Hanımefendi sizi çok mu üzdüler neden boylesiniz?Birincisi Yok ya yorulayim feda olsun nolcak:)
İkincisi,yüzüğü takin da öyle soyle abiye,ONNN yasindaki karrrdesin boyyyyle yapti diye,napsin adam da köprü geciyor:))
Üçüncüsü yok yok annesine soyle gorumceyi,soyle de efsane sona ersin:)
Yarin bu cocuk icin "Nisanlima abicim dedi,dusunebiliyormusunuz abiCİM dedi,vıcık vıcık iliskiler ıyyy"diyecek potansiyel var ortada:))
Hanımefendi olan olmuş kızı neden suçlu hissettirmek için bu kadar çaba sarf ediyorsunuz? Tanışılmış bitmiş yani inşallah Allah tamamına erdirir diyelim bitsin
Mutsuzluk enerjisi yaymaya gelmişler boşverin cayır geniş otlaya bilirler
Biz isleri kavga gürültüye getirince şuan anne babası gelecek onları görmek istemiyorum diye gelmek.istemedigimi düşünüyor
Şey yapın siz en iyisi, ne yazip yazamayacagimin listesini yapin verin, ben de size gore yazayım.
Böylece rahatsızlık hissetmezsiniz.
Herkes istediğini söylemekte özgür ben sizin gibi değilim haddimi bilirim. Sadece neden kızcağızı suçlu hissettirmek için bu denli uğraştığınızı anlayamadım. Başkasının utancından(!) veya mutsuzluğundan mı mutlu olunuyor ya da başkasının baskı sonucu yapamadığı şeyi bir başkası yapınca neden kinlenilir. Herkes keşke kendi için yaşasa sadece. Böyle platformlarda ego tatmini değil de birbirimize destek olmaya yönelik şeyler yapsak. Hayat zaten yeterince zor
Cünkü turkiye'de kadından beklenti evlendikten sonra sanki kendi ailesi yokmuscasına erkeğin ailesini benimsemesi, onlara öncelik vermesi.
Ve buna hizmet eden her şeye şiddetle karşıyım.
Kendi ailesinin/babasinin haberi olmadan gidip de adamın 7 sülalesi ile tanışmak, ailesini en başta kendisinin ezip geçmesidir.
Burada baskı berede anlayamadim, tam tersi, acik ol, neyse soyle demisim.
Eşim 7 yıllık sevgilimdi, ailem biliyordu. Kendi yapamadığım neymiş?
Nesine kinleneyim?
Yazdım yine yazayım,
Ya sonunda babasına anlattıktan sonra, bu yemin törenini de anlatacak,
(babası bunca arkasından iş çevrilmesine sakin kalır inşallah, ki madem söyleyecek niye saklıyor?)
Yada gidecek ele güne babam bilmiyor nolur çaktırmayın diye gebe kalacak.
Dik dursun diye yazıp durmuşum, siz ego tatmini olarak algılamışsınız.
Benim hayatimda ne degissin ki,bir sabiye önyargılı olan ben degilim,kaldi ki seninkinden bile degismeyecek,insan neyse odur,evlenince melek olunmuyor sonucta:))Hanımefendi sizi çok mu üzdüler neden boylesiniz?
Sebebi nedir ? Bence şuan sizin içinde bulunduğunuz durum benim yemin töreni konumdan daha mühim gibi duruyor. Şimdi diyelim dediklerinizde yerden göğe kadar haklısınız cidden geldim yarın böyle bir konu açtım, hatta yetmedi kaynanamdan nefret ediyorum diye ekledim , kocam şöyle kötü insan diye yakındım burda sizin hayatınızda bu neyi değiştirecek? Bu durumdan mutlu ya da mutsuz mu olacaksınız? Bu kadar iyi niyetli temiz kalbi hayırlı konuşan dili hangi sevabiniza borclusunuz?
Ben takildim,sonra dedim ki Allahim kizima akil fikir ver,15 yasta sevgililik nedirBir kişi bile yaş 22, 7 senelik "ilişki" bölümüne takılmadı mı benden başka??
Olayı bu kadar dramatize etmeye gerek yok yahu. Babasının arkasından çok fena işler çevirmiş gibi bahsetmişsiniz. Birçoğumuz zaten sevgililik dönemi+ailesinden birileriyle tanışma faslından sonra konuyu artık en son babalara açıyoruz. Aileyi görüp iyice emin olduktan sonra. Böylesi daha sağlıklı. Çok yüz göz olunmadığı sürece bir problem göremedim ben.Babaniza ayıp olmadı mi böyle de?
Gerçekten bilmediğiniz çok şey var ama anlatmaya gerek yok siz benim kaynanam olmadığınız müddetçe sizin için de bir problem gözükmüyor gibi herkese iyi forumlar dilerim.22 yasindasiniz 7 senelik iliskiniz var ve gitmeye en cok benim hakkim var 7 senedir ben yaninda oldum diyorsunuz :) Yahu 15 yasindaymissiniz sevgili oldugunuzda, cocuk ailesinden harclik aliyor veli toplantisi sonrasi aileden azar yiyor karne gunu eve kosa kosa falan gidiyor karne guzelse kafasi oksaniyor oyle zamanlar yani bunlar
Anaa kaynanalara suc atiyoz falan ama kaynana olmak da zor
Sen dogur besle buyut kiz gelsin koşe başlarinda iki göz süzüştü diye senin oglana konuversin
17 yaşında el öpmeye mi gitseydim hanımefendi?7 senelik ilişki, aile ile sizi tanıştırıp kaynaştırmamış erkek arkadaşınız,
annesi ile ilişkiniz bence çok soğuk,
asker eğlencesine annesi sizi çağırmamış neden sizi çağırmamış hadi anne çağırmadı erkek arkadaşınız neden sizi götürmedi,
soğuk birisi ile ilişkiler pek güzel olmuyor aile ile soğukmuşsunuz,
gittiğiniz de bence kişisel soğukluğunuzdan ve aile ile mesafenizden kenarda köşede kalabilirsiniz,
7 senelik ilişki de aileler ile durum bu ve ailenizde durumda enteresan hiç bir adım atılmamış hiç bir ilişki anlamında giriş yok bence gitmeyin.
22 yaş 7 senelik ilişkimi ???? En çok siz mi ham ediyorsunuz yorumları okudum da bence siz hiçççç gitmeyin. Sizin ilişkinin iler ki dönemde sorunlar çok büyük...
Dar görüşlü degil elbette biriyle birlikte olduğunu hissediyordur bunca senedir ama ben söylemeden hiçbir şeye dahil olmak istemez. Benim soylemememin sebebi de söz nişan gibi şeyler için her seyin çok erken oluşu yaş olarak. Yirmi yaşımda tanışıp 27 yaşında yemin torenine gideyim mi demiyorum yani. Yaşanmışlık fazla olduğu için oraya gitmeyi o anı paylaşmayı istiyorum. Babamın haberi yok çünkü okulum devam ettiği sürece ciddi adım atıp sorumluluğumu artırmak istemiyorum. Okul süreci bittiğinde her seyi tek tek yaşamak istiyorum. O yüzden babamla tanışması için çok erken.insallah bu senenin sonunda ciddi bir şeyler için adim atmis olacağızBabanıza ilişkinizi acıklayamayacagınız kadar dar görüşlü; 7-8 saatlık yola kızını gonderebilecek kadar idare edebilecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?