- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
latte sekersiz de olabiliyor ancak bence konu sahibinin sorunu duygusal yeme bozuklugu. 8 latte kafein acisindan da cok fazla kola da da kafein var seker var. ac karnina hele.. hic bir mantigi yok.8 latte ne yav içinde ne kadar şeker vardır onun bide aç karnına bile kola
vucut yapisina gore kimi insan tombul durur kiminin eti sikidir kimi kastir.. her 75 kilo ayni degildir kemik yapisi vucut yapisi, kilo nerede toplaniyor mesela. esit dagiliyorsa balik etli durursun yakisir. gobekte basende toplaniyorsa giydigin yakismaz hos durmaz gibi gibi..Ben gerçekten anlamadım.
Benim boyum 1.74 ve 76kiloyum yani aşağı yukarı aynıyız.
Aşırı kilolu diyemezsin kendine.
Balık etlisin ve bunun neresi kötü?
Bence takıntı yapmışsın.
Tabiki sağlıksız beslenme ama ben abartılcak bi durum göremedm.
Sana mesaj atılmıyor sen atyok o kadar zayıf durmuyorum, yani en azından ben öyle düşünüyorum.
Kilo almaktan kolay ne var. Television karşısinda Oturup abur cubur bile yeseniz kilo alirsinizSiz nasıl kilo alabiliyorsunuz bana bunun sırrını verin yahu.
Bende kilo alamamaktan muzdaribim.
150 kilo olup mide ameliyatı olmak istemiyorum, öneriniz için teşekkür ederim :)Kilo almaktan kolay ne var. Television karşısinda Oturup abur cubur bile yeseniz kilo alirsiniz
Yaaa ahahahaArkadaslar fotograflarimizi kiyasladik harbiden zayif durmuyormuşBen 168 boya 42-43 kiloyla kemik gibi duracagini dusunmustum. Ben kendisinden 10cm kisa ve 46 kiloyum ama hemen hemen ayni gorunuyoruz
Yaaa ahahaha
Aynı görüneceğimizi hiç düşünmemiştim, boyun tam olarak kaç ki?
Ahahah hile yaptı dedirtmemTamam oldu simdi
Ahahah hile yaptı dedirtmemikimizde zayıf durmuyoruz, Allah var taş gibi fiziğin var
Ahaha yogaya başlıyorum şu saatten itibarenTesekkur ediyorum bu fizigimi yogaya borcluyum
Evet benim hayal ettigim boyutta degilmiş zayifligin.Ben hepten anoreksik dusunmustum seni.
Ahaha yogaya başlıyorum şu saatten itibaren
Yok o kadar zayıf değilim, anneler falan o kadar zayıf görünmediğimi söylüyorlardı zaten.
Bu ara bende lavaboya zor gidiyorum. İlac içiyorum ama ilaç içmek istemiyorum. Salgamin ishal etkisi mi var? İlaç yerine daha mantıklı gibi geldi. Eskiden bende hiiic ekmek yemezdim bir kez dedim baslayayim suan yiyorum malesf yine tamamen kesmeyi deneyecegim ama ne ara bilmem
O tanıdığınız başka bir şeyden dolayı almıyordur, o kadar kolaya ya mide delinir ya da başka şey yiyemiyordur, almaz normal. Küçük boy latte 130 kalori içerir, 130*8 1000 kaloriden fazla eder, abartmadan yiyerek bu sayıda latte tüketildiği zaman 1000*7= 7000 kcal, bu da 1 haftada 1 kilo almak demektir zaten...Kolada çok şeker var evet ama bir tanıdık var günde 1 tane 2.5luk bitirir her gün ama kilolu değil. 8 latte içine şeker atmiyorsaniz onda da cok kilo aldiracak bir şey yok.
Yani demek istedigim şey bu iki şey sizi hiç olmadığınız kadar kilolu yapmaz.
Ek ürünlerde vardır yanında artı hareketsizlik.
Kilo alan çoğu kişi yemekten değil diyor.
Bana çok saçma geliyor. Kışın bende yazın oldugumdan bir kaç kilo alıyorum çünkü yiyorum ve hareketim azaliyor bunu kabul etmeden zaten cozemezsiniz.
Yasin genç muhtemelen. Bence özenme. Ben de senin gibiydim, kilo alamıyorum diye doktora gitmiştim hatta. 26'dan sonra kilo almaya başladım. Hatta hamile kalmadan önce 55 kiloydum, ideal kilom 50. Yani fazlam bile vardı. Yaşla birlikte metabolizma yavaşlıyor. O yüzden heveslenme zaten kilo alacaksınSiz nasıl kilo alabiliyorsunuz bana bunun sırrını verin yahu.
Bende kilo alamamaktan muzdaribim.
Yanlış. Ben günde iki kez bazen üç kez çıkarım tuvalete. Eskiden çok zayıftım, hastalıklı gibiydim hatta. 30'a yaklaştıkça kilo almaya başladım. Hamile.kalmadan önce beş kilo fazlam vardı. Ama tuvalet ritmim hala aynıydı. Su an da ayni. Tuvalete çıkmakla alakası yok. Yağ yakmakla alakası var.Ciddımi afedersınde bn sureklı wcye cıkmaya odaklıyım oyle zayıflıcamı düsünüyorumda. :) ssnde bndensın desene
tek çare sağlıklı beslenip ve spor1.73 boy 77 kiloyum. Zayıflamak istiyorum biran önce ince belli kızlar görünce içim gidiyor. Eskı zayıf fotomu ekran yaptım baktıkça yemeden içmeden kesileyim diye. Kilomun sebebı kesinlikle yemek oldugunu zannetmiyorum günde 8 tane latte içiyodum ve kola olmazsa olmazlarımdandı sabah aç karnına bıle kola içiyodum benişin kötü tarafı hıc bukadar kilolu oldugumu fark etmemiştım sankı aylardır aynaya bakmamısım gibi takii. O nalet güne kadar eski fotolarıma baktım sonrada boydan foto çekıp ikisinıde yegenıme attım ben bile gözlerime inanamadım ne hale gelmişim öyle. Sabah erkenden uyanıp oturup bunu düsünüyor ve sürekli diyetler arastırıyorum üzülüyorum. Acı çehre önermişti biri,sagolsun oglum hala emiyor 2 yaş 24 günlük duygusal olarak bnde hazır degılım sütten kesmeye. Ama böylede bişi kullanamıyorum. Ben napıcam bi yol gosterın ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?