Yemin ediyorum psıkolojim bozuldu düşünmekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vucut yapisina gore kimi insan tombul durur kiminin eti sikidir kimi kastir.. her 75 kilo ayni degildir kemik yapisi vucut yapisi, kilo nerede toplaniyor mesela. esit dagiliyorsa balik etli durursun yakisir. gobekte basende toplaniyorsa giydigin yakismaz hos durmaz gibi gibi..

Sana mesaj atılmıyor sen at yok o kadar zayıf durmuyorum, yani en azından ben öyle düşünüyorum.

Arkadaslar fotograflarimizi kiyasladik harbiden zayif durmuyormuş Ben 168 boya 42-43 kiloyla kemik gibi duracagini dusunmustum. Ben kendisinden 10cm kisa ve 46 kiloyum ama hemen hemen ayni gorunuyoruz

Arkadaslar fotograflarimizi kiyasladik harbiden zayif durmuyormuş Ben 168 boya 42-43 kiloyla kemik gibi duracagini dusunmustum. Ben kendisinden 10cm kisa ve 46 kiloyum ama hemen hemen ayni gorunuyoruz
Yaaa ahahaha
Aynı görüneceğimizi hiç düşünmemiştim, boyun tam olarak kaç ki?

Tesekkur ediyorum bu fizigimi yogaya borcluyum

Evet benim hayal ettigim boyutta degilmiş zayifligin. Ben hepten anoreksik dusunmustum seni.
Ahaha yogaya başlıyorum şu saatten itibaren
Yok o kadar zayıf değilim, anneler falan o kadar zayıf görünmediğimi söylüyorlardı zaten.

İstediğiniz kadar diyet yapın kola mideyi genişletiyor maalesef. Bir bardak şeker oranı 1 ayda vücudun ihtiyacından çok daha fazla. Bende evlendiğimde eşim seviyor diye içiyordum yemeklerde sonra baktım bel bölgem aldı başını gidiyor

Tuvalete cikmak icin ac karnina su icip sonra nar yiyin, yarim saat icinde kosa kosa cikarsiniz tuvalete.

O tanıdığınız başka bir şeyden dolayı almıyordur, o kadar kolaya ya mide delinir ya da başka şey yiyemiyordur, almaz normal. Küçük boy latte 130 kalori içerir, 130*8 1000 kaloriden fazla eder, abartmadan yiyerek bu sayıda latte tüketildiği zaman 1000*7= 7000 kcal, bu da 1 haftada 1 kilo almak demektir zaten...

Acı cehre vb şeyler sudan kaybettirir. Instagramdan sayfa isimleri vermem de sakınca olur mu bilmem örnek tabaklar var. Ben kendi cabamla 36 kilo verdim şimdi eski halime bakınca nasıl bur kötülük yapmisim diyorum. 3 sene o halimle gezebilmiştim.

Siz nasıl kilo alabiliyorsunuz bana bunun sırrını verin yahu.
Bende kilo alamamaktan muzdaribim.
Yasin genç muhtemelen. Bence özenme. Ben de senin gibiydim, kilo alamıyorum diye doktora gitmiştim hatta. 26'dan sonra kilo almaya başladım. Hatta hamile kalmadan önce 55 kiloydum, ideal kilom 50. Yani fazlam bile vardı. Yaşla birlikte metabolizma yavaşlıyor. O yüzden heveslenme zaten kilo alacaksın

Ciddımi afedersınde bn sureklı wcye cıkmaya odaklıyım oyle zayıflıcamı düsünüyorumda. :) ssnde bndensın desene
Yanlış. Ben günde iki kez bazen üç kez çıkarım tuvalete. Eskiden çok zayıftım, hastalıklı gibiydim hatta. 30'a yaklaştıkça kilo almaya başladım. Hamile.kalmadan önce beş kilo fazlam vardı. Ama tuvalet ritmim hala aynıydı. Su an da ayni. Tuvalete çıkmakla alakası yok. Yağ yakmakla alakası var.

Yapacağın çok net belli. Kola ve latteyi, çayda kahvede şekeri keseceksin. Zaten ekmek yemiyorum diyorsun. Bol yeşillik ve lifli gıdalar yiyeceksin. Bir da bebek uyudukca ay YouTube'dan Leslie, bir saat bile yapsan yeter. Leslie sevmezsen zumba yap.

tek çare sağlıklı beslenip ve spor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…