yemin ederim bıktım yaa

Ayy ciddi mi
Ne zaman barıştınız? Düğünün bittiği gece mi

Adamın kafası resmen hasta ne evliliği ya yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım, otu çöpü bu kadar uzatan adamla ömür geçer mi, hep desturla mı konuşacaksın
Üstelik bu ilk, yok geçmiş , falan konularını kaldırın hayatınızdan artık, matah bir durum değil, bununla övünmek de hiç sevimli değil. Birisi bana bunu vurgulasa başka türlü düşünürüm yani.

Adamin psikolojisi pek iyi gornmuyo

Erkek soyler kiz soylemez demesi ayri bir kaos

Sizin yaslar kac?

Baban girmeyecek adamın koynuna, bırak zor durumda kalsınlar, kardeş çocuğuna evlat vermeye kalkan adam bir zahmet sıkılsın biraz. Bu evliliği yaparsan daha büyük bir açmaza gireceksin, bu sefer boşanamazsın diyecekler, hayatını yakıyorsun yapma

normal olmayan bi insanla berabersiniz. farkındasınız di mi? bi de ezilip büzülüp özürler filan... ohooo.....

Hiç kendinde hata arayıp üzülme. Normal zeka kapasitesine sahip bir adam zaten senin cumlenle mutlu olurdu. Bu adam şimdiden boyle saçma ve haksiz yere sana çektiriyorsa bir daha düşün. Boyle adamla omur mu geçer. Sana yazık. Ayrıca alttan alma sakin. Kotu birşey soylememissin. Bir de bazi sayleri erkeklerle kadinlarin söylemesi arasında zerre fark yok. Senin nisanlin hem odunun önde gideni, hem örümcek kafali, hem de kaprisli. Bezdirme kendini.

nasıl da hak verdim yazına evet sen kendiini pürü pak olarak görsün demişsin ama anlamsız ve yersiz bi cümle olmuş canım deseydin işi kapatsaydın haa bu demek deil nişanlında takıntılı biri elbette ayrıca sen de ilk evliliğim muhabbetinde sanki 3-4 evlilik mi yapacan deseydin yeri geldiğinde görücü usulunun de etkisi var çekinegnliğiniz de hayırlı olur umarım

vallahi canım inansanda inanmasanda ben böyle bir kızım bunuda dile getirdim anlasın geçmişimin olmadığını
İyide inanmadım dememişki. Ayrıca geçmişinin olmaması senin iyi bir kız olduğun anlamına gelmez. Bence de ikinizde evlenecek olgunluğa sahip değilsiniz

Bence evlenmeyi tekrar gözden gecirin derim evlilik bambaşka çünkü suan bitirme imkanınız var ama o zaman öyle olmuyo .. yada kesinlikle hatasını anlamasını bekleyin taviz vermeyin

Bizim dugun mardinde oldu. Dugun bitince yola ciktik gaziantepe geldik. Yani o gece de barismadik. Eve geldigimiz gibi uyuduk:)
Ben barismissinizdir diye dusundum, eglenceli gelmisti ama saglam kusmussunuz, benim dugun gunumde kuaforden esim almaya geldi, akrabalardan birisi canini sikacak bir soz soylemis bana atar yapti, alttan aldim, arabadan inmeden haber vererek davul zurna ile inip hemen halaya durmami gerekiyordu ama o arabayi durdurdu sert bir sekilde in dedi tum dugune gelenlerin icinde aglamamak icin o kadar zor tuttum ki kendimi, hizlica eve girdim oturdum, babamin yuzunu hic unutmuyorum, geldi neyin var diye sordu yok bisey dedim ama agladim aglayacagim, kac sene gecti hala burnumun diregi sizlar, cok icime oturmustu

Ay aman bu erkekler en guzel anilari boyle siyah lekelerle bulandirmak zorunda mi?

Mutluluuklar canım. Evlilik güzel şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…