Yemekteyiz ShowTv

ay saramaya tarcın koyuyolar ya bende deli oluyorum, ne işi var ayol tarçının onun içinde, osmanlı tarifi öyle diyolar ama yakışmıyo yani bence

Son düzenleme:

ne kızıyon yaa bende katarım az bişey tarçın hafif tatlı oluyorr dene sende bak beğenirsinn :38:

ay canım o senin elinin lezzetidir,:29: yok canım bi kaç kere yedim başka yerde kendim yapmadım da, çok garip geldi ya, ne bileyim tarçın severim ama sadece tatlıda:71:

ay canım o senin elinin lezzetidir,:29: yok canım bi kaç kere yedim başka yerde kendim yapmadım da, çok garip geldi ya, ne bileyim tarçın severim ama sadece tatlıda:71:

mersiii şekerimmmm :38: tarçını fazla kattılarsa ondan sevmemişindir az koyacaksın zaten :34:

bu zeyneple berke şaka gibi ya, hatta zeynep eşek şakası gibi:27::27:

Zeynep tek kelime ile cahil. O saçma sapan konuştukça tüylerim diken diken oluyor. Sibel'in salonu küçük diye bizim tavuk kümesi kadar diyor:95:

Zeynep tek kelime ile cahil. O saçma sapan konuştukça tüylerim diken diken oluyor. Sibel'in salonu küçük diye bizim tavuk kümesi kadar diyor:95:

aynen zır cahil hemde, nuray sayarı ruhunu geliştirmesi gerek dedi ya, bence önce kendini geliştirmeli:27:

kaç puan aldı kızlar kim kaç verdi, izleyen var mı:26:

sibelle nuray sayarı diğerlerine bakınca iyi bence ya:26:

zeynep bi kiloluk tereyağ ve 5 kiloluk zeytinyağ ile napacak merak ediyorum:27::27::27:

zeynep nasıl bı sey ya ,kendıne resmen inek dedı :9:

boynuna çan takacakmış :52:

o baklavadaki yağ neydi öyle ya:1:
yağları naptığını gördük
bu kadın nasıl böyle çıta gibi kalmış bu yemeklerle
:1:

nuray sayarının en son gelme çabasıda çok gıcık bence, dünde en son o gelmişti:67:

valla şuan tamda boğazım ağrıyodu, mavi koydum, işe yaramadı:27::27:

ya şimdi emek harcadı ya, emeksiz demekte haksızlık oldu

Back
X