Yemin ederim bıktım artık. .

Bahaneye gerek yok ,evlendim ,bi süre çalışmayacam derseniz yeter

Bahaneye gerek yok ,evlendim ,bi süre çalışmayacam derseniz yeter
sende haklısın bahaneye ne gerek var. Evlendikten snra bir süre çalışmayacağım . bunu ne zaman yapsam acaba ? şuan daha nikah tarihi almadık.. Nisan için ocakta alabileceğiz. Ocakta aldıgımız zaman tarihi söylerim zaten..

evlilik nedeniyle iş akdimi feshediyorum yaz imzala evlilik cüzdan fotokopisini de ekle dilekçe oldu bitti.
oldu bitti evet ama ben onlara istinaden onlara ragmen etik bi şekilde ayrılmak istiyorum. Önceden hbr vermem daha doğru sanki..

Nikahı kıydırın istifa edin hiç ses çıkarmayın ,baskıyı artırmasınlar

Muhasebe tecrübeniz var mıydı da muhasebeye geçmek istediniz?

oldu bitti evet ama ben onlara istinaden onlara ragmen etik bi şekilde ayrılmak istiyorum. Önceden hbr vermem daha doğru sanki..
tabi söyleyin bence de. ne kadar kötü olursa olsun 13 yıl diyorsunuz bir de profesyonellikten uzak siz söyleyin onlar da kıdemi hazırlayıp düğün hediyesi versinler size

tabi söyleyin bence de. ne kadar kötü olursa olsun 13 yıl diyorsunuz bir de profesyonellikten uzak siz söyleyin onlar da kıdemi hazırlayıp düğün hediyesi versinler size
onlara ragmen söyleyip çıkmak istiyorum zaten umarım verirler.. parayı hesabıma yatırmadan önce imzalamıycam zaten illa önume getirecekler diyecem yani para hesabıma gelmedi ki.. paran bizde kalmaz modu olacak muhtemelen.. İlla ki kalmaz bende farklı dusunsem size daha önceden hbr vermezdm derim..

evet ofisimzde kullanılan muhasebe programnı biliyorum ve tecrubemde var.. yoksa niye talepte bulunayım
14 yıldır asistanım dediğiniz için sordum, muhasebe programını bilmekte sizi muhasebeci yapmaz, muhasebe tecrübenizi nerde edindiniz, merakımdan soruyorum..

14 yıldır asistanım dediğiniz için sordum, muhasebe programını bilmekte sizi muhasebeci yapmaz, muhasebe tecrübenizi nerde edindiniz, merakımdan soruyorum..
kurslar da şuan çalıştgm şirkette.. adı üstünde 14 yıl muhasebede ki abiye yardım ediyordum her sekılde

kurslar da şuan çalıştgm şirkette.. adı üstünde 14 yıl muhasebede ki abiye yardım ediyordum her sekılde
Bu detayı şu an ilk kez veriyorsunuz, dolayısıyla "adı üstünde" diye belirtmeniz yersiz olmuş..
Ben senelerdir muhasebe işine emek veren bir mali müşavirim de ondan sordum bunları..

Bu detayı şu an ilk kez veriyorsunuz, dolayısıyla "adı üstünde" diye belirtmeniz yersiz olmuş..
Ben senelerdir muhasebe işine emek veren bir mali müşavirim de ondan sordum bunları..
14 yıl yazıyor ve muh. geçmem konusunda yazımda belirtmişim zaten .. yönetici asistanıyken neden muh. geçmeliydim diyeyim ki nyse doğrudur yine de teşekkürler.

Nişanlıymışsın. Sabret, nikahın hemen ertesinde de evlendim çalışmak istemiyorum dersin, istifa eder tazminatını alırsın. 14 yıl çok uzun, yakma tazminatını. Sonra da istediğin yerde, istediğin maaşla işe girersin.

dilekçemi yazarken inş hemen verirler tazminatımı bekletmezler yada vermek zorundalar dimi ?

çok etik olmaz ki bu durum yani bana yakışmaz..
Böyle yapılıyor ,kurumsal büyük firmalarda bile nikahtan sonra haber verin 1 ay içinde çıkarsınız ,zaten pat diye gitmenize gerek yok

Böyle yapılıyor ,kurumsal büyük firmalarda bile nikahtan sonra haber verin 1 ay içinde çıkarsınız ,zaten pat diye gitmenize gerek yok
nasıl yapılıyor tam olarak..
ben ilk işyerim burası oldugundan süreç nasıl oluyor bilmiyorum..
gidip İk da ki kadına işten çıkacagımı söyleyeceğim. 1 ay sonrada dilekçemi veririm evlilik cüzdan fotokopisi ile süreci onlar başlatacak herhlde.. dilekçemin fotokopisini de alacağım kendme vermedin bize öyle bişiy derler fln bilemedim.. sonra yerime birini bulsunlar..

imzalasanız da ihtirrazi kayıt koyarsınız kıdemimi fazla çalışmamı vs vs haklarımı almadım diye

vermezlerse de uğraşın sonuna kadar bir ömür gömmüşsünüz oraya sonuçta davaysa dava arabulucuysa arabulucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…