- 21 Kasım 2017
- 29.211
- 127.449
- 598
Sizin için de hakikaten büyük sürpriz olur evlenmek üzere olduğunuz nişanlınızın evlenme teklifi etmesi.İzni olmadığı için sadece isteme söz yapıldı. Teklifi özel günde olsun istemiştim o da tören günü yapmayı düşündüğünü kendim öğrendim. O sürpriz yapacağını sanıyor :)
Yaniniza ablanz varsa ablanizi yada annenizi alip gdin.benmde ailem izin vermemisti iyi ki vermemisler.evlendkten sonra kaynanam heryerde soyledi babasi izin vermedi cok terbiyeli namuslular diyeSelam kızlar, ben nişanlıyım. Nişanlımın mesleği askerlik ve yakın zamanda göreve başlayacak. Ben askerlik dönemindeki yemin törenine ailem izin vermedi diye gidememiştim. Artık nişanlandık ve kayınvalidemler nişanlım gelmemi çok istiyor. Gideceğimiz yer 8 saatlik mesafede annem günübirlik olursa gidersin kalmalı olmaz. '' elalem ne der'' deyip duruyor ve bunu nişanlımın ailesine de söyledi. Çok utandım yerin dibine girdim herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Nişanlıyken bile elalem için mi yaşacağım. Ben kafama koydum izin vermezlerse (sırf elalem için) ben de izinsiz gitmek istiyorum. Sizce de kızgınlığımda haklı değil mi? Aileme karşı nasıl davranmalıyım
O elalem kim biliyor musun? Seni davet eden kv ve akrabaları muhtemelen. Senin arkadan orada burada abuk sabuk konuşabilirler. Bu tamamen o insanlarin kultur ve ahlak durumlari ile ilgili. Eger yarin bir gun bir yerlerden laflar duyarsan umrumda olmaz diyorsan git tabii ki. Ama oturup üzülürüm diyorsan gitme.Selam kızlar, ben nişanlıyım. Nişanlımın mesleği askerlik ve yakın zamanda göreve başlayacak. Ben askerlik dönemindeki yemin törenine ailem izin vermedi diye gidememiştim. Artık nişanlandık ve kayınvalidemler nişanlım gelmemi çok istiyor. Gideceğimiz yer 8 saatlik mesafede annem günübirlik olursa gidersin kalmalı olmaz. '' elalem ne der'' deyip duruyor ve bunu nişanlımın ailesine de söyledi. Çok utandım yerin dibine girdim herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Nişanlıyken bile elalem için mi yaşacağım. Ben kafama koydum izin vermezlerse (sırf elalem için) ben de izinsiz gitmek istiyorum. Sizce de kızgınlığımda haklı değil mi? Aileme karşı nasıl davranmalıyım
Geçmiş konularınızın içeriği değişse de yorumlardan anladığım kadarıyla zaten aileniz umrunuzda değil.
Kv kp ne derse onu yapmak için ailenizi hiçe sayıp, gizli saklı işler peşine düşüyorsunuz.
Ailenize çok üzüldüm.
Evlenince de ağlarlar kp kv her şeye karışıyor diye.Yazık gerçekten
Hic kimse ve hic bir durum icin ne kadar kotu bile gorseniz ailenizi ezmeyin. Nisanlinizin ailesine soyleyin ve annenizi dw davet etsinler. Onun da damadi olucak sonucta. Birlikte gider gelirsiniz. Ama ailenizi siz ezerseniz onlara da ezme hakki vermis olursunuz.Selam kızlar, ben nişanlıyım. Nişanlımın mesleği askerlik ve yakın zamanda göreve başlayacak. Ben askerlik dönemindeki yemin törenine ailem izin vermedi diye gidememiştim. Artık nişanlandık ve kayınvalidemler nişanlım gelmemi çok istiyor. Gideceğimiz yer 8 saatlik mesafede annem günübirlik olursa gidersin kalmalı olmaz. '' elalem ne der'' deyip duruyor ve bunu nişanlımın ailesine de söyledi. Çok utandım yerin dibine girdim herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Nişanlıyken bile elalem için mi yaşacağım. Ben kafama koydum izin vermezlerse (sırf elalem için) ben de izinsiz gitmek istiyorum. Sizce de kızgınlığımda haklı değil mi? Aileme karşı nasıl davranmalıyım
Annem senin için en güzelini yapıyor bende eskiden anneme kızardım ama anne olunca anladım anne sözü dinle asla pişman olmazsın ayrıca aglanilacak bir durum yokSelam kızlar, ben nişanlıyım. Nişanlımın mesleği askerlik ve yakın zamanda göreve başlayacak. Ben askerlik dönemindeki yemin törenine ailem izin vermedi diye gidememiştim. Artık nişanlandık ve kayınvalidemler nişanlım gelmemi çok istiyor. Gideceğimiz yer 8 saatlik mesafede annem günübirlik olursa gidersin kalmalı olmaz. '' elalem ne der'' deyip duruyor ve bunu nişanlımın ailesine de söyledi. Çok utandım yerin dibine girdim herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Nişanlıyken bile elalem için mi yaşacağım. Ben kafama koydum izin vermezlerse (sırf elalem için) ben de izinsiz gitmek istiyorum. Sizce de kızgınlığımda haklı değil mi? Aileme karşı nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?