- 25 Ağustos 2014
- 21.453
- 51.701
- 798
- Konu Sahibi VuslataDair
Ic anadolu filan diye genelleme yapmak da doğru degil bence, ic anadolulu oldugum icin degil, her yerde olabiliyor boyle sorunlu erkekler.. Kac tane amcam, kuzenim var ve eslerine hep deger vermislerdir..Tipik İç Anadolu erkeği maalesef. İç Anadolu'nun bir ilinde öğretmenlik yapmıştım. Çalıştığım köyde eşler hep yurtdışında çalışıyordu hatta hiç unutmam bir bayan hamile kalmıştı. Hamile kalma tarihi eşinin Türkiye'de olduğu günlere denk geldiği halde onu aldatmakla suçlamışlardı. Boşanma sözcüğünü dahi ettirmiyor lardı. Aslında söylediklerine hak vermemek imkansız. Konu sahibi kendine bakmaya başlasa beni aldatıyor musun diye üzerine gelir. Boşanmaya kalksa maddi imkânsızlıklar adamın onu öldürme ile tehdit etmesi gibi sorunlarda var. Türkiye'de kadın olmak böyle bir şey işte. Hayata bir sıfır yenik başlamak. O nedenle var olan hayatını güzelleştirmeye çalışmasını istedim. Bunu yapmakta zor farkındayım. Deneme yanılma yoluyla hayatımı değiştirmeye çalışmalı başka şansı yok maalesef. Çünkü Türkiye'de kadına kendi kararlarını verme hakkı verilmiyor. Can güvenliğimiz bile yok. Ne kadar acı bir durum
Bu psikolojiye sahip erkekler cok fazla ve bence bu bi hastalık, bambaska ulkelerdeki iki erkek tamamen ayni hareketleri sergileyebiliyor esine karşı..