Yemin - Fox Tv

BenAskMelegi

ol DE olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2006
1.893
1
156
39
İstanbul
hanımlar yemin diye bir dizi var fox tvde.süper bişi konusu değişik,oyuncuları farklı.gerçekten farklı olaylar gelişiyooo izleyin derim bennnn
:a015: :1yes2:

şimdi de dizinin fragmanını ve müziğiini dinleyin bakalım fikriniz ne olucak . şarkıyı indirmye uğraşıyorum olmuyo burdan bulabildim sadece
Link Silinmiştir.

pazartesi günleri saat 19.40 da oluyo abisine ölürken verdiği bir yemin yüzünden hayatı karışan biradamın aşkını anlatıyoo süper bişiiiiii izle sende

bende ilk bölümden itibaren izliyorum çok güzel değişik bi konusu var oyuncularda çok iyi herkeze tavsiye ederim

bende izliyim hatta eşim nedense benden daha meraklı sonda çıkan şarkı çok güzel
"bu yarayı ta ezelden tanırlar...." diye çok hoşşşş bulan indiren varsa bana da versin

bende izliyim hatta eşim nedense benden daha meraklı sonda çıkan şarkı çok güzel
"bu yarayı ta ezelden tanırlar...." diye çok hoşşşş bulan indiren varsa bana da versin

şarkıyı bir çok yerdn indirmeye çalıştım olmuyo sadce you tube de var onun da linkini attım buraya sadece dinleyebiliyosun

yemin dizisini başladığı günden beri bende izliyorum,konusuyla oyuncularıyla çok değişik ve çok güzel bi herkese tavsiye edrim......:1yes2:

bende cok begenerek izliyorum herkesede tavsie ederim degisik bir konu fox tv basarili bir diziye imzasini atmis........

başladığı günden beri hiç kaçırmadan takip ediyorum çok güzel bir dizi olmuş bende herkese tavsiye ediyorum

Benim de favorim Yemin.Pazartesi gününü iple çekiyorum.Asumandan nefret ediyorum.Bence Menderes leyla ya yaşadığını söylemeli.Asumana karşı pasif kalıyor.:1no2:

umarim ayni güzellikte kalir dizi.cünki uzattikca uzatiyorlar dizileri ve cok anlamsiz bir hal aliyorlar.
Yemin simdilik cok güzel bir dizi bende begenerek izliyorum ama erken saatte yayinliyorlar keske biraz daha gec vakit olsada coluk cocuk uyunca söyle ayaklarimi uzatip izleyebilsem diyorum:)

Bende izliyorum. İlk başladığı gün tesadüfen izledim şimdi kaçırmıyorum konusu çok farklı inşallah menderesle kavuşurlar her dizide olduğu gibi buradada kötüler var yaaa..

Back
X