Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler zaten nişanlısınız hazır gider ayak kimse için ailenizi karşınıza almayın hem annenizin sözünü tutmayıp izinsiz gitmeniz kayınvalide ve nişanlınızın hoşuna gitmeye bilir sizi yargılayabilirler kayınvalideniz biliyor annenizin izin vermediğini annenizi ve ailenizi küçük düşürmüş olmazmısınızSelam kızlar, ben nişanlıyım. Nişanlımın mesleği askerlik ve yakın zamanda göreve başlayacak. Ben askerlik dönemindeki yemin törenine ailem izin vermedi diye gidememiştim. Artık nişanlandık ve kayınvalidemler nişanlım gelmemi çok istiyor. Gideceğimiz yer 8 saatlik mesafede annem günübirlik olursa gidersin kalmalı olmaz. '' elalem ne der'' deyip duruyor ve bunu nişanlımın ailesine de söyledi. Çok utandım yerin dibine girdim herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Nişanlıyken bile elalem için mi yaşacağım. Ben kafama koydum izin vermezlerse (sırf elalem için) ben de izinsiz gitmek istiyorum. Sizce de kızgınlığımda haklı değil mi? Aileme karşı nasıl davranmalıyım
Yakisi kalmaz gidip kalman.sen kendi aileni atipta kaynanaciginin kayinpederiginin ozlu sozlerine aldanma. Bes yil sonra bunlar yuzune yuzune vurulacak. Anneler tecrubelidir tas yerinde agardir. Git ama kalma.Selam kızlar, ben nişanlıyım. Nişanlımın mesleği askerlik ve yakın zamanda göreve başlayacak. Ben askerlik dönemindeki yemin törenine ailem izin vermedi diye gidememiştim. Artık nişanlandık ve kayınvalidemler nişanlım gelmemi çok istiyor. Gideceğimiz yer 8 saatlik mesafede annem günübirlik olursa gidersin kalmalı olmaz. '' elalem ne der'' deyip duruyor ve bunu nişanlımın ailesine de söyledi. Çok utandım yerin dibine girdim herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Nişanlıyken bile elalem için mi yaşacağım. Ben kafama koydum izin vermezlerse (sırf elalem için) ben de izinsiz gitmek istiyorum. Sizce de kızgınlığımda haklı değil mi? Aileme karşı nasıl davranmalıyım
Te heyyyy esimin ailesine sorsan dunyanin en elit insannlari kendileriSen evlen iki ay sonra gel göreceğim ben onların “ elitliğini “
Ve İnan bana burdan bakınca senin o küçümsediğin ailen çok daha “elit” geldi bana
Yaşça senden büyük olduğumdan tecrübe konuşuyor diye say
Ve asla aileni küçümseme
Olur mu
9 yıl değil 90 yılda nişanlı kalsan evlilik başka bir şey
Elitmiş yazık!
Ahhahhaa,bayramın kutlu olsun mune,elleriniz dert görmesin, bu site ve takımım sayesinde üzerime günden güne bir hafiflik geliyorYettim gari
Ya evet bizimkiler de pek asaletli aile diye methediliyorlardı,asaletleri kendilerinden menkul:)Te heyyyy esimin ailesine sorsan dunyanin en elit insannlari kendileri
Kendi it kopekleri oldugu zman hakkaeten elitler. Ama is gelinlerine bize geldigi zman gordum rezilliklerini. O yuzden erkek ailelerini boyle zamanlarda elit dedikleri zaman gulesim geliyor.
Eee teklif geldi mi pekiKızlar törenin üzerinden neredeyse 2 ay geçti. Ben annemle gittim ve halasında kaldık. Tek gitsem de bir sorun olmazdı zaten nişanlım o gün evde bile yoktu. Halası eşi kv kp bu kadar kişiyle evde kaldım. Annem kendi istedi akrabalar laf eder geleyim diye benim için gelip gelmemesi sorun değildi. O kadar yolu eziyeti kendisi çekti. Ki zaten nişanlım o gece evde olsaydı aynı odada da kalacak değildik. Ama aynı gün git gel yapılacak yol da değildi
Elalem için tabi ki yaşanmaz fakat annenizi haklı buldum.Selam kızlar, ben nişanlıyım. Nişanlımın mesleği askerlik ve yakın zamanda göreve başlayacak. Ben askerlik dönemindeki yemin törenine ailem izin vermedi diye gidememiştim. Artık nişanlandık ve kayınvalidemler nişanlım gelmemi çok istiyor. Gideceğimiz yer 8 saatlik mesafede annem günübirlik olursa gidersin kalmalı olmaz. '' elalem ne der'' deyip duruyor ve bunu nişanlımın ailesine de söyledi. Çok utandım yerin dibine girdim herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Nişanlıyken bile elalem için mi yaşacağım. Ben kafama koydum izin vermezlerse (sırf elalem için) ben de izinsiz gitmek istiyorum. Sizce de kızgınlığımda haklı değil mi? Aileme karşı nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?