Yemin ediyorum psıkolojim bozuldu düşünmekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel sağlıklısın. metabolizma ile alakalı hızlıysa ne yersen ye fast food filan yine de yakarsın. Ama yavaş olan bizler su içsek yarıyor.
Sağlıklı mı? Çok zayıflık sağlık değildir ki. Evet turp gibiyim, kolay kolay hasta olmam ama çok zayıfım. Aşırı. Fazlasıyla. 168e 42 43 falanım. Ki yerim de yani.

Ciddımi afedersınde bn sureklı wcye cıkmaya odaklıyım oyle zayıflıcamı düsünüyorumda. :) ssnde bndensın desene

Kolayı acil kesmelisin. Kola çok şeker içeriyor ve sana bu kilo aldırıyor. Kolayı kesince emin ol 2 3 kilo kafada verirsin zaten.

Kola latte şekerli zararlı zaten ustüne bide dengeli beslenmemeye dikkat etmeyince zamanla vücut yediklerimizi yakamıyor yaş ilerledikce yavaş yavaş kilo alıp verememeye başlıyoz boyunuza gore o kadar kilolu oldugunuzu düşünmüyorum ama 2 3kilo bile insanı rahatsız ediyor bende karatay diyeti yapıyorum hazır gıdalar şeker un zararlı yaglar yok bir bakın isterseniz düzenli yapildıgında vucudunuzu rahatladıgınızı yavaş yavaş kilo verdiginizi anlayacaksın saglıklı dengeli diger diyetlerede bakabilirsin ama sakın şok diyetler aşırı düsük kalorili ac bırakan diyetler yapmayın bıraktıgınızda devam etmediginizde 2 kati kilo olarak dönüyor

Cok yemek gibi cok az yemekte aynı etkiyi yapar. Öğünler arası saatlerin çok olmasida araştırabilirsiniz. Siz bilirsiniz sordunuz söyledim.

Sağlıklı mı? Çok zayıflık sağlık değildir ki. Evet turp gibiyim, kolay kolay hasta olmam ama çok zayıfım. Aşırı. Fazlasıyla. 168e 42 43 falanım. Ki yerim de yani.
Hemen hemen aynı boydayız ve ben 86 kiloyum. Bi doktora görünün isterseniz neredeyse 15 kilo altındasınız ideal kilonuzun.

Acı çehre kivrandirmaktan başka hiç bir işe yaramyor benden söylemesi emzirirken denemeyin müthiş su kaybı yapıyor karın agrisindan sürekli tuvalette oluyorsunuz denedim bir kez yedim bir daha asla yemem onu

Yemın ediyorum ben zaten ekmek seven biri degilim ıkı yasındakı cocugum ve esım için alıyorum yoksa eve ekmek almam cocugum ekmege bayılıyor kızarmıs taraflarını koparıp yiyor. Esim desen makarna bulgurla bile ekmek yıyor. Ben en fazla kahvaltıda bi dilim yerım baskada yemem hele yemeklerin önündd agzıma sürmem. Keske sabırlı olabilsem ama olamıyorum hemen zayıflamak istiyorum kafaya takıyorum

Ciddımi afedersınde bn sureklı wcye cıkmaya odaklıyım oyle zayıflıcamı düsünüyorumda. :) ssnde bndensın desene
Mesela şöyle düşünün ishal olan su kaybediyor kilo vermiyor. Öyle olsa hep wcye çıkaracak şeyler yiyip zayıflardık. Wcye çıkmadığımız zamanda sıkıntılı tabi günde en az 1 kere gitmek gerek ama sadece ona odaklı olmak çok da doğru değil. Sürekli wcye çıkaracak otlar filan yiyip içerseniz bi süre sonra bağırsak tembelleşiyor ve o çayı yada bitkiyi yemeden wcye çıkamaz oluyor insan.

Hemen hemen aynı boydayız ve ben 86 kiloyum. Bi doktora görünün isterseniz neredeyse 15 kilo altındasınız ideal kilonuzun.
Doktorların çare bulamadığı umutsuz vakayım ben.
Mide küçültme ameliyatından sonra mide büyütme ameliyatı çıkarsa ilk benim üzerimde deneyecek doktorum söz verdi.

Kendinizi uzun süre aç bırakırsanız şeker istersiniz tabi. Bu sağlıksız beslenme+aşırı şeker alımı+uzun süreler aç kalma durumları insulin direncinizi çıkarmış olabilir ona bir baktirin öncelikle. Sonra da sağlıklı beslenerek ve spor yaparak zayıflamaya bakın. Nabzı artırıp düşürerek yapılan sporlar iyi kilo verdirir.

Acı çehre kivrandirmaktan başka hiç bir işe yaramyor benden söylemesi emzirirken denemeyin müthiş su kaybı yapıyor karın agrisindan sürekli tuvalette oluyorsunuz denedim bir kez yedim bir daha asla yemem onu
Yıyemem zaten emzirirken. Şalgam içiyorum ishal olmak için oluyorumda

Bu hafta gıdıcektım dahilıyeye ama kısmet olmadı bi türlü gıdıcm inşallah

Bu ara bende lavaboya zor gidiyorum. İlac içiyorum ama ilaç içmek istemiyorum. Salgamin ishal etkisi mi var? İlaç yerine daha mantıklı gibi geldi. Eskiden bende hiiic ekmek yemezdim bir kez dedim baslayayim suan yiyorum malesf yine tamamen kesmeyi deneyecegim ama ne ara bilmem

Bende sizin gibiyim benim boyum 1.70 kilom 64 uzun boylular kısa boylulara göre kilo konusunda da yanşsız çünkü biz kilo aldıgımızda sadece göbegimiz çıkmıyor yada basenlerimiz genişlemiyor orantısız bir irilik olur görünüşte bende burda bi diyet buldum yarın ona başlayacagım 8 saat diyeti güne kahvaltı yaptıgınız dan itibaren sadece 8 saat boyunca bişeyler yiyorsunuz 8 saat sonra yeme olayı bitir sadece çay veya kahve onlarda şekersiz olma şartıyla

Hazır tüm yiyecekleri bırak. Kola, latte,vs. Ekmek birkaç dilimden fazla yeme günlük olarak

Zarar veriri bunlar sana sürekli içme ne olur çünkü bir süre sonra bağırsak tembelliği başlayabilir

Benimde kilom var ama bugüne kadar bazı şeyleri denedim olmadı

15 günde 5 kilo 2 ayda 30 kilo şok şok şok yazan hiç birşey gerçek değil

Acı çehre kekik yağı falan istersen kutusuyla yut bağırsak problemin yoksa sadece Yemen'e dikkat edeceksin
.bende onu yapamıyor um işte yemek yemeye aşığı m

Vucudunuzu duzene alıştirin ögün atlamayın kahvaltinizi akşam yemeginizi düzenli belli saate yiyin 7 8 den sonra yenilen icilen gidalar hareket azaldıgı icin erimiyor

1 su bardagi iç ve sonucu gor okadarını söyleyım :) ben aksama kadar 2.3 bardak içiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…