Yemekteyiz - Show Tv

fak bey paramız yoktu olanlardan yapıyorduk anam yapıyordu diyor bir kilo kıyma ile börek,
krem şanti ile tatlı yaptı çikolata sosu da cabası.
Onu geçtim yardım yasaktı ama eşi maşallah biberde doğradı onla da konuştu ki aileden kimse evde olamazdı bu bilinen birşey.
Ünlü olunca reyting için kurallar çiğnenebiliyor demekki

YA BENDE EŞİ DENMESİNDE HOŞLANMIYORUM
YARIŞMACILAR SAFİYE SOYMANIN EŞİ diyorlar ya adam
resmen yıllardır nikahsız aşk yaşadığı adam toplumda başka insanlar öyle yapsa kötü örnek diye gösterilir ama iş faikle safiyeye gelince evli diye adları geçiyor
ANAMIN YEMEKLERİ DEMİŞ Tİ YEMEKLERİNE
BAŞKASI ÖYLE YApıp yazsa kimbilir ne yapacaklar
birde haftaya karides güzeli yarışmacımız var
reytingler düşünce ünlü yardımıhemen kan veriyor yarışmaya

Ünlü olunca herşey normal oluyor alttan alıyorlar adamı.
Benim hoşuma gitmedi tamamen normal yarışmacılara haksızlık yapıldığını düşünüyrum.
Çünkü tamamen faikin gölgesinde kaldılar.
Sofrada sürekli faik konuştu kendini göstermeye çalıştı.
Hatta bi kadın şu kısa saçlı olan önüne gelen tabağı faik' e verdi şok oldum.
Sofra adabı diyen adam kolunu sanalyeye atarak oturdu ve ev sahibinin yerine geçti.
Bizim şu ünlüleri pohpohlama huyumuz yok mu çok kötü birşey.

Dünden beri yazdığınız tüm mesajları okudum arkadaşlar. Hepinize canı gönülden katılıyorum.
O nedenle aynı şeyleri tekrar etmeyeyim. Sadece Faik'i mutfakta başarılı bulduğumu söylemeliyim. Gerçi adam zaten restorant işletiyor, olsun o kadar.
Bir de şu yapmacık kibarlıklara sinirleniyorum. Tamam ben de sofrada kaba yemek yenmesinden hoşlanmam; ama Faik'in Yufkayı tepsiye daldırmasını çok da kaba bulmadım yani. Adam zaten, "Kusura bakmayın ama bu böyle yenmeden tadı çıkmaz" diye açıklama da yaptı. Hale hanım ise ay, çok yadırgamış ve kaba bulmuş. Analarının karnından çift çatal ve çift bıçakla doğmuş gibi davranmıyorlar mı sinir oluyorum. Her lokmadan sonra evde de ağızlarına peçete mi dokunduruyorlar acaba?
Bir kamera görünce ne yapacaklarını şaşıruyorlar doğrusu. Ben Salih beyciyim ve bu olay karşısındaki tavrına da bayıldım.
Bu arada Fide'nin verdiği 9 puan Faik'i birinciliğe oturttu ya ona yanarım. Allahtan halk oylaması var ve benim umudum halkın Salih'i seçmesi...

karides değil cnm ıstakoz selmakaydirigubbakcemile3

Hale hanımı Faik bey şu telsiz olayıyla kötü morarttı.Duymadım diyerekten.Biraz hale hanım salak durumuna düştü.
Faik bey sıcakta soğanla bulgur yiyen adamdan bahsediyor ama yere karpuz da fırlatıyor.Sonuçta onu alamaynlarda var bu ne şımarıklık böyle?

Halk oylaması denince, siz oy atıyomusunuz kızlar, ben atmıyorum da :kedi:

Halk oylamasının başladığı ilk hafta Burcu diye bir bayan vardı. Yemeklerine de kendisine de bayılmıştım. Gurubun iki üyesine (Kazım ve Deniz'di yanılmıyorsam) olan öfkemden Burcu'ya iki oy yollamıştım. Bir daha da yollamadım. Burcu hem kendi aralarında hem de halk oylamasında birinci olmuştu...

Son düzenleme:

Halk oylaması diyoruz da, benim çevremden hiç yok mesaj falan atan, o yüzden merak ettim burdan atanlar var mı, evet bu hafta bende salih beye atabilirim ama :1rolleyes:

konuyu takip ediyordum ama yazmak bu güne nasipmiş... benim düşüncem.... halede büyük bir kin var.
bunu nasıl yapsamda her fırsatta ortaya çıkarsam diye hareket yapıyor...ama bu hareketlerle küçük düştüğünün farkında değil... gamzeli hanımda oy kaygısı oluğunu gördüm...faik beyin kaba görünüşünün altında yemek kurallarına riayet etmesine şaşırdım..ve takdir ettim.... menüsündeki isimlerin bence şakayla yazdığını ama konun başka taraflara çekildiği için biraz canının sıkıldığının farkına vardım... kikiriki yazıma bile almıyorum...salih bey kazanması gereken kişi diye düşünüyorum.. özü sözü bir bir insan gibi gözüküyor.... kazanmasıda isterim...

Ben en çok her akşam baş köşeye oturttular ya Faik beyi, buna acayip tilt oldum.
Yarışmanın başında ben sanatçı olarak değil (ki zaten sanatçı değil) halktan biri olarak katıldım demesini biliyordu.
Madem öyle o da uysaydı kurallara, sağolun ama evsahibi sizsiniz, siz buyurun oturun yerinizde deseydi.
Acayip düştü gözümden yav.

benim favorim de salih bey faik bey sürekli fakir fukara edebiyatı yapıyor zaten biz eskiden şöleydik böleydik sadece yemektayiz de değil diğer programlarda da yapıyor madem halktan biri insanlara ve özellikle safiye hanıma saygılı ve seviyeli davranması gerekiyor...

safiye hanim faik beyin niyetini bildigi icin cokta birsey demiyor.
cok seker bir kadin bayiliyorum ona sirf dun safiye icin izledim safiye biraz sitem edince kiyamiyor hemen sariliyor aslinda cok iyi anlasiyorlar ve cok mutlular
adam sadece show yaparken safiyeyi harciyor:ecrin_bebek:
safiye soyman herseyin en iyisini hak eden bir kadin mutlulugu sonuna kadar hak ediyor..
oglunun hastaligi yuzunden cok uzuluyor faik ona her konuda destek olup sahip cikmasa safiye hanim yaninda bir dakika tutmazdi saf degil ya kadin

safiye hanıma kesinlikle lafım yok ama faik bey hiç seviye bilmeyen bir insan halk oylamasında inşallah cvbını alır

Ya bu fide yemek yapmayi bilmiyoki:1shok:

niye katilmis acaba o koca popisiyle manken olacagini saniyorsa yaniliyor:gitme:
ama kizlardan en tatlisida o , öbür ikisi kendini begenmis cok bilmis ama fos ikiside:umursamaz::dilcikar:
faik beyle safiye hanimda cok komikler:roflol:

ayy bı kızın mutfağıda g....t kadar nasıl yapacak orda misafire yemek töbe töbe nasıl cesaret etmişki bu kızcağız yarışmaya katılmaya sakarlıklarıda cabasıkafamçokkarıştıtırnakları takmaymış çıkardı onları iyi barikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…