:jeyyaroposunu bilmeme ama tirnaklari ve elinin o büyüklügü korkuttu beni ya cok kaba duruyo ki ben uzun tirnagi severim ama dogal uzunluk bununki cadi gibi nasil yemek yapicak merak ediyorum eldiven giyise bile deler ya bide sivriler:roflol:
yuh bu fideye yuh 9 verdi allahın yalakası:mymeka:
takma sanırım ya, şahika koçarslanlının tırnaklarına benziyo, takmaysa çıkartır beşlki yemek yapcağı günkaydirigubbakcemile3
ay kafama bişey düşcek ne dalga geçtim kızlakaydirigubbakcemile3
O fide nedir öyle yaa, hakikaten faik bey onu meşhur etcek sanıyo heralde :sinifsinif: Her söylediğini onaylamalar, her yaptığını beğenmeler, her seferinde yanına ilişmeler falan, konuşuyo kimse onu dinlemiyo bile, yazık mirmirmirmir
Ben Salih beyi sevdim bir de izmirliyi, kimse sevmemiş ama kan çekiyo heralde, konuşmaları çok mantıklı, tutarlı bir kadın gibi geldi bana, kendi evinde misafir ağırlarken anlıcaz ama sositososito
Bir de programı izledim ama puanlamayı kaçırdım, bizi yazsa :kedi:
alkisalkisalkiscanim tahminin dogru takma bencede cünkü kendi gecesinde tirnaklari yokkaydirigubbakcemile3
ama onu rakip görmeyen bunu rakip görmeyen bi fayik beyi rakip gördü kendine 9 puan vererek yarin tam bir fiyasko yetisdiremiyozemuszemus
böyle bir yarismaya elbette kendine güvenerek katilicaksin
fakat brakta kendi kendini övmeyi karsindakiler övsü
özellikle farkettimki büyük konusanlarin cogu fiyaskoyla bitiyo
evet ya öyle bi övünüyolarki bende merakla bekliyorum herhalde tam bi ziyafet vercek, sonuda hayal kırıklığı tabii
aman fide salak zaten ya, artık eminim bundan, kız menüyü okurken bile kikir kikir gülüyo deli mi nekaydirigubbakcemile3
9 mu verdi yuhh :1shok:
Faikin onu tınladığı yok ama o ne hayaller kuruyo kim bilir :mymeka:
Evet ilk günkü kadının şeytan çıktı resmen, ev sahibiyken ne kadar hanım hanımcık tatlı bi kadındı ya, ben bu insanları anlayamıyorum, anlayamıcam da sanırım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?