Google a 'yemekteyiz recep' yazdım recep ivedik çıktıBu haftaki oyuncular komikti ya.receple oktayin atismalari gülmekten öldürdü.birinciliği de iki bayan paylaştı.hakettiler bence
ben bilmiyorum o meseleyi 1.gün yarismacisi miydi onu yapan.Zaten onunla cuma günü yarışan kadın kazandı.Google a 'yemekteyiz recep' yazdım recep ivedik çıktı
Ama bildim onu; gerçekten komik bi vatandaş. Birinciliği paylaşanlar arasında süt almayı unutup, onur beye komşudan isteten ve masada bunu bir türlü itiraf etmeyen kadın da var mıydı
Tamam o değilmişben bilmiyorum o meseleyi 1.gün yarismacisi miydi onu yapan.Zaten onunla cuma günü yarışan kadın kazandı.
Bu arada oktay da sürekli recep ağa deyip duruyordu ya :)))
Cnm onu da mı izliyorsun? Hafızan süpermiş.bugünkü kadın neden tanıdık geldi diyordum ya, gelin evine de katılmıştı, onur a da her yerin pembe olmasından ve her yere karı koca ismini yazmasından daral gedi zaten
Cnm onu da mı izliyorsun? Hafızan süpermiş.
Bu arada o gelin evi programından hala hatırladığım birisi var. Keşke o olsa. Hangisi bakayım
Aslında gelin evi programı yemekteyiz'den bi tık daha samimi. Saf-temiz genç kızlar katılıyor.ay yok canım onu sürekli izlemiyorum denk gelmiş demekkidövmesinden aklıma geldi aslında..
senin bahsettiğin kimzaten bu istanbulda bi grup insan yarışma yarışma geziyor sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?