Yemin törenine gitmeli miyim

IncIpek04

Güzel günler yakındır
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.659
7.052
198
Merhaba arkadaşlar 7 yıldır birlikteligim var ve sevgilim suan acemi birliğinde haziran başında polatlida yemin töreni olacak. Benim o gun aksamüstü saat 16.30 da finalim var. sizce yemin töreni saat kaçta baslar? 11 gibi biterse geri donup sinava yetisebilirim. Tören saati hakkında bilgisi olan var mı? Bu arada ailemden habersiz gitmeyi düşünüyorum sizce gitmeli miyim? Erkek arkadaşımin ailesi ve kendisi gelmemi çok istiyor, giderken beni de götürmek istiyorlar ne yapmaliyim karar veremedim

Ailenden habersiz sınavınıