- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Sağlıklı mı? Çok zayıflık sağlık değildir ki. Evet turp gibiyim, kolay kolay hasta olmam ama çok zayıfım. Aşırı. Fazlasıyla. 168e 42 43 falanım. Ki yerim de yani.Ne güzel sağlıklısın. metabolizma ile alakalı hızlıysa ne yersen ye fast food filan yine de yakarsın. Ama yavaş olan bizler su içsek yarıyor.
Ciddımi afedersınde bn sureklı wcye cıkmaya odaklıyım oyle zayıflıcamı düsünüyorumda. :) ssnde bndensın deseneBu wcye çıkmakla olmuyor sadece. Günlük şeker alımınızı azaltın emziriyorsunuz aldığınız fazla şeker çocuğunuzu da etkiliyor. Zararlı gıdalardan uzak durun öğünlerinizi düzenli yiyin. Diyet değilde sağlıklı yaşam tarzı deneyin. Olmazsa emzirmeyi bırakınca diyet yaparsınız.
Diyorum da bende kilo veremiyorum :)))
Kola latte şekerli zararlı zaten ustüne bide dengeli beslenmemeye dikkat etmeyince zamanla vücut yediklerimizi yakamıyor yaş ilerledikce yavaş yavaş kilo alıp verememeye başlıyoz boyunuza gore o kadar kilolu oldugunuzu düşünmüyorum ama 2 3kilo bile insanı rahatsız ediyor bende karatay diyeti yapıyorum hazır gıdalar şeker un zararlı yaglar yok bir bakın isterseniz düzenli yapildıgında vucudunuzu rahatladıgınızı yavaş yavaş kilo verdiginizi anlayacaksın saglıklı dengeli diger diyetlerede bakabilirsin ama sakın şok diyetler aşırı düsük kalorili ac bırakan diyetler yapmayın bıraktıgınızda devam etmediginizde 2 kati kilo olarak dönüyor1.73 boy 77 kiloyum. Zayıflamak istiyorum biran önce ince belli kızlar görünce içim gidiyor. Eskı zayıf fotomu ekran yaptım baktıkça yemeden içmeden kesileyim diye. Kilomun sebebı kesinlikle yemek oldugunu zannetmiyorum günde 8 tane latte içiyodum ve kola olmazsa olmazlarımdandı sabah aç karnına bıle kola içiyodum benişin kötü tarafı hıc bukadar kilolu oldugumu fark etmemiştım sankı aylardır aynaya bakmamısım gibi takii. O nalet güne kadar eski fotolarıma baktım sonrada boydan foto çekıp ikisinıde yegenıme attım ben bile gözlerime inanamadım ne hale gelmişim öyle. Sabah erkenden uyanıp oturup bunu düsünüyor ve sürekli diyetler arastırıyorum üzülüyorum. Acı çehre önermişti biri,sagolsun oglum hala emiyor 2 yaş 24 günlük duygusal olarak bnde hazır degılım sütten kesmeye. Ama böylede bişi kullanamıyorum. Ben napıcam bi yol gosterın ya.
Cok yemek gibi cok az yemekte aynı etkiyi yapar. Öğünler arası saatlerin çok olmasida araştırabilirsiniz. Siz bilirsiniz sordunuz söyledim.Kabul etmemeyle ılgısı yok benim canım yemek istemiyor zaten bir aksama dogru istiyor cocuk kv ye gıttıgı gün aksam babasıyla geliyorlar saat 21. Yada 22 gıbı o saate kadarda kahvalto bıle yapmıyorum canım şekerli şeyler istiyor. Ben latteyı bırakalı 10 gün kolada 10 günde 2 bardak oldu turk kahvesi içiyorum ıki fincan
Hemen hemen aynı boydayız ve ben 86 kiloyum. Bi doktora görünün isterseniz neredeyse 15 kilo altındasınız ideal kilonuzun.Sağlıklı mı? Çok zayıflık sağlık değildir ki. Evet turp gibiyim, kolay kolay hasta olmam ama çok zayıfım. Aşırı. Fazlasıyla. 168e 42 43 falanım. Ki yerim de yani.
