Yemekteyiz - Show Tv

hiç hoşlanmadım o kızdan tuhaf geldi popoda büyük tırnaklarda benimde aklımda takıldı bu nasıl yemek yapcak dedim gerçi bişiden çaktığıda yok

O fide nedir öyle yaa, hakikaten faik bey onu meşhur etcek sanıyo heralde :sinifsinif: Her söylediğini onaylamalar, her yaptığını beğenmeler, her seferinde yanına ilişmeler falan, konuşuyo kimse onu dinlemiyo bile, yazık mirmirmirmir
Ben Salih beyi sevdim bir de izmirliyi, kimse sevmemiş ama kan çekiyo heralde, konuşmaları çok mantıklı, tutarlı bir kadın gibi geldi bana, kendi evinde misafir ağırlarken anlıcaz ama sositososito
Bir de programı izledim ama puanlamayı kaçırdım, bizi yazsa :kedi:

bizim Adana' da buna böyle derler ..yok bizde de böyledir..modellik yapıyormuş ..Faik onu mehur edicek sanıyor sanırsam..izlerken gıcık oldum walla :dilcikar:

amaniin yarın akşam ekşın ve baya erotik sahneler var +18 çocuklara seyrettirmeyin:kedi:
fidee fidee sen neysin öyleeekaydirigubbakcemile3

ben bu akşam izleyemedim ya, tahminim doğru çıktı desenize fide, faik e puanı abartı verir dediydim ama abartının gözünü çıkarcağını düşünmemiştim, faik in neden birinci olduğu anlaşıldı, 9 vermiş he, salak ya:mymeka:

takma sanırım ya, şahika koçarslanlının tırnaklarına benziyo, takmaysa çıkartır beşlki yemek yapcağı günkaydirigubbakcemile3
ay kafama bişey düşcek ne dalga geçtim kızlakaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkiscanim tahminin dogru takma bencede cünkü kendi gecesinde tirnaklari yokkaydirigubbakcemile3
ama onu rakip görmeyen bunu rakip görmeyen bi fayik beyi rakip gördü kendine 9 puan vererek yarin tam bir fiyasko yetisdiremiyozemuszemus
böyle bir yarismaya elbette kendine güvenerek katilicaksin
fakat brakta kendi kendini övmeyi karsindakiler övsü
özellikle farkettimki büyük konusanlarin cogu fiyaskoyla bitiyo

isimleri aklimda tutamiyorum ama ilk gün yarisan 3puan verdi
salih beyle kisa sacli 4er puan
cadi tirnakli koca elli kizda 9 puan verdi canim

evet ya öyle bi övünüyolarki bende merakla bekliyorum herhalde tam bi ziyafet vercek, sonuda hayal kırıklığı tabii
aman fide salak zaten ya, artık eminim bundan, kız menüyü okurken bile kikir kikir gülüyo deli mi nekaydirigubbakcemile3

