Yemin töreni, nişanlım ve ailem

Sizin için de hakikaten büyük sürpriz olur evlenmek üzere olduğunuz nişanlınızın evlenme teklifi etmesi.

Yaniniza ablanz varsa ablanizi yada annenizi alip gdin.benmde ailem izin vermemisti iyi ki vermemisler.evlendkten sonra kaynanam heryerde soyledi babasi izin vermedi cok terbiyeli namuslular diye

Annesi elalem ne derciymis... bu hayatin gercekleri guzelim. Elbette annen seni dusundugu icin diyor. Sen buyut yetistir sonra burda bizlere dedikodun yapilsin.. gelip de annesini cekistirenlere bi gicik oluyorum. Evladin da hayırlısıni versin Rabbim. Baktinki isler bozuldu o zaman ne olacak? Kv kp ve nisanlin icin hava hos. Kalmayiver evlenme teklifini al cik yola. Sirf sosyal medyada paylasmak icin ve ""elaleme "" hava atmak icin degil mi zaten??

Annen gayet haklı.
8 saat az değil, sanırım doğuda bir ter ne işin var tek başına orda ya başına bir iş gelirse?
'Elalem' genelde saçmalar ama bu kez haklılar ya ayrılırsanız, o kv hala görümce hepsi senin arkandan konuşmayacak mı? Milletin ağzına boş yere laf vericeksin.
Sen anneni dinle.

O elalem kim biliyor musun? Seni davet eden kv ve akrabaları muhtemelen. Senin arkadan orada burada abuk sabuk konuşabilirler. Bu tamamen o insanlarin kultur ve ahlak durumlari ile ilgili. Eger yarin bir gun bir yerlerden laflar duyarsan umrumda olmaz diyorsan git tabii ki. Ama oturup üzülürüm diyorsan gitme.

Bugün anneni saymayıp gidersin yarın kaynanan laf eder anneni bile dinlemedin nikahın bile yoktu geldin yatılı kaldın diye. Örneklerini çok okuduk. Sen anneni ikna etmeye bak gelmesi için. Yoksa izinsiz gitmeni hiç tavsiye etmem. Evet belli yaşa gelmiş insanlarız ama bu yaşa kadar böyle gelmişsin şimdi sırf nişanlandın diye kayınvalidenin peşine takılıp anneni hiçe sayma.

Yazık gerçekten

ah bu elalem derdi. sorsanız hangi elalem diye 3 tane isim sayamaz. saysa da o elalem ermiş bireyler değildir daha beter problemleri vardır anlatamazsın ama bi baltaya sap olmamış insanların laf edeceğinden korkarak sizin hevesinizin içine ederler.

ben olsam gider kalmadan da dönerdim ya da kalsam bile arkadaşımda vs kalırdım. elalem ne diyeceği için değil daha şimdiden eş adayının ailesiyle çok yüzgöz olmamak için.

Hic kimse ve hic bir durum icin ne kadar kotu bile gorseniz ailenizi ezmeyin. Nisanlinizin ailesine soyleyin ve annenizi dw davet etsinler. Onun da damadi olucak sonucta. Birlikte gider gelirsiniz. Ama ailenizi siz ezerseniz onlara da ezme hakki vermis olursunuz.

Ayrıca kayınvalideciğin seni o kadar düşünüyorsa nişanlı kızın yatılı yerde ne işi var. Annesi bize emanet etti der sabah götürür akşam da getirir nasılsa altlarında araba varmış. Seni böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmaz. Tamam kızım annen de haklı der götürür geri de getirir. Yatmayıversinler

Şuan nisanlisin ya da sozlusun ailen gitmeni uygin gormemis cevreden dolayi da olsa. Simdi gidersen onlari cok uzersin ve ilerde aileni boyle bir sebepten kirdigin uzdugun icin cok pisman olursun
Suan anlamiyorsun belki ailenin degerini ama yarin bir gun evlendiginde uzak bir yere tayin cikip gittiginde kafani cok vurursun keske ailemi uzmeseydim cok ozluyorum diye cok kafani vurursun. Simdi sagliliklar iyiler yanlarindasin anlamiyirsun belki ama kirma bence onlari nisanlinda baska bir zaman evlenme teklifi dusunsun artik zaten soz nisan olmus bile.

Annem senin için en güzelini yapıyor bende eskiden anneme kızardım ama anne olunca anladım anne sözü dinle asla pişman olmazsın ayrıca aglanilacak bir durum yok

Benim bildiğim (genelde yurtdışında olur) tanışılır, iyi geçinilirse aynı eve yerleşip yaşamaya başlarlar. Sonra bir gün adam evlenme teklif eder. Sürpriz evlenme teklifi budur. Nişanlıya evlenme teklifi saçma bir durum.

Soruya gelince beraber gidip akşam dönün.

İzin vermıyorsa annen gitme boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…