Yemekteyiz - TV8

mehmet bey ,yasemine açık açık yazılıyor;kızcağız da üstüne basa basa ABİİ diyorhayata karşı duruşum mehmet gibi olsa hiç üzülmem adam dünya yansa güler,susuz çorba yaptı adam yaa

onur, mukadderle emin hanıma gönderme de bulundu, ikisinin de gelini yabancı diye, çünkü bence türk olsalar anlaşamazlardı, gelinler kaynanalarının ne dediğini anlamıyor ki

mehmet bey ,yasemine açık açık yazılıyor;kızcağız da üstüne basa basa ABİİ diyorhayata karşı duruşum mehmet gibi olsa hiç üzülmem adam dünya yansa güler,susuz çorba yaptı adam yaa

abi diyor ama adama fazla dokunsal bilemedim

dün yarışan adam yalçın mı neydi çok gereksiz konuşuyo, zaten başka kimseye de fırsat verdiği yok

ünal abi favorimçok sevimli bi adam ve kültürlü belli ki...adam "benim" diyen kadının bile yapamayacağı yemekleri yağtı hâlâ basit menü diyorlar

koslar mikanoslar italyanca konuşmalar, adam çok kompleskli bence ve perşembe günü fena madara olcak bence

bu haftaki yaşlı adam delirtti genc kizla cocugu ,surekli kucumsuyor;dun baligin yanina patates haslasaydin dedi ki cocuk zaten pstates yapmisti firinda balik pismemis dior da zaten cok pisen bi yiyecek degil ki o;yasli kadin da cocuga emegini takdir ettim hak ettigini veririm deyip 2verdi cocuga yazik

tahminimce ünal onurun arkasından konuşmuş delirtmiş adamı daha önceki ardanın yarışmasında da böyleydi bu adam

berkay en adaletli puan veren tek yarışmacıydı ama hakkını yediler matmazel.

yaşla saygi olmuyor bi kez daha gorduk bi ortamda olsak berkaya duyacagim sayginin onda birini bile duymam o sarisina

Ben dün bakamadım bugünde misafirim var bakamicam sanırım ama yarın telefi ederim ben çok seviyorum hele sunucusunu daha çok seviyorum o olmazsa izlenmez denge sağliyo adam o var diye seslerini çıkaramıyorlar yine

Ayyyy ewt canım. Korişi bende seviyorum

Bugünkü ev sahibi yaman atarlı koriş cildiriyo sanırım tanıtımda gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…