Yemekteyiz ShowTv

rafet usta patlıcan salatasını nasıl yaptı bilen varsa yazabilirmi? herkes çok beğendi ya merak ettim,kaçırmışım heralde

bu şefler yarışması dıgerlerıne gpre daha eglencelııı gecıyorda elıfı bıraz dıslamaya calısıyor gıbı geldı bana obur bayan sefff o ev hanımı deyıp duruyorrr

valla elifin yemekleri bizim yapabileceğimiz yemekler, diğerleri neydi öyle ya:52:

elif 30 puan aldı. 1. rafet mi olcak ne

rafet olsun bence:1:

Özgür şef görgüsüz mü ne? Gitti elifin buzdolabını açtı eliyle dolmayı aldı attı ağzına. Avuç avuç kuruyemiş yiyiyor zaten.
Dip not: Çok yiyenlere uyuz ola ola davul gibi olacağım bende.

Offffffffff o kadar bekledim bekledim kuru fasulyeyi nasıl yapacak diye 10 dk mutfağa girdim yapmış sadece haşladığını gördüm çok merak ediyordum sosunu gören varmı lütfen yazın, çünkü hazır kurufasulyeyi çok seviyorum

normalinde ben pek bakmam yemekteyize..ama bu hafta baktim biraz..cünkü profesynel seviyeli insanlar yaristi..oktay ustada olsaydi daha iyi olurduya neyse..almanyada cok gec basliyo...cok ayip ediyorlar yaaa...o yüzden uykusuz kalmayim fazla diye yatmak zorunda kaliyorum cogu zaman..sonuna kadar bakarsam sabah saat dördü bulur..yoksa ben tekrarinami bakiyorum..ama bugün 15 de baktim eylem diye sarisin bi bayan var onun programi vardi..:44:

Pazartesi günkü şef ile (Esat`tı sanırım adı ) Özgür aynı puanı aldı. (34 puan)
Para ödülünü de LÖSEV`e bağışladılar.:16:
Kuru fasulyeyi ben de kaçırdım, harika gözüküyordu

Son düzenleme:
Pazartesi günkü şef ile (Esat`tı sanırım adı ) Özgür aynı puanı aldı. (34 puan)
Para ödülünü de LÖSEV`e bağışladılar.:16:
Kuru fasulyeyi ben de kaçırdım, harika gözüküyordu

Pazartesi gün ki şef Rafet canım. Ne iyi olmuş bağışladıkları. Yakışanı yapmışlar.

aferın ıyı yapmıslar bagıslama ısınıde yınede bırıncıyı merak ettım bu kadar sıkı rakıplerın arasında :D kım aldı odulu :)

Yemekteyiz Yemekteyiz olalı ben böyle kaliteli grup seyretmedim.. Kavgadan tartışmadan o kadar sıkılmıştım ki artık izlemiyodum bile bu programı.
Ama bu hafta şefleri izlemeye doyamadım.. En kısa zamanda diğer şeflerle devamını diliyorum.. :65:

Yemekteyiz Yemekteyiz olalı ben böyle kaliteli grup seyretmedim.. Kavgadan tartışmadan o kadar sıkılmıştım ki artık izlemiyodum bile bu programı.
Ama bu hafta şefleri izlemeye doyamadım.. En kısa zamanda diğer şeflerle devamını diliyorum.. :65:

katılıyorum sana
gerçekten harika bir bölüm oldu
ve bende doyamadım
dilerim başka şeflerle tekrarlanır

kurufasulyeyi şöyle yaptı canım:kocaman 2 büyük yemek kaşığı belki daha fazla tereyağ koydu soğanla kavurdu içine acı ve tatlı kırmızı biber salçası koydu üzerine fasulye ve az su ilave etti
karıştıra karıştıra bitiremedi...
bide yemek esnasında etler için o rafet şef geldi mutfağa bütün etleri parmaklarıyla yaladı ya hiç hoş değildi ama genel olarak çok eğlenceliydi

bu hafta, Nuray Sayarı var, ve sanırım bol kavga var, diğer kadın yarışmacılar bayağı didişçek gibi

uzun zamandır bozulan seviyeden dolayı izlemiyordum yarışmayı geçen hafta ilk kez tam olarak
izledim yemek yapımı ayrı güzel yemek anı ,dialoglar ayrı güzeldi...bundan sonrakiler iyice
yavan gelir artık:19:bağış güzeldi,rafet ustada birinciliği hak etmişti.

zeynep hanım uçmuş bence:27::27: :27::86:

insan aklıyla beyniyle ezogelin yapamaz hazırdır bu diyo, kafadan:53:

Back
X