Yemin ederim döverim seni

ARKADASS

kocasının bebeği
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
656
1
96
Eskişehir
başlıktaki yazıyı eşim bana elini kaldırarak söyledisenağlamasenağlama

dün tartıştık sebebini nerden başladığını bilmiyorum benim bunu istediğimi söyledi bağırmışım konuşurken bir daha bağırırsam yapacakmış tamam dedim yap eğer içinden geliyorsa yap rahatla dedim yapıcam merak etme dedisenağlamasenağlama

kırılmadım tuhaf bişey oldu içimde ona karsı cümleler bitti içimde senağlamasenağlamasenağlama

ne yazıkki erkekler bazen ağzından cıkanı bilmiyor
isteyerek yapmamıstır o hareketi canım
zaten vuracak istese yapar yapacağını
üzme sen kendini :teselli:

ne yazıkki erkekler bazen ağzından cıkanı bilmiyor
isteyerek yapmamıstır o hareketi canım
zaten vuracak istese yapar yapacağını
üzme sen kendini :teselli:

yapacaklarını daha önceden söyler zaten eminimki beyenmediği bir düşünce sarf ettiğim de yüzüme gelecektir o tokat senağlama amacı beni susturmak tı kazandı

erkeklerin en nefre ettigim huyu:mymeka:
bir kere alisirsa devami gelir alistirma onu canim sana el kaldirmasina
kadinlarla gucunu olcen erkek erkek degildir zaten:kızgın:sinir aninda soylenen bir kelimedir benimkide bana cok soyluyo SIKIYOSA yapsaya

Bizim gibi değilki erkekler,
Kendilerini aşan sorun olunca kaba kuvvette arıyorlar çözümü,... ama tehdit ederek, ama uygulayarak..
Çok kırıldın biliyorum ama sakin bir anında konuşmaya çalış.

Fazla üzmeyin kendinizi. Erkeklerin düsünme kapasitesi yüksek olmadigi icin, düsünmeden önce hareket ederler-tatlicadiarzu-. Belki esinizin cani baska birseye sIkkIndi, kavga etmenizde üstüne tuz biber olmustur..
Fazla küs kalmayin ve esinize size söylediklerinin sizi cok kirdigini söyleyin...Umarim tekrarlanmaz. Zaten söylediklerini yaparsa, sizi kayipetmis olurşakkıdı

Erkeklerin cogunun konusarak tartisma kapasiterli yok canim..
Beyinleri o kadar gelismemis ne yazikki....:kahve:

Susmakla bir yandan iyi yapmissin provoke edici seyler söyleseydin belkide yapacakti yapacagini :kızgın:

Fakat sakin bir ortamda yaptigini ve söylediklerini unutmadigini egerki sana el kaldirisa aninda polise gidip sikayetde bulunacagini ve kesinlikle böyle birseye boyun egmeyecegini söylemelisin, söyleki bilsin bu konudaki tavrini....:delphin:

ben olsam dövsene bir, eline ne geçecek bakalım derdim...
vurursa da ben de ona karşılık verirdim...Ona vuramıyorsam her tarafı kırar dökerdim...
Ondan daha deli olduğumu anlasın ki bir daha buna cüret edemesin...

Tabi bu benim için geçerli ama ben de diğer arkadaşlar gibi bunun sinirden çıkan bir şey olduğunu düşündüm

ben olsam dövsene bir, eline ne geçecek bakalım derdim...
vurursa da ben de ona karşılık verirdim...Ona vuramıyorsam her tarafı kırar dökerdim...
Ondan daha deli olduğumu anlasın ki bir daha buna cüret edemesin...

Tabi bu benim için geçerli ama ben de diğer arkadaşlar gibi bunun sinirden çıkan bir şey olduğunu düşündüm
Aynen bu dediğini 2-3 gün önce yaptım....kötükedihüso
Ama öyle çok kırgınımki,anlatamam....Kırılmakta değil,sanki içimden yüreğimden sildim onu,hiç bişey hissetmiyorum....
Eşyalarını kırıp döktüm,karşıma geçmiş bak vururum yine diyor,hadi vur gücün yetiyor nasılsa hiç durma dedim.....
Hayatımda o yokmuş gibi davranıyorum....
Çok pişman ortalarda geziyor,benden çok minicik bi umut görse,belki konuşup özür dileyecek ama ben sanki o hiç yokmuş gibi davranıyorum,ayrı odada yatıyorum:1ninca:.....

Şimdilik ayrı durmanız daha doğru ama bu da uzarsa aranızdaki iletişim iyice kopar.
Biraz daha zamana ihityaç var sanırım. Kendinizi hazır hissettiğinizde oturup etraflıca
konuşmayı deneseniz belki daha uygun olur. Sanırım fevri çıkışları olan biri eşiniz.
Elbette onunda zayıf olduğu sizi anlayabileceği noktalar vardır.
Ama bu sözüne kesin tavrınızı mutlaka koyun konuşurken.

başlıktaki yazıyı eşim bana elini kaldırarak söyledisenağlamasenağlama

dün tartıştık sebebini nerden başladığını bilmiyorum benim bunu istediğimi söyledi bağırmışım konuşurken bir daha bağırırsam yapacakmış tamam dedim yap eğer içinden geliyorsa yap rahatla dedim yapıcam merak etme dedisenağlamasenağlama

kırılmadım tuhaf bişey oldu içimde ona karsı cümleler bitti içimde senağlamasenağlamasenağlama

sizin eşiniz bu kadar acizmi...
çünkü aciz erkek dayağa yönelir...:mymeka:belkide eşin sinirlendiği için söylemiştir...
üzmeyin kendinizi bu kadar...
allah erkeklere akıl fikir versin...:Saruboceq:

canım eşinin sana yapmadığı birşey için üzme kendini.erkekler böyle düşüncesiz işte.
ama tabiki bu lafı söylemesi hiç hoş değil.
barışınca bu tür laflardan hiç hoşlanmadığını söyle.
eğer böyle birşey yaparsa ona neler yapacağından bahset

o sözleri billincli yada bilicsizde söylemis olsa,
nekadar kirildiginiz, üzüldügünüz ortada:teselli:

bence dövecek adam döverdi söylemekle kalmazdı
sorununuz her neyse canım biraz sakinleştikten sonra konuşarak halledin
dayak çözüm değil
dayak cennetten çıkmadır ama cennetten çıkanın yeride cehennemdir
hiç kimseye yakıştıramıyorum dayağı
ayrıca kadına vuran erkeğin elleri kırılsın o el kalkarsa inemesin yeter artık

canım ya ...sınırlı bır anında demiş ama ne olursada olsun elını kaldırmasa olurdu...
evet ınsan sanırım kötu olur...belkı sende uzerene cok gıttı....
bu bır sebeb olamaz ama erkekler genelde oyle oluyorlar...susturmak ıcın yapmıştır...ofkesı gecıncede belkı pişman oldu...

gerçekten dövmek istseydi döverdi bence
o sinirle sanırım ağzından çıktı
ama yinede hoş değil

İnşallah böle bir şeyi asla yaşamasın çok onur kırıcı bişey o tokat tartışmanın dozunu ne olur her zaman iyi ayarlayalım o seviyeye hiç bir zaman gelmesin tatışmalarımız...

anlaşılan göz dağı vermiş arkadaşım..
tabii sinir anında...
sende ona keşke "eğer elinin rüzgarını hissedersem olacaklara katlanırsın!"deseydin..
o sana gözdağı veriyorsa sende ver..
ama sakın yap için rahatlayacaksa deme..
bu söz vurmasını kabullenmektir..

Back
X