Yemin ederim bıktım artık. .

Tazminatını iyi hesaplat. Brüt ücretten hesaplanıyor. Bazısı netten ücretten veriyor. Asgari ücret alan biri netten 10 yıl için 20 bin alacak dersek brüt ücretten 27 bin alır. Epey fark oluyor. Bu hesaptan anlayan birine yaptır hesabı. Avukata sor belki mobing nedeni ile çıkıp tazminat alabilirsin.

mobing ispat etmek gerekecek bi ton ıvır zıvır.. ama evlilik temiz iş..
bunun için gidip avukata soracağım ama evlilikte nasıl bir yol izlemem gerekir.
hani çıkmam gerek çıkıyorum diyerekten temizce..
bir evrak bir yazı sigortadan evlendıkten sonra ne yapmak gerekirse artık..

Siyasi olmamak demek dümdüz içinizden geldiği gibi davranıp hareket etmek demek Şuan Siz kaybediyor gibi görünsenizde aslında kazanıyorsunuz sabredin “Karma”diye bi olay var..Herkes kalbinin ekmeğini yer.. bekleyin size yapılan haksızlık kimsenin yanına kalmaz .

evet evlenince hemen çık al tazminatını. Ben bunu yapmadım hala pişmanlığını yaşıyorum. Bundan sonra da nasıl alırım tazminatı onu araştırıp duruyorum .

15 seneyi doldurdugunda alabiliryorsun.
Yeni sistem gelmeden yapabilirsin.

kalmasın zaten .. yıllardır yeter ..
çıkarkende güzel bir konuşma yapmam lazım.. evlendıkten sonra ..

evlenecek sen az daha sabret evlilik nedeniyle fesih yapıp kıdemini alırsın şimdilik nasılsa gidicem gözüyle bak her şeyi sana yıkmalarına izin verme

evlenecek sen az daha sabret evlilik nedeniyle fesih yapıp kıdemini alırsın şimdilik nasılsa gidicem gözüyle bak her şeyi sana yıkmalarına izin verme
o yuzden sabredıyorum suan zaten.. beklemedeyim.. ama süreç nasıl oluyor bilmiyorum..

Siz biraz daha sabredin evlilik sebebiyle işten çıkıyorum diyeceksiniz.İşten çıkış işlemi yaparken kodlar var evlilik seçip çıkışınızı yapacaklar bu kadar basit.Kıdeminizi de internetteb bile hesaplayabilirsiniz.

onu beklıyorum zaten..
konuşacağım önceden çıkmak istediğimi belirteceğim zaten
istifa formumu da doldurup evlilik nedeniyle oldugunu belirtceğim..

14 senede aynı pozisyonda çalışıyor olmak kesinlikle senin hatan. Bir pozisyonda o kadar çalışılmaz max 3-3,5 sene makuldur. Eğer terfi alamadıysan bu anlamda kendini de sorgulamalısın, ne kattın kendine ya da şirkete, kendini ne kadar geliştirdin. O kadar zamanda sekreterlikten genel müdürlüğe atanan bile biliyorum. Kusura bakma ama çok kızıyorum senin gibi arkadaşlara, geliştirin kendinizi, risk alın ve doğru zamanlarda doğru sıçramaları yapın. 14 sene aynı yerde çalışıp asgari ücret almak da nedir?

evlendim işten ayrılıyorum bitti

bunun güzel konuşması vs olmaz ki zaten evlenince davet edersin iş yerindekiler bilir evlendiğini oldu bitti

yok zaten davetiye falan göndereceğim..
sonucta etik bi şekilde ayrılmam daha doğru olur.. sonra biz sana ne yaptık ki modu oluyor.. ispat edilemediğinden..
İst dısına taşınıyoruz , yerime birini bulun vs. ona göre istifa mektubu yazacağım falan diyeceğim.
sonucta nette arastırmama istinaden evlilik için gittiğimden sürem falan da yok direk gidebiliyorum.. ama ben bi kaç haftadan önce haber vereceğim.. İstifama mektubu yazacağım zaten direk evlilik için diye de yazacağım..

