Ben gitmezdim yada anneme sende gel benimle o zaman derdimSelam kızlar, ben nişanlıyım. Nişanlımın mesleği askerlik ve yakın zamanda göreve başlayacak. Ben askerlik dönemindeki yemin törenine ailem izin vermedi diye gidememiştim. Artık nişanlandık ve kayınvalidemler nişanlım gelmemi çok istiyor. Gideceğimiz yer 8 saatlik mesafede annem günübirlik olursa gidersin kalmalı olmaz. '' elalem ne der'' deyip duruyor ve bunu nişanlımın ailesine de söyledi. Çok utandım yerin dibine girdim herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Nişanlıyken bile elalem için mi yaşacağım. Ben kafama koydum izin vermezlerse (sırf elalem için) ben de izinsiz gitmek istiyorum. Sizce de kızgınlığımda haklı değil mi? Aileme karşı nasıl davranmalıyım
Annem uzak diye gelmiyor ve beni de göndermek istemiyorum. Başka sebepten dolayı olsa tamam ama elalemin laf edeceğini düşündüğü için karşı çıkmasına sinir oluyorum. Hayatımızda son defa olacak bir olay bende yanında olmak istiyorum. Elalemi düşünmeden hayatımın özel günün yaşamak istiyorum orda evlenme teklifi de edecektiBen gitmezdim yada anneme sende gel benimle o zaman derdim
Gidiş 8 saat bunun dönüşü de var. Üstelik kayınvalidemlerin arabasıyla gidip gelicez orda da halasında yatıcaz bir gece. Yol uzak ve tek gidip dönememSana gitme dememiski annen,git gel,kalma demiş..E sende kalmayiver nolacak.Maksat nişanlını görmek değil mi?Kalıp napacaksin?
İlle gitmek istiyorsan ki istiyorsun,o zaman ikna etmeye bak aileni..izinsiz gidersen nasıl geri döneceksin?Gidiş 8 saat bunun dönüşü de var. Üstelik kayınvalidemlerin arabasıyla gidip gelicez orda da halasında yatıcaz bir gece. Yol uzak ve tek gidip dönemem
İzni olmadığı için sadece isteme söz yapıldı. Teklifi özel günde olsun istemiştim o da tören günü yapmayı düşündüğünü kendim öğrendim. O sürpriz yapacağını sanıyor :)Nişanlınla zaten evlenmicek misiniz evlenme teklifi edicekti derken
Şahsi fikrim, annenizi kırmayın. Gece otobüs bakın mutlaka vardır dönüş.İzni olmadığı için sadece isteme söz yapıldı. Teklifi özel günde olsun istemiştim o da tören günü yapmayı düşündüğünü kendim öğrendim. O sürpriz yapacağını sanıyor :)
Kaç yaşındasınız? Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyor musunuz? Bunlar önemli. 25 yaşından büyük, işi gücü olan bir kadın ailesine haber verir, gider. Ama daha küçükseniz, ailenizin eline bakıyorsanız izinsiz gitmeyin, dönüşü kötü olur.Selam kızlar, ben nişanlıyım. Nişanlımın mesleği askerlik ve yakın zamanda göreve başlayacak. Ben askerlik dönemindeki yemin törenine ailem izin vermedi diye gidememiştim. Artık nişanlandık ve kayınvalidemler nişanlım gelmemi çok istiyor. Gideceğimiz yer 8 saatlik mesafede annem günübirlik olursa gidersin kalmalı olmaz. '' elalem ne der'' deyip duruyor ve bunu nişanlımın ailesine de söyledi. Çok utandım yerin dibine girdim herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Nişanlıyken bile elalem için mi yaşacağım. Ben kafama koydum izin vermezlerse (sırf elalem için) ben de izinsiz gitmek istiyorum. Sizce de kızgınlığımda haklı değil mi? Aileme karşı nasıl davranmalıyım
Anneniz haklı.Annem uzak diye gelmiyor ve beni de göndermek istemiyorum. Başka sebepten dolayı olsa tamam ama elalemin laf edeceğini düşündüğü için karşı çıkmasına sinir oluyorum. Hayatımızda son defa olacak bir olay bende yanında olmak istiyorum. Elalemi düşünmeden hayatımın özel günün yaşamak istiyorum orda evlenme teklifi de edecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?