Yemekteyiz - TV8

tanju suyum kesildi de suyum kesildi diye bayılttı tüm hafta halbuki tamamen kesilmedi az aktı sadece, sedefin fırının bozulması daha büyük bi sıkıntı bence, gereksiz gitti sedefin üstüne
sonuçta birinciliği de aldı
ayteninde tanju hayranlığını anlamadım tüm hafta, ikisi de evli barklı, gereksiz abartılı bir hayranlık

Ayten mahsus oyle davraniyor bence isine gelmeyen seylere"ayyy unuttum"diyorr,sedef hakliydi aytene tepki gostermekte seni ciddiye almiyorum dedi kiza terbiyesiz kadin;yasiyla saygi bekleyenlere sinir oluyorum,tanju da sirf birinci olmak icin hilalin hakkini yedi onur bile kizdi birinciligini soylerken hosnitsuz ifadeyle soyledi

bu haftaki yarışmacılar bayağı renkli gibi, internet fenomeni olduğunu iddia eden arkadaş oldukça gıcık bence:KK53::KK53:

Bu haftaki oyuncular komikti ya.receple oktayin atismalari gülmekten öldürdü.birinciliği de iki bayan paylaştı.hakettiler bence

Bu haftaki oyuncular komikti ya.receple oktayin atismalari gülmekten öldürdü.birinciliği de iki bayan paylaştı.hakettiler bence
Google a 'yemekteyiz recep' yazdım recep ivedik çıktı :-)
Ama bildim onu; gerçekten komik bi vatandaş. Birinciliği paylaşanlar arasında süt almayı unutup, onur beye komşudan isteten ve masada bunu bir türlü itiraf etmeyen kadın da var mıydı

Google a 'yemekteyiz recep' yazdım recep ivedik çıktı :-)
Ama bildim onu; gerçekten komik bi vatandaş. Birinciliği paylaşanlar arasında süt almayı unutup, onur beye komşudan isteten ve masada bunu bir türlü itiraf etmeyen kadın da var mıydı
ben bilmiyorum o meseleyi 1.gün yarismacisi miydi onu yapan.Zaten onunla cuma günü yarışan kadın kazandı.
Bu arada oktay da sürekli recep ağa deyip duruyordu ya :)))

Bu hafta ki yarismacilardan su hep sifir veren kadinin adi neydi unuttum ama terbiyesizin onde gideniydi.Onur bey de dedi zaten siz sov yapmaya gelmissiniz buraya diye.Bu sifir verme olayini Format olarak kaldirmalilar resmen.Butun soytarilar bu porograma gelmisler.araya da bir kac hanimefendi ve beyefendi karismis o Kadar...
Cidden acayip sinirlendim o kadina.En nefret ettigim insan Tipi..Allah böylelerinden uzak tutsun.fesatligi her halinden belli oluyordu.
oh yazdim rahatladim beee....

Yemek tariflerini daha aytintili yayinlasalar daha cok isimize yarar. Ben sadece sofradaki yorumlari seviyorum. Tabi tartismadan sadece eksikler yanlislar ve dogrulari konustuklari zaman seviyorum. Mesela pirinc pilavinin daha tane tane olmasi icin nisastasinin iyice giderilmesi gerektigini orda ogrendim. Oncesinde soyle bi yikiyordum sadece. Mesela zeytinyagli yaparken malzemeleri kavurmamak gerekirmis ben hep sogani kavururdum. Bu gibi yorumlari seviyorum ama bazen sıkıyorlar gercekten.

ben bilmiyorum o meseleyi 1.gün yarismacisi miydi onu yapan.Zaten onunla cuma günü yarışan kadın kazandı.
Bu arada oktay da sürekli recep ağa deyip duruyordu ya :)))
Tamam o değilmiş :-)
Bu birbirlerini kutlayanlar kazanmış. Zayıf olan bayanı beğenmiştim zaten mutfakta.

Eklentiler

• IMG_20171029_190041.webp
    IMG_20171029_190041.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 54
Recep aga cok komikti yaa :halay:
-Patatesleri nasil dogriycam
Yardim edin onur beeeyyy :KK70:

hakketten bu yaş geyiği baydı ya, yaşım büyük beni dinle, yaşım büyük önce bana servis yap, yaşım büyük o yüzden en iyi yemeği ben yaparım, yaşım büyük bütün saygılar bana.... ne alaka ya
özellikle bunu orta yaşlı kadınlar yapıyo, orta yaşlı ya da yaşlı erkekler değil yarışmada

bu haftaki basketbolcu kadın ne kadar alımlı ve kırklı yaşlardayımış hiç göstermiyor;bu haftakilerde ilk günkü adam kazanır gibi

mehmet bey ayşe hanımın dediği gibi bal gibi de agresif hatta saldırgan, ayşe hanımdan korktu sanırım

bugünkü kadın neden tanıdık geldi diyordum ya, gelin evine de katılmıştı, onur a da her yerin pembe olmasından ve her yere karı koca ismini yazmasından daral gedi zaten :KK70:

bugünkü kadın neden tanıdık geldi diyordum ya, gelin evine de katılmıştı, onur a da her yerin pembe olmasından ve her yere karı koca ismini yazmasından daral gedi zaten :KK70:
Cnm onu da mı izliyorsun? Hafızan süpermiş.
Bu arada o gelin evi programından hala hatırladığım birisi var. Keşke o olsa. Hangisi bakayım :-)

Cnm onu da mı izliyorsun? Hafızan süpermiş.
Bu arada o gelin evi programından hala hatırladığım birisi var. Keşke o olsa. Hangisi bakayım :-)

ay yok canım onu sürekli izlemiyorum denk gelmiş demekki:KK48: dövmesinden aklıma geldi aslında..
senin bahsettiğin kimo_O zaten bu istanbulda bi grup insan yarışma yarışma geziyor sanırım:)

Son düzenleme:
ay yok canım onu sürekli izlemiyorum denk gelmiş demekki:KK48: dövmesinden aklıma geldi aslında..
senin bahsettiğin kimo_O zaten bu istanbulda bi grup insan yarışma yarışma geziyor sanırım:)
Aslında gelin evi programı yemekteyiz'den bi tık daha samimi. Saf-temiz genç kızlar katılıyor. ;)
Gerçi burdaki bazı arkadaşlar "bana şu yapılmadı" falan diye düşünerek bunalıma giriyorlarmış ama... Tüketim çağı işte..:-)

Izlemiyorum sacma sapan geliyor bana oyle programlar. Kusuru olmasa bile sanki herkes kusur bulmaya odaklanmis gibi.

Back
X