garibim
hale nin dediği doğru galiba resmen boş kız demek istedi, gerçi ben haleden de hoşlanmadım. Şimdilik benimde favorim Salih:lepi:

alkisalkisalkiskessinlikle katiliyorum kessinlikle baktilar yemekteyiz ilk basdaki gibi tutulmuyo formatlari deyisdire deyisdire bi hal oldular ama bir tane ünlü katicaklarina madem sadece ünlülerle yemekteyiz yapsalarya bi görelim bi bakalim esit olsun hem
zaten o 2puan veren bayan hele bana cok iki yüzlü ve bir dedigi digerini tutmayan biri olarak geldi
en kizdigimda daha tabaklar gelir gelmez suratlarini burustururlar ya tadina bakmadanklava:ya nimet ya önlerine gelen önce saygi allahin verdigi nimetlere ha damak zevkine hitap etmez ayri bisey
ben cok seciciyim mesela bence bu yarismaya zaten herseyi yiyen yemek ayirt etmeyenler katilmaliki yok ben balik yemek yok sebze nedir bilmem et kokar tatli cok sekerli demicek
herseyi yiyen olucakki hem yapicak hem yedircek hem yiyicek
aralarinda vejeteryanlarda oluyo saygim sosnuz ama ozaman belli haftalarda sadece onlar yarismali ki zorluk cekmesinler
benim en cok üzüldügüm para icin bukadar seviyesizlik yapmalari bukadar belli etmeleri ve nimete saygisizlik etmeleri

:jeyyaroposunu bilmeme ama tirnaklari ve elinin o büyüklügü korkuttu beni ya cok kaba duruyo ki ben uzun tirnagi severim ama dogal uzunluk bununki cadi gibi nasil yemek yapicak merak ediyorum eldiven giyise bile deler ya bide sivriler:roflol:

kızlar yarışmacının adını unuttum ama irmik tatlısı yapmıştı

diğer yarışmacılar çok beğendi o tatlıyı tarifini aklımda tutmuştum ama unuttum

1 litre süte 10 kaşık irmik 8 kaşık şekermiydi

hatırlayan arkadaşlar varsa bana cevap yazabilirler mi?opuyorumnanaktan

Kızlar, ben Show TV'nin bu programın yayın gün ve saatini her gün kafasına göre değiştirmesinden çok şikayetçiyim.
Geçen hafta çarşamba günü gündüz yayınladılar, dün yoktu. Gece de çok geç vakte kadar sürüyor, uykum geliyor. Benim gibi şikayetçi olan yok mu?

şimdi izledim, 11 kaşık irmik, 13 kaşık şeker, bi paket süt, kaynamaya yakın bi paket vanilya koydu

valla evet ya, çok geçe kalıyo uyku daha tatlı geliyo tabii, bana kalsa hep gündüz çıksın, akşam çıkınca şöyle bi sorun oluyo bide, eşim sevmiyo programı vıdı vıdı dır dır yapıyo, bi de onla uğraşmak zorunda kalıyorumkaydirigubbakcemile3

takma sanırım ya, şahika koçarslanlının tırnaklarına benziyo, takmaysa çıkartır beşlki yemek yapcağı günkaydirigubbakcemile3
ay kafama bişey düşcek ne dalga geçtim kızlakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…