Yemekteyiz ShowTv

kızlar dikkat ettinzmi bilmem
eskiden en yüksek puan 2 iken
şimdi en düşüğü 4 oldu
bu nasıl iş?

PUANLAMAYI BENDE ANLAMADIM neiş beşten başladılar...bu hafta berlin gördüğüm kadrıyla saçma sapan bir şeyler

arkadaslar yemekteyızın ılk haftasından berı neredeyse kacırmadan ızlerım ama bu topıgı gec gordum yaaa.bebekten fırsat oldukca yazarım ama sızın yazdıklarınızı okumk bıle guzel.oh be benımle aynı fıkırde olan varmıs dıyorum bıde kendı kendıme kudurmadıgımı anlamıs oldumsss:)
bu hafta berlınde tıpler garıp yaa.

bu adam ne gıcık

ondan başka kimsenin damak tadı yokmş , kendi gününde göreceğiz

ayyy izlerken acayip sinir oldum tv nin içine girip ali kemal i boğasım geldi ya adam 1 dakika susmaz mı ya...............

alı kemal bu haftakı yarısmacılardan uyuzu.o sıyah adam bence olmamalı ıdı turk degıl kı bı kere yaa.ama dıgerlerı ınsan gercekten o sıyahta tabı.tatlının hepısınıde yedıler burda olsa dunyanın en guzel tatlısı olsada bırakıyor uyuzlar.

Bu haftaki hanımlara, özellikle Seçil'e bayıldım. Bugünkü Ceylan da çok hoştu. Yemekler pek hoş değildi; ama kızlar harika.

bana da seçil çok dobra geldi...
ben ne düşünüyorsam kadın hep aynı yorumları yaptı

Bu haftaki bayanlar gerçekten hoş.
Seçil sanrım albm filan yapan bayan dimi ?
Biraz reklamını yapmak içinde katılmış sanırım.
ali kemal denen adam delirtti beni.yok adı kek olmalıymış,yok o böğürtlen deilmiş,ee dondurulmuş bu hazır dio :hulya: ayh ta ben şiştimsempatiksalakcinni çok fazla izleyemedim ama izlediğim yetti :hulya:
Ha bide o kızın teyzesi neydi öyle yaa kadıncağz harab etti kendini araba itti kürekle kar temizledi helal olsun teyze sanaaaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…