çok yaptım merak etme kendmi çok geli,ştrdim illa ki hatalarım olmuştr insanım sonucta ama neler kattgımı karşılaştrsam şirket zararlı çıkar o zamanlar ben daha çok toydum tecrubesızdm yoksa dururmuydum burada..
2005 de işe girdim 2014 yılında önume iş sözleşmesini getrdılr imzalamadım diyee psikolojik mobingler vs uygulandı.. Mahkemeye basvursam davalar fln yıllar sürüyor benm o zaman zarfında paraya ihtiyacım vardı..
bizim şirlet öyle yuksek mertebe gelebileceğim bir yer en fazla muhasebe departmanına girebilirsin o kadar muhasebe mud flnda olamazsn .. yani mesela benm yerıme tercih edilen kız emekli olana kdr baska terfi alamayacak .. üstü yok çünkü ama müd. değil..

lise mezunuyum..
evet uzun bir süre.. Çıkamadım da borcum vardı tazmınat kısmı için.. allahran suan nişanlıyım evlennce direk çıkıcam..
Evlenince evlilik tazminatı alırsınız 14 yıl az değil çok güzel para alırsınız.
Bence hiç üzülmeyin kurtulmaya bakın bi an önce tazminat paranızı iyi değerlendirin belki ufak çaplı bi iş kurabilirsiniz.

inanın aynı konular sizin ki beyaz benim ki krem o kadar aynı şeyler..
ben yıllardır cebelleşiyorum artık bıraktım. inanın yaşadıklarımı watsap haber hattında tüm herkesler duysun bunların rezilliğini deyip anlatmak bile istedim.. ama nafile.. herkes kendine yakışanı yapıyor.. ben onlar gibi değilim .. bunu da sabır ederek gerçekten inanarak ve bu yaşadığımın elbet bir nedeni var bunu görmeye niyet ederek bu görmem gereken şeyin ne olduğunu sorarak geçirdim sizin gbi en beter pisikolojik bunalımlarımda..Allah çok büyük sana gelen sıkıntı ki aslında değil bilmezsin kaç bin hayır biriktiriyor içinde.. yeter ki sakin sessiz sukut içinde olun ve sorun karşısında ne yapmam gerekli diye soun ve unutun cevabı da beklemeyin ama.. anı yaşayın.. bakın görün ki neden bu sıkıntıyı yaşadığınızı idrak ettiğinizde belki binlerce kere şükür edeceksiniz sıkıntınıza...

bir örnek teyzenin biri her gün evden işe işten eve..o kadar sıkılıyormuş bu hayattan aynı şeylerden.. sıkılması ama karşısındakini bayıltacak derecede gün yüzünde.. bu böle sıkıntı ettikçe bu defa hasta anne ev iş hasta anne iş ev vs... gitmeler başlamış.. ana uslanmamış daha bir sürü sorgulama neden neden neden deyi... sorguladıkça bir müsibet her defasında büyüklü küçüklü
gel gelelim sonuca bugün olmş o teyze sadece hastaneye gider olmuş kamoterapi tevasi için ...........( Allah yardımcısı olsun)

çok uzun oldu kusura bakmayın helal edin hakkınızı..
kısacası lütfen sağlık sıhhat afiyet olsun.. gerisi olursa da olmazssa da

dert etmıyorum işime bakıyorum hakızlık olsa da verin ben yaparım modu bozmuyorumda o ayrı giderken de onlar gibi gitmyeceğim ne yapılması gerekiyor ise öyle gideceğim.. gidicm konusucam tasındıgımz için işten ayrılıyorum yer,me birini bulun fln diyeceğim. sonra aradan 1 ay gecınce fln istifa mektubumu yazıcam evlilik nedeni ile fesih diye ..
takmıyorum herkes kendi yaptgndan utansın benm işim değil belkide ahaa yaptım bitti ne oldu onlar yaptırdım ohh mu dediler desinler ben yine yüzlerine bakıp gülüyorum çok şükür .. takmıyorum benm kaybım değil ama onların kaybı.. iş hayatı bu kimse kimseye bu kdr bel bağlamamalı yukarda bi arkadas yazmıştı karma olayı diye kimin ne olacağı belli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…