simcik gelelim bu geceki faik beye
yigidi öldür hakkini yeme derler bence temiz ve lezzetli yapti yemekleri
ki acik söyliim tatlisi haric hic biri damak zevkim diil
malesefki seciciyim
ama umdugumdan daha iyi seyler yapti
sunumunu bilmem ama servisi iyidi masa düzenide öyle
fakat adama sevmedigim sakka yollu takilir gibi görünsede her iki sakada bir gercek vardir kirici olabiliyo sanki kücümsüyo asaliyo
bide menüsünün basdan sona anamin corbasi
anamin böregi
diye yazmasini cokta hos bulmadim acikcasi
asla yalnis anlasilmiim
bende mesela aldigim ve yaptigim bir tarifi önce ismiyle sonrada annemden ögrendim
yengemden
vs gibi dile getiriyorum fakat
anamin böregi börek diil bikere kessinlikle lazanya
börek genelde hamur yufka ve milföyden gelir diye düsünüyorum o isimi
anamin pastasida pasta diil anamin tatlisi yada anamin sütlü tatlisi olabilirdi madem
o ilk gece yarisan hanima allahim affetsinde iyice uyuz oldum ya o mimikleri o surat ifadesi konusurken sanki kücük daglari o yaratmis edasiyla töbe töbe günahada giriyom rabbim affetsin
tmm ilk gün fayik beyin gecikmesiyle hüsrana ugramis olabilir ama eksikleri onunda coktu ekmek unutulurmu ya bide alisveris yaparken listeniz nerde denildiginde gerek yok ben unutmam herseyi beynime kazirim gibi laf etmidi yine büyük konusma
yalnis hatirlamiyosam tuzlugu ve karabiberligide bosdu
masasi kücük olabili asla lafim yok ama düzeni sifirdi
kalkmis salih beyin masasini begenmiyo yok sadeydi yok uyumlu diildi diye
bide salih beyin süprizinde eglenmedim begenmedim dedi ya iyice uyuz oldum göbek atarken iyidi siritirken iyidi iki yüzlülük resmen eylenmiyosan katilmada otur oturdugun yerde
benim favorim suana kadar salih bey menüsüde bana hitap etmisdi ama böregi ana yemek olarak sunmasi banada tuhaf gelmisdi pilav yada makarna yapabilirdi kanimca
fayik beyin en cok safiye hanimada kaba kaba konusmalarina sinir oldum ehlivanim diyo ya :)
ama safiye soymanda cok komik ya homini girtlak masallah bogazi hic bos durmuyo :)
gamzeli hanimida cok soguk buldum neden bilmem
fidede kikirdek bisey sanki saat yutmus dakka basi caliyo :)))))))))
fayik beye yaptigida düpedüz yagcilikdan baska bisey diil
ha bide ilk günkü kadin hicbirseyi begenmiyo ya onun süprizi neydi peki bende onu hic begenmedim bir türkü ziyafeti veya safiye soyman ziyafeti daha güzeldi bence

:roflol:calar saat yutmus gibi bu kiz ya:roflol:

9 mu verdi yuhh :1shok:
Faikin onu tınladığı yok ama o ne hayaller kuruyo kim bilir :mymeka:

Evet ilk günkü kadının içinden şeytan çıktı resmen, ev sahibiyken ne kadar hanım hanımcık tatlı bi kadındı ya, ben bu insanları anlayamıyorum, anlayamıcam da sanırım mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:

kaydirigubbakcemile3aslinda on puani hakkediyomusmusda yarisma oldugu icin bir puanini kirmis ve 9puani verirken fayik beyden özür diledi bidekaydirigubbakcemile3

aynen bende anliyamiyorum hele ilk gün coguncalik ev sahibi kim vurduya gidiyo ilk tanisma olunca daha sus pus süt dökmüs kedi gibi sonra intikam alircasina begeniyolarsa bile begenmiyolar:jeyyar:
en sinir oldugumda tabak önlerine gelir gelmez suratlarini eksitenler oluyo ya daha tadina bakmadanklava:

Evet ilk günkü ev sahibi hah hale, suratını ekşitiyo hiç beğnmedim diyo ama hapır hapır götürüyo maşallah tavuklu pilavı yerken boğulcaktı haspam :roflol:

sen öyle dedinde aklima geldi yufka ekmegiyle dürüm nedirde bilmiyodu herhalde ya pek sasirdi pek ilgisini cekti yemesinide beceremedi zaten :)
bide yinede cokda özel diildi cokda deyisik bir tadi yoktu ama onuda yemeseydim ac kalicaktim gibi laflar cok güldük esimle
hatta ben dedim öyle taze yufkayi burda bulucaktimki peynir koy dürüm yap ye offfffffffffff

bende yufka bulsamm borek yapmak istiyorum..
insan uzakta birde ac olunca herseyin degerini cok iyi anliyor..
bunlar ne ac kalmis ne de uzak..
yazikkk

faik bey herşeye anamın..... diye isim takmış ama onların hiçbiri anasının ........değildi milleti aptal yerine koyuyor ben 26 yaşındayım değil onun zamanında benim zamanımda bile krema kedidili lazanya kremşanti vb.sosyetik şeyler yoktu yememiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…