ben de daha önce izlememiştim tekrarda başladım bildiğim kadar anlatayım..şimdi bu menderes abisiyle arabada giderken kaza geçiriyolar abisi ölüyo..abisi asumanla nişanlı,asuman da hamile bu yğzden abisi asumanı boş bırakma diyo,küçük yer namusunu koru diyo..neyse menderes asumanla evleniyo ama karı-koca olmuyolar.küçük kız nerden geldi dersen,menderes bi gün çok sarhoşken asuman menderes,n yatağına giriyo..çünkü asuman deli gibi seviyo menderesi..ama bigün menderes leylayı görüyo benimde bi hayatım olmalı diyo..ve asumandan gizlice vekalet alıyo asumanı boşuyo..neyse leylayla evleniyo..4yıl sonra menderes ailesine leylayı anlatıyo babası onu reddediyo. menderes istanbula giderken kaza geçiriyo öldü sanılıyo ama ölmüyo.leyla da herşeyi öğreniyo,neyse asuman mendersi iyileştiriyo istanbula yerleşiyolar.menderes leylanın karşısına çıkıo ama leyla menderesi istemio.ve leyla hamile olduğunu öğreniyo.aldırmak istiyo aldıramaıyo.sonra da bebeği menderesten akçırmak için cihanla evleniyo..menderes nikah dairesinden leyleyı kaçırıyo.barışıyolar..sonra cihan leylayı buluyo tam menderesi öldürcekken leyla yemin ediyo görmücem bidaha diyo..ve cihanın iyice psikopatlaştığı bölümler başlıyo..gerisi de geliyo işte toprak doğuyo faln filan.