Yemin ediyorum psıkolojim bozuldu düşünmekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bagırsagım tembel oldugu için basladım zaten yedıgımı cıkaramıyorum :) mecburen böyle yontem buldum bnde

Ben de kilo alamıyorum, benimde psikolojim bozuldu keşke sen bana versen, senden azalsa benden artsa.. Bana da çok şey dediler, gece tatlı ye, yemek ye, şunu ye bunu ye gibi.. çoğu aklıma yatmadı çoğundan da bir sonuç elde edemedim. Bende bir diyetisyene gittim, Avrasya Hastanesi hatta. Muayne ücreti 100 tl. İlk haftam doldu, ikinci haftada muhtemelen ücret almıyorlar. Metabolizma hızım, boyum, kilom, yağ oranım, kas oranım, vücuttaki su miktarı, kemik ağırlığım herşey çıktı.. Sana da bunu öneririm, zaten kan tahlilleri verdim. Ben tahlillerimi devlette verdim, sonuçları gösterdim. İllaki özel hastanede yaptırmak zorunda değilsin onları. Ben birtek muayne ücreti ödedim. Yani diyeceğim o ki, bence bir uzmana gitmelisin. Yemek yemezsen, kendine zarar verirsin. Belki altta yatan başka sebep var hormonlarla ilgili, bunlarda olabilir. En doğrusu diyetisyen gibi görünüyor canım.

Kolayi bende cok icerdim. Taki oglumun da alisip syrekli kola istemesine kadar. Sonra bi karar aldim eve kola alinmicak diye. Simdi cok nadir kola aliriz oda kucuk kutu kolalardan. Aslinda suyu bol icmek en iyisi ama kola ve latteden dolayi da oldikca az iciyosunuzdur suyu. Bende oyelydim cunku. Su an daha guzel su iciyorum

Ayy keske ya al kilom snın olsun hepsı :) bnde ıkı dr goruncm once dahili ye sonra diyetisyen

Aynen susuzlugu gıderıyor bırazda olsa. Bnde kestım sayılır kolayı inşallah zayıflarım

Sağlıklı mı? Çok zayıflık sağlık değildir ki. Evet turp gibiyim, kolay kolay hasta olmam ama çok zayıfım. Aşırı. Fazlasıyla. 168e 42 43 falanım. Ki yerim de yani.

Senin vucudunu asiri merak ediyorum. Ben senden 9-10 cm kisayim 42-43 kiloyla zayifliktan geberiyor gibi duruyordum. Suan 46 filanim yine de inceyim. Evet her vucutta kilo farkli durur ama 168 boya 43 hayalimde anoreksik vücut olarak canlaniyor

Senin vucudunu asiri merak ediyorum. Ben senden 9-10 cm kisayim 42-43 kiloyla zayifliktan geberiyor gibi duruyordum. Suan 46 filanim yine de inceyim. Evet her vucutta kilo farkli durur ama 168 boya 43 hayalimde anoreksik vücut olarak canlaniyor
Tam tersi anoreksik durmuyorum :) hatlarım belirgin, göğsüm totom falan sağlam görüntümle ilgili çok bir sorunum yok aslında, sadece zayıf olduğum için yüzüm çökük duruyor. Bir de bacaklarım ince elbise giyemiyorum o kadar. Diyetisyenlerin verdiği diyetler ya da spor salonunda yaptığım sporlar bir işe yaramıyor. Kendimi böyle kabul de etmek istemiyorum. Ama yok işte olmuyor. Bulabilirsem atarım sana fotoğraf istersen

Yai been kendimden yola cikacak olursam 6 haftada 8 kilo vermis olarak diyorum ki öncelikle herseyini yani yedigini ictigini minimuma indir ve yavas yavas az yemeye basla bünyen de alissin az yemene ondan sonra da kendine bir plan uygula. 1 Diyette spor olmazsa olmaz 2 kahve icsen bile genel olarak iceceklerini sekersiz tüketmeni tavsiye ederim. 3 günde 2 ögünü gecme ara ögün yapabilirsin onun yerine meyve yiyebilir yada findik fistik ceviz tükebilirsin. Tabi ölcülü olacak sekilde. 4 günlük en az 3 litre su iceceksin. 5 kendine bir saat belirle ve saatten sonra bisey tüketme. 6 ögününde ne yersen ye yaninda mutlaka bol yesillikli saatan olsun. Son olarak da kilo verecem diye sagligindan olma.
Benim boyum 1.60 6 ay önce dogum yaptim. Bebegimi emziremedim. Madem emziremedim bari kilomu verim dedim. Diyete basladigimda 74 kg ile basladim aktüel olarak 64 kgyim hedefim ise 57 kg sunun surasinda hedefime ne kaldi ki caaanimmmm

Ben gerçekten anlamadım.
Benim boyum 1.74 ve 76kiloyum yani aşağı yukarı aynıyız.
Aşırı kilolu diyemezsin kendine.
Balık etlisin ve bunun neresi kötü?
Bence takıntı yapmışsın.
Tabiki sağlıksız beslenme ama ben abartılcak bi durum göremedm.

At gercekten daha oncede yorumunu gordum normal gorunuyor diyordun galiba ciddi ciddi merak ettim

İyi miden delinmemiş ya da şeker komasına girmemişsin. Günde 8 latte dediğin de şu hazır toz olanlar herhalde. Öğütülmüş çekirdek kahve alıp yağsız sütle evde kendin yapsan bu kadar etkilenmez bünyen, hem de daha sağlıklı olur. Hazır şeker glukoz hepsini dayamışsın bünyeye. Bir bardak kolada yaklaşık 10 küp şeker var. Bu gidişle ileride obez olursun ve obeziteye bağlı bir sürü sağlık sorunun çıkar. Şakaya alınacak bir şey değil, acilen sağlıklı bir beslenme alışkanlığı oturtmalı ve şekeri hayatından tamamen çıkarmalısın.

tek cozumu sinirlarinizi zorlamak, hareket etmek yediginizden daha fazlasini yakmak.. cocugun pesinde kosmak spor degildir. hele daha sonra oturup ekmekle siyira siyira yemek yiyorsaniz. tek yolu kendine hakim olmak ve yememek. bu arada psikolojinizi de bozmayin. kendinize yuklenmeyin. obez degilsiniz sonucta. uc ayda gayet makul kiloya inebilirsiniz. ozguveniniz zedelenmis sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…