bende normalde faike gülen bi insan olarak sölüyorum ki bu yarışmada sinir etti beni ne kadar gıcık davranıyoo öle görgüsüz hasbamm :1closedeyes:
kadınlarda ayrı bi numune utanmasalar yerlere yatıcak gülmekten sanki p..k varr
en akıllısı salihmişş umarım o kazanırr şakkıdı
terkosumu getirinnnn :roflol: :roflol: :roflol:Yok yok ben ısrarla diyorum ki her yarışmanın sonunda Hasan Bey birinci olsun :roflol:
Yemekteyiz'de olay var olay diye büyütüp Faik beyi programa yarışmacı edası ile almaları,hele dünkü yarışan arkadaşın evine 1 buçuk saat gecikmeli giderek kadının tüm yemeğini rezil eden Faik bey!!!!
Faik beyi bir yarışmacı edası ile değilde,bir konuk gibi ağırlayıp hiç bir şekilde eleştri yapayan diğer yarışmacı arkadaşların halinemi yanayım bilemiyorum..
Kan ter içinde kalıp saatlerce bu sıcaklarda konuklarıyla boğuşan o kadına resmen acıdım resmen..
Faik bey A dese bütün kızlar gülme krizine girdiki bence hiçte hoş değilde,resmen adam herkezle dalga geçti..Formatın çok ama çok dışına çıkıldı bu yarışmadan bece..
Ve işte size asıl bomba haberi veriyorum..Bu yarışmada kendi aralarında birinci Faik bey olucak,nedenmi tabiki torpil işleyecek yine torpil..Ama yine halk oylamasında kim birinciliği gerçekten hakedecekse o alacak..
He nerdenmi biliyorum Faik beyin birinci olacağını tabiki bu akşam yarışacak beyfendinin dans partneri çok sevdiğim canım arkadaşım Sevil,kendisinden aldım haberi ve sizlerle paylaşmak istedim.Hatta bu akşam yemek sonrası dans edecekler,izleyin derrimturkbayragi
Bende Salih beyi favorim olarak görüyorum.:hooray:.çok beyfendi ve saygılı..salih bey favorim :lepi::teytey:
alkisalkisalkisen üstteki yorumunuza birebir katiliyorumalkisalkisalkisvereliniortak:içelim:
fayik bey kadinin aksamini mahfetti kendini iyice bisey saniyo töbe töbe
safiye hanimi her firsatta yerden yere vurup rezi eden bir adamdan daha ne beklenirki zaten
valla Adıvarın dediğine göre kendi aralarında faik birinci olcakmış, ya helede şu fide nin neden bu kadar faik e yalakalık yaptığını anlamış değilim, eminim faik e puanları abartılı verir.:mymeka:
[
Neden olucak şekerim,sorunun cevabı ap acık ortada canım,kızcağız mankenlikte yapıyormuş..Belki Faik bey elinden tutarda podyumların tanınan yüzü olur belkim
Bende Salih beyi favorim olarak görüyorum.:hooray:.çok beyfendi ve saygılı..
En sonda bir konuştiki çok hoşuma gitti..
Salih.....Salih..........
Kaç defa Salih diye seslendi bu Faik Bey adamcağıza..
Herkez yemeğe oturur ve yorumlarını yapar,ama resmen yapılanlarla dalga geçmek oldu başka bir şey değildi resmen rezillik..
Canımın içi herşeyi bizler gayet net görüyoruz zaten..Görünen köy klavuz istemez..
Bende ilk başlarda gerçketen güzel yemekler yapılıyor ve değişik lezzetler sunuluyor diye izliyordum..
Ama yarışma formatında öyle bir değişiklik yaptılarki neymiş ünlüymüş,yemişim ünlüsünü..
Salih beyin söylediği gibi onlar belki ünlü olabilirler,ama bizlerde onlar gibi yaşamasakta bizde halktan biriyiz,halkın içindeyiz kameraya oynamaya gerek yok..
Amaç burada sunumsa,yemekse,tatsa bence ona göre değerlendirme yapılmalı..
tutupta ay cicim çok güzel herşey harikaydı diyerek 2 puanı basmak :enbuyukkk:bana göre oynamak ve o 20.000 lirayı almak uğruna bizleri kandırmaktır diye düşünürümcokacimcoook
o popoyla biraz zor şekerim ya..kaydirigubbakcemile3 tövbe yarabbim
tırnakları o kadar uzun ki yemek yiyemiyo garibim
hale nin dediği doğru galiba resmen boş kız demek istedi, gerçi ben haleden de hoşlanmadım. Şimdilik benimde favorim Salih:lepi:
kızlar dün verdilermi yemekteyizi ya
Kızlar, ben Show TV'nin bu programın yayın gün ve saatini her gün kafasına göre değiştirmesinden çok şikayetçiyim.
Geçen hafta çarşamba günü gündüz yayınladılar, dün yoktu. Gece de çok geç vakte kadar sürüyor, uykum geliyor. Benim gibi şikayetçi olan yok mu?
:jeyyaroposunu bilmeme ama tirnaklari ve elinin o büyüklügü korkuttu beni ya cok kaba duruyo ki ben uzun tirnagi severim ama dogal uzunluk bununki cadi gibi nasil yemek yapicak merak ediyorum eldiven giyise bile deler ya bide sivriler:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?