- 9 Haziran 2016
- 274
- 113
- 18
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
vallahi canım inansanda inanmasanda ben böyle bir kızım bunuda dile getirdim anlasın geçmişimin olmadığınıCümleniz anlamsız olmuş yani daha önce bi erkeğe böyle cümleler kurmadığınız için sizi alkışlasın pohpohlasın istemişsiniz sanırım (bak böyle kız kalmadı edalarında)
Bunun yanı sıra nişanlınızda çok takıntılı biri gibi görünüyor.
Keşke tamamen olgunluğa eriştiğinizde evlenmeyi düşünseydiniz.
Mesela artık ota nota kavga etmediğiniz zaman.
yahu sorun nerde bende onu bulamadım diye çıldırıyorumGereksiz olmuş sözünüz.
konu bu değil sadece çok küçük sebebplerden dolayı tartıoşıyor benimle gecen whatsapp profilimde kedi vardı ona bile demddiğini bırakmadı günlerce tartıştık bence fena durmuyordu dedğim içinCümleniz anlamsız olmuş yani daha önce bi erkeğe böyle cümleler kurmadığınız için sizi alkışlasın pohpohlasın istemişsiniz sanırım (bak böyle kız kalmadı edalarında)
Bunun yanı sıra nişanlınızda çok takıntılı biri gibi görünüyor.
Keşke tamamen olgunluğa eriştiğinizde evlenmeyi düşünseydiniz.
Mesela artık ota nota kavga etmediğiniz zaman.
Vala benim inanıp inanmamam önemli değil, nişanlının inanması önemli.vallahi canım inansanda inanmasanda ben böyle bir kızım bunuda dile getirdim anlasın geçmişimin olmadığını
E bile bile lades arkadaşım.konu bu değil sadece çok küçük sebebplerden dolayı tartıoşıyor benimle gecen whatsapp profilimde kedi vardı ona bile demddiğini bırakmadı günlerce tartıştık bence fena durmuyordu dedğim için
ben o niyetle söylemedim ya ben cümlemdeki hatayı arıyorum o yüzden sizlere danışıyorum zatenIliskiye onceleri katarsaniz boyle olur iste, ne gereksiz bir muhabbet olmus durduk yere senden baskasina demedim falan... cok cocukca. Ben de itici bulur ve takilirdim boyle bir lafa.
kesinlikle onu yapacağımKafaya takacak sorun arıyor nişanlınız..
Aradığı gibi de bulmuş
Siz en iyisi bir daha onu sevindirmek adına bu tarz cümlelerden uzak durun..
Gülüm lafına mesaj yoluyla şu ifadeyi
Arama yoluyla iki gülümseyin tamamdır..
Aaaaaaaaaaaa bu kadar takıntılı olmak iyi bir şey değil
ama gerçekler bu zaten soracağı bir soru sormadan söyledim o beni yer ben yememAcmamis gonca gülüyüm tripleri yaparken sacmalamisinizBen ikinizinde kafasını anlamadim ama siz birbirinizi cok yersiniz onu anladim.
ilk olmak benim için değil onun için özel onun fazlasıyla merak ettği biir konu o sormadan söyledim ben sadece cümlemde hata varmı onu sordum soruma verceğiniz cevap dışında herşey var görücü usulü evlilikten ne beklersin bana ilk kez o kelimeyi kullandı benmi ilk aşkım canım cicim diyim allah aşkınaBugün bir iltifat etmeyim daha önceden başkalarına söylediö sanmasın kafasındasınız. Yarın yatakta hamle yapmayayım beni tecrübeli sanmasın diyeceksiniz. Sonra zevk almadan geçen bir hayat... Hoş nişanlınızda az psikopat değil. O cümleden bile bir şey çıkarmış birde geçmişiniz olsa kendini jiletlerdi heralde.. Bir de şunu hatırlatayım bugün aşkım demeye utandığınız adamla yatın sevişeceksiniz.. Buna hazor mısınız? Evlilik dahilinde veya haricinde hazır olmadan cinsellik yaşandığında psikolojik sonuçlarını görüyoruz. Birine aşkım diyememek utanmaltan öte nişanlınınız aşırı kıskançlığının yarattığı baskı sonucu sizin içinize kapanmanız gibi geldi bana. İlk olmak neden bu kadar özel bilmiyorum. Bazı insanlar gazeteyi ilk okuyan olmayı isterya sanki ikinci olsa aynı haberleri okuyamayacakmış gibi. Bana ilişkide ilk olmak isteyende böyle gereksiz geliyor. Kadın aynı kadın zevk aynı zevk sevgi aynı sevgi ise ilk olmakla onuncu olmak arasında be fark var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?