Acı çehre kivrandirmaktan başka hiç bir işe yaramyor benden söylemesi emzirirken denemeyin müthiş su kaybı yapıyor karın agrisindan sürekli tuvalette oluyorsunuz denedim bir kez yedim bir daha asla yemem onu1.73 boy 77 kiloyum. Zayıflamak istiyorum biran önce ince belli kızlar görünce içim gidiyor. Eskı zayıf fotomu ekran yaptım baktıkça yemeden içmeden kesileyim diye. Kilomun sebebı kesinlikle yemek oldugunu zannetmiyorum günde 8 tane latte içiyodum ve kola olmazsa olmazlarımdandı sabah aç karnına bıle kola içiyodum benişin kötü tarafı hıc bukadar kilolu oldugumu fark etmemiştım sankı aylardır aynaya bakmamısım gibi takii. O nalet güne kadar eski fotolarıma baktım sonrada boydan foto çekıp ikisinıde yegenıme attım ben bile gözlerime inanamadım ne hale gelmişim öyle. Sabah erkenden uyanıp oturup bunu düsünüyor ve sürekli diyetler arastırıyorum üzülüyorum. Acı çehre önermişti biri,sagolsun oglum hala emiyor 2 yaş 24 günlük duygusal olarak bnde hazır degılım sütten kesmeye. Ama böylede bişi kullanamıyorum. Ben napıcam bi yol gosterın ya.
Yemın ediyorum ben zaten ekmek seven biri degilim ıkı yasındakı cocugum ve esım için alıyorum yoksa eve ekmek almam cocugum ekmege bayılıyor kızarmıs taraflarını koparıp yiyor. Esim desen makarna bulgurla bile ekmek yıyor. Ben en fazla kahvaltıda bi dilim yerım baskada yemem hele yemeklerin önündd agzıma sürmem. Keske sabırlı olabilsem ama olamıyorum hemen zayıflamak istiyorum kafaya takıyorumBen o kadar büyütecek bir kilo göremedim. Bir tık belki. Şekeri ekmeği kesip, bol bol yürürseniz verirsiniz. Tabi hemen olmaz. Ben de bir dönem 7-8 kilo aldım Karatay beslenmesi ile 7-8 ayda verdim. Çabuk veremedim ama verdim sonuçta. Biraz sabır gerekli.
Mesela şöyle düşünün ishal olan su kaybediyor kilo vermiyor. Öyle olsa hep wcye çıkaracak şeyler yiyip zayıflardık. Wcye çıkmadığımız zamanda sıkıntılı tabi günde en az 1 kere gitmek gerek ama sadece ona odaklı olmak çok da doğru değil. Sürekli wcye çıkaracak otlar filan yiyip içerseniz bi süre sonra bağırsak tembelleşiyor ve o çayı yada bitkiyi yemeden wcye çıkamaz oluyor insan.Ciddımi afedersınde bn sureklı wcye cıkmaya odaklıyım oyle zayıflıcamı düsünüyorumda. :) ssnde bndensın desene
Doktorların çare bulamadığı umutsuz vakayım ben.Hemen hemen aynı boydayız ve ben 86 kiloyum. Bi doktora görünün isterseniz neredeyse 15 kilo altındasınız ideal kilonuzun.
Kendinizi uzun süre aç bırakırsanız şeker istersiniz tabi. Bu sağlıksız beslenme+aşırı şeker alımı+uzun süreler aç kalma durumları insulin direncinizi çıkarmış olabilir ona bir baktirin öncelikle. Sonra da sağlıklı beslenerek ve spor yaparak zayıflamaya bakın. Nabzı artırıp düşürerek yapılan sporlar iyi kilo verdirir.Kabul etmemeyle ılgısı yok benim canım yemek istemiyor zaten bir aksama dogru istiyor cocuk kv ye gıttıgı gün aksam babasıyla geliyorlar saat 21. Yada 22 gıbı o saate kadarda kahvalto bıle yapmıyorum canım şekerli şeyler istiyor. Ben latteyı bırakalı 10 gün kolada 10 günde 2 bardak oldu turk kahvesi içiyorum ıki fincan
Yıyemem zaten emzirirken. Şalgam içiyorum ishal olmak için oluyorumdaAcı çehre kivrandirmaktan başka hiç bir işe yaramyor benden söylemesi emzirirken denemeyin müthiş su kaybı yapıyor karın agrisindan sürekli tuvalette oluyorsunuz denedim bir kez yedim bir daha asla yemem onu
Bu hafta gıdıcektım dahilıyeye ama kısmet olmadı bi türlü gıdıcm inşallahKendinizi uzun süre aç bırakırsanız şeker istersiniz tabi. Bu sağlıksız beslenme+aşırı şeker alımı+uzun süreler aç kalma durumları insulin direncinizi çıkarmış olabilir ona bir baktirin öncelikle. Sonra da sağlıklı beslenerek ve spor yaparak zayıflamaya bakın. Nabzı artırıp düşürerek yapılan sporlar iyi kilo verdirir.
Bu ara bende lavaboya zor gidiyorum. İlac içiyorum ama ilaç içmek istemiyorum. Salgamin ishal etkisi mi var? İlaç yerine daha mantıklı gibi geldi. Eskiden bende hiiic ekmek yemezdim bir kez dedim baslayayim suan yiyorum malesf yine tamamen kesmeyi deneyecegim ama ne ara bilmemYıyemem zaten emzirirken. Şalgam içiyorum ishal olmak için oluyorumda
Bende sizin gibiyim benim boyum 1.70 kilom 64 uzun boylular kısa boylulara göre kilo konusunda da yanşsız çünkü biz kilo aldıgımızda sadece göbegimiz çıkmıyor yada basenlerimiz genişlemiyor orantısız bir irilik olur görünüşte bende burda bi diyet buldum yarın ona başlayacagım 8 saat diyeti güne kahvaltı yaptıgınız dan itibaren sadece 8 saat boyunca bişeyler yiyorsunuz 8 saat sonra yeme olayı bitir sadece çay veya kahve onlarda şekersiz olma şartıyla1.73 boy 77 kiloyum. Zayıflamak istiyorum biran önce ince belli kızlar görünce içim gidiyor. Eskı zayıf fotomu ekran yaptım baktıkça yemeden içmeden kesileyim diye. Kilomun sebebı kesinlikle yemek oldugunu zannetmiyorum günde 8 tane latte içiyodum ve kola olmazsa olmazlarımdandı sabah aç karnına bıle kola içiyodum benişin kötü tarafı hıc bukadar kilolu oldugumu fark etmemiştım sankı aylardır aynaya bakmamısım gibi takii. O nalet güne kadar eski fotolarıma baktım sonrada boydan foto çekıp ikisinıde yegenıme attım ben bile gözlerime inanamadım ne hale gelmişim öyle. Sabah erkenden uyanıp oturup bunu düsünüyor ve sürekli diyetler arastırıyorum üzülüyorum. Acı çehre önermişti biri,sagolsun oglum hala emiyor 2 yaş 24 günlük duygusal olarak bnde hazır degılım sütten kesmeye. Ama böylede bişi kullanamıyorum. Ben napıcam bi yol gosterın ya.
Hazır tüm yiyecekleri bırak. Kola, latte,vs. Ekmek birkaç dilimden fazla yeme günlük olarak1.73 boy 77 kiloyum. Zayıflamak istiyorum biran önce ince belli kızlar görünce içim gidiyor. Eskı zayıf fotomu ekran yaptım baktıkça yemeden içmeden kesileyim diye. Kilomun sebebı kesinlikle yemek oldugunu zannetmiyorum günde 8 tane latte içiyodum ve kola olmazsa olmazlarımdandı sabah aç karnına bıle kola içiyodum benişin kötü tarafı hıc bukadar kilolu oldugumu fark etmemiştım sankı aylardır aynaya bakmamısım gibi takii. O nalet güne kadar eski fotolarıma baktım sonrada boydan foto çekıp ikisinıde yegenıme attım ben bile gözlerime inanamadım ne hale gelmişim öyle. Sabah erkenden uyanıp oturup bunu düsünüyor ve sürekli diyetler arastırıyorum üzülüyorum. Acı çehre önermişti biri,sagolsun oglum hala emiyor 2 yaş 24 günlük duygusal olarak bnde hazır degılım sütten kesmeye. Ama böylede bişi kullanamıyorum. Ben napıcam bi yol gosterın ya.
Zarar veriri bunlar sana sürekli içme ne olur çünkü bir süre sonra bağırsak tembelliği başlayabilirYıyemem zaten emzirirken. Şalgam içiyorum ishal olmak için oluyorumda
Vucudunuzu duzene alıştirin ögün atlamayın kahvaltinizi akşam yemeginizi düzenli belli saate yiyin 7 8 den sonra yenilen icilen gidalar hareket azaldıgı icin erimiyorKabul etmemeyle ılgısı yok benim canım yemek istemiyor zaten bir aksama dogru istiyor cocuk kv ye gıttıgı gün aksam babasıyla geliyorlar saat 21. Yada 22 gıbı o saate kadarda kahvalto bıle yapmıyorum canım şekerli şeyler istiyor. Ben latteyı bırakalı 10 gün kolada 10 günde 2 bardak oldu turk kahvesi içiyorum ıki fincan
1 su bardagi iç ve sonucu gor okadarını söyleyım :) ben aksama kadar 2.3 bardak içiyorumBu ara bende lavaboya zor gidiyorum. İlac içiyorum ama ilaç içmek istemiyorum. Salgamin ishal etkisi mi var? İlaç yerine daha mantıklı gibi geldi. Eskiden bende hiiic ekmek yemezdim bir kez dedim baslayayim suan yiyorum malesf yine tamamen kesmeyi deneyecegim ama ne ara bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?