yönetici asistanıyım.. hayır maasa zam yapıldı her yıl yapılır herkese ne aynı oran yapılmaz ama.ç Şuan baska yere geçsem daha çok alırım.. asgari ücretten çok az üstü alıyorum.. 14 yıldır yönetci asistanıyım..siz ne iş yapıyorsunuz?
14 yılda maaş artışınız vs tatmin edici düzeyde oldu mu, terfi aldınız mı?
ne mezunusunuz ki?yönetici asistanıyım.. hayır maasa zam yapıldı her yıl yapılır herkese ne aynı oran yapılmaz ama.ç Şuan baska yere geçsem daha çok alırım.. asgari ücretten çok az üstü alıyorum.. 14 yıldır yönetci asistanıyım..
lise mezunuyum..ne mezunusunuz ki?
14 yıl yönetici asistanlığı yapmak için uzun bi süre.
ha rönesans holdingte yönetim kurulunun asistanısınızdır. o tamam. ama bu tip patron şirketinde hangi pozisyon için olursa olsun 14 yıl çalışmak mantıklı değil.
Lise mezunuyum.. baska bi şirketle konusmaya gittim ynai kendmi denemk için..Egitiminiz nedir?
Aaaaa ben mi yazdım acaba bunu dedim. Aynı pozisyon , aynı durum , aynı seneyönetici asistanıyım.. hayır maasa zam yapıldı her yıl yapılır herkese ne aynı oran yapılmaz ama.ç Şuan baska yere geçsem daha çok alırım.. asgari ücretten çok az üstü alıyorum.. 14 yıldır yönetci asistanıyım..
Ben lisans mezunuyum ama buraya girdiğimde 3. sınıftaydım . Şimdi kendim ayrılırsam alamayacağım tazminatım için çalışmaya devam ediyorumLise mezunuyum.. baska bi şirketle konusmaya gittim ynai kendmi denemk için..
tecrubem baya oldugundan bana istediğim maası verdiler.. ama sonrası burası yıllarım var pat diye çıkamadm .. sabırla beklıyorum
Lise mezunuyum.. baska bi şirketle konusmaya gittim ynai kendmi denemk için..
tecrubem baya oldugundan bana istediğim maası verdiler.. ama sonrası burası yıllarım var pat diye çıkamadm .. sabırla beklıyorum
evet evlenince hemen çık al tazminatını. Ben bunu yapmadım hala pişmanlığını yaşıyorum. Bundan sonra da nasıl alırım tazminatı onu araştırıp duruyorum .lise mezunuyum..
evet uzun bir süre.. Çıkamadım da borcum vardı tazmınat kısmı için.. allahran suan nişanlıyım evlennce direk çıkıcam..
bizde var insan kaynakları olarak çalışıyor..Aaaaa ben mi yazdım acaba bunu dedim. Aynı pozisyon , aynı durum , aynı sene
Ama bizim patronların eşlerini tanımayız bile biz.
ilk basta benm yanıma oturttulr o da lise mezunu sonra ben patronmla konustum muhasebe için o da konusmus.. İk daki kadın bana gıcık oldugundan onu muhasebeye aldı :) o gunden bu yana işle yada işimle alakası olmayan ıvır zıvırla mobinge devam ..Diger kizin pozisyonu nedir?
İçinde bulunduğunuz durumu siyasi davranamadığınız için yaşıyorsunuz.Böyle şeyler çoğu yerde yaşanıyor Bazı karakteri oturmamışlar Yağlayıp ballıyolar ayıya dayı diyolar geçiyorlar..
Öylelerinden olacağıma içinde bulunduğum durumda olurum daha iyi
nikahtan sonra çıkıp tazminatınızı alın mutlaka.lise mezunuyum..
evet uzun bir süre.. Çıkamadım da borcum vardı tazmınat kısmı için.. allahran suan nişanlıyım evlennce direk çıkıcam..
aynen öyle olacak.. baska turlu tahammul edemeyeceğim çünkü..nikahtan sonra çıkıp tazminatınızı alın mutlaka.
evet. evlilik sebebi ile istifa ettiğinizi belirtmeniz lazım ama mutlaka.aynen öyle olacak.. baska turlu tahammul edemeyeceğim çünkü..
nikahtan sonra 1 yıl içinde alabiliyorum dimi ?
lise mezunuyum..
evet. evlilik sebebi ile istifa ettiğinizi belirtmeniz lazım ama mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?