Aa çok az vermiş herkese ilginç
Batuhan mı Ayla mı kazanacak merak ediyorum
Baya rekabet var
Ayla hanım 12+7 aldı gördüm ben sanirim
Batuhan 11+?
Elini hareket ettirişi 7 gibiydi7 puanı onur mu vermiş, onurun puanları açıklanmadı daha
Elini hareket ettirişi 7 gibiydi
Surpriz olabilir Batuhan Onur'a katmer yaptı daha çok puan verse o yüzden
tuğçe çok fesat bi kadın bence, öldü kıskançlıktan 5 günde, songülü çiğ çiğ yicek
varya gerildim.
Songül'ün ömür boyu rüyalarına girer bu kadın
Çok konuşan çok hata yaparbi oğluna laf atmadığı kalmıştı, sürekli kadının özel alanında, bi de kendi gününde songülün hakkı 3 tü dedi, sonra da ben hakkaniyetten şaşmam diyo
O 1 puan yüzünden kaybederse görürüz onubatuhanın yaptığıda doğru değil ayla anne diye neden 1 puan veriyosun yemekleri güzeldi diye 1 ver, tavrını beğenmediysen neden songüle verdiğin gibi 0 vermedin
O 1 puan yüzünden kaybederse görürüz onu
19 yaşındaki kıza ilk görüşte gıcık oldum. Sadece ilk tanıtımı izledim; hanım paso saç-makyaj yapıyordu kendine. Gözündeki lens de Gora filmindeki, uzaylı Logar gibi...
Bu kız yüzünden izlemiyecem bu hafta.
O derece hoşlanmadım yani...
Onu eziklerlerse gelin yazın buraya
Bak şimdio zaman bugün izlemen lazım
Biraz baktım sinirim bozuldu, kıza gereken cevabı veremiyorlar. Ayten ve nuray hanımlar zaten sinirlenince ağzı dili dolanan, konuşamayan tipler ama bu kız alamancı çocukları gibi hızlı hızlı saydırıyor.
Onur bey müdahale etti ona da "ama hocam, ama hocam" diye itiraz eden liseli ergenler gibi sürekli itiraz etti.
Tam bir liseli stayla.. Hemi de adanalıydı galiba:)
Yalnız Nuray hanım çok hoş yüz hatları, birine benzettim gene yada ekranda daha önce gördük onu.
Bugünkü bayan çok panikti dediği gibi panikten gümledi...
Bu haftaki aşçı çocuğu ise Kayhanla karşılaştırmamak lazım. Kayhanın mesleği şef garson yazıyordu yani yemeğin sunum tarafıyla ilgiliydi. Bu gerçekten şefmiş herhalde. Başarı beklenir. Kıza karşı da bayağı soğukkanlı. Kız ona toslayamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?