Yemekteyiz ShowTv

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.504
En iyi cevaplar
2
69.632
1.623
102
Reytingleri yıkıp geçen bir efsane

Yolları hiç kesişmemiş 5 yabancı; aşçılıkta, ev sahipliğinde, zevkte ve yaratıcılıkta kimin daha üstün olduğunu kanıtlamak üzere, büyük ödülü kazanabilmek için birbirleriyle yarışıyor.

Show TV İç Yapımlar tarafından hazırlanan, yayınlandığı süre içerisinde ekranların fenomeni haline gelen “Yemekteyiz” Show TV ekranlarında…

Yarışmaya Başvurmak için tıklayınız

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni topik hayırlı olsun

Katılmak isteyenler nereye başvursak diye uğraşmayacaklar yani...

Güzel hizmet vallla..

Kendine ve yemeklerine güvenenler buyursun o halde:)

kalburabastı tatlısını duymamışlar

Aman başvuru formunda
ev fotonuzu kendi boy fotonuzu mutfak fotosunu hatta sevmedigin kişilik ve yemekleri istemişlerr
anlaşıldıı tabiki özellikle zıtları alıyorlarkii
kavga çıksınn

bu kız yemek yapmayı bılmıyor hıc ya nıye katılmıskı yemek yarısmasına.yarısma amacından saptı ıyıce

yeni topigimiz hayirli,ugurlu olsunnkaydirigubbakcemile2
yazmazsam catlarim bu hacer hanim ne kadar beceriksiz,yavas ve pis calisiyor mutfakta nerdeyse ben gidip yapacam..cildirtti beni..105 kilodan bu fizige gelmesini de taktir ettim..

Çok kötü, çok. Bu yaşa gelmiş, bir de kızı varmış, yayla çorbasını, ızmir köfteyi hiç yapmamış...
Benim çocuklar beni öpüp de başlarına koysunlar. ıki saattir lahana sarıyorum.

cocugunu sadece dogurmakla kalmıs demekkı.kendı bakmıs olsaydı ögrenırdı yemek yapmayı.ben her gece ogluma yarın ne pısırsem dıye kafa yoruyorum

bu yarışma amacını aşmış durumda,yemek yapanları değilde kendini göstermek isteyenleri çıkarıyorlar

mutfakta sarhos gibiydi ne yaptigi belli degil..patatesleri catalla tek tek ceviriyor..sanki ogrenci evi yeni yapiyor..yazik gunah oldu o kadar alinan malzemeye..

Son düzenleme:
hanımlar topuklu ayakkabıyı erkekler için giymezkiakannehir

topiğimiz hayırlı olsun...
başvuru formunu kullanacak kişileri şimdiden kutluyorum valla...

anuşka abla ellerine sağlık...
afiyet olsun şimdiden..

bu kadın naptı böyle ..zaten sürekli fast food yiyormuş..
yemek yapmaktan aciz..
hiç yapmadın madem 2 gün önce bi dene bakalım

hayırlı olsun yeni topic peki aranızda katılmayı düşünen var mı

hiç işim olmaz ancak seyrederim..
ağzınla kuş tutsan yaranılmaz bunlara..
zaten bana göre zorla söylettiriyorlar bunlara beğenselerde beğenmedim diyorlar..
3 böreği yiyip kötüydü diyorlar..
insan nankör değilse de nankör yapar bunlar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok yaşa emikaydirigubbakcemile3

ali beyde çok inat ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…