- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Evet başka ilde altı saat yol gidicem,gidersem
Sonradan siz üzüleceğinize şimdi o üzülsün, yapacak bir şey yok.
Ortada üzüleceği bir durum da yok zaten.
"Evet 7 senedir birlikteyiz. Ama henüz babamın bile haberdar olmadığı bir ilişkide ailenle tek başıma samimiyet kurmayı doğru bulmuyorum. Hem o kadar yol geleceğim, aileme söylemeden gelemem, haberleri olursa ben bunu açıklayamam." diyeceksiniz, bu kadar basit.
Bu yüzden sizinle tartışıp sizi zor durumda bırakacak biriyse evliliği tekrar tekrar düşünün derim.
Ben evli halimle eşimin yemin törenine gitmedim. Çok da mühim bişey değil sevgiliniz ısrarcı olmasın o anını ailesiyle paylaşsınValla vatana millete hayırlı olur inşallah ama bana çile oldu. Erkek arkadaşımın yemin töreni var ayın 25 de. Gelmemi çok istiyor açıkçası ben biraz karamsarim sebebi de tanımadigim bir çok akrabasını görme ihtimalim var. Annesi babası ile daha önce bir kere yemek yemiştik. Başka da kimseyi tanımıyorum. 7 yilimiza gireceğiz daha geçtiğimiz mayısta ailesi ile tanistik yemin töreninden sonra sevgilim ise başlıycak benimde okulum bu yaz bitince inşallah bi şeyler düşünüyoruz ama ben inanın çok çekimserim yemin torenine gitmek icin şimdiden yüz göz olmak istemiyorum. Yani bi selam verir ellerini öperim ama yanımda sevgilim olmadan muhattap olmak istemiyorum. O da Ben napayım diyo. Valla günlerdir sırf bu konudan tartışıyoruz napim gelmesinler mi diyim diyo haklı ama beni de hiç anlamıyor ben öyle çok sıcak kanlı da bi insan değilim yani bi de ömrümde ilk defa göreceğim bir ortam felan kafam çok karışık kızlar Allah biliyor ya bi aksilik çıksada gitmesem diyorum ama bu sefer sevgilim çok üzülecek bana bi akıl verin bu durum nasıl çözülür. Annesi beni asker eğlencesine çağırmadı şimdi yemin törenin de gorcek iyi bi kadın gibi ama bir kere gördüm çokta emin değilim ara sıra arar sorar yavrum kuzum kızım der ama bundan da samimiyet anlaşılmıyor ki. Gideyim mi gitmeyin mi gidersem napayım ayrı yerde mi durayım yanlarında mi nasıl ortam olur ilk defa yemin törenine gidicem.
Değer verdiği kişiyi gördüğü için değil , oğlumla gecirmek istediğim vakitten alacak , üstelik bu örnekte akrabalar da orda olacak . Açıkçası benim yetişme şeklim de adı konmamış bir birliktelikte aile içine bu kadar girilmez bu da rahatsız ediciNiye oğlunuzun değer verdiği kişiyi görmek sizi mutsuz etsin ki
Tatava yapmayı mi geldiniz valla beni çok sinir ediyor bu tarz söylemler size gelin gelmedigim müddetçe bu konuda şikayet etmeye hakkınız yokSiz gitmeyin valla ya.adamin ailesine acıdım şimdiden başlamışsınız yok en çok ben hakediyorum,en çok ben emek verdim,7 yıl sadece ben destek oldum
Gereksiz bir samimiyet oldu sonrasında can sıkıcı oldu. Törenden sonra iki gün izinliydi, surekli ailesiyle beraberdik sadece 2 saatliğine başbaşa bi yerde oturmak istedik annesi surat yaptı laf soktu. Biz de 5 senedir beraberdik o zaman. Ama arada resmiyet olmadan bosuna yüz göz olunuyor bence hic gerek yokNe gibi kotu anı
Isınıze gelmeyince tatava dersiniz tabi normal.Tatava yapmayı mi geldiniz valla beni çok sinir ediyor bu tarz söylemler size gelin gelmedigim müddetçe bu konuda şikayet etmeye hakkınız yok
Ailem izin vermiyor desen?Benim ki baya istiyor ya gitmezsem darılır biliyorum
Sonradan gördüm yazdığını :) neler oldu anlat bakemGittim gördüm geldim çok güzel geçti gitmek isteyenler benim gibi arada kalanlar için güncelleme olsun iyi ki gitmişim
Gittim gördüm geldim çok güzel geçti gitmek isteyenler benim gibi arada kalanlar için güncelleme olsun iyi ki gitmişim
Valla gorumcemi (10) saymazsak efsane iyi geçti Ama görümcem çok fena kime anlatsam küçücük çocuk diyor ama lafları hiç öyle değil durdu durdu beni süzdü değişim değişik sorular sordu annesi babası yengesi dayısı amcası kuzeni kısada geri kalan herkes efsane iyilerdi sürekli kuzum kızım modundaSonradan gördüm yazdığını :) neler oldu anlat bakem
Ben ailesiyle evlenmeden önce her ortama girdim,iyi oldu onları tanıma açısından. Hiç pişman olmadım. O da kep töreni,mezuniyet vs herşeyime geldi şimdi evlendik hepsi çok güzel anı oldu kaldı dilerim sizde de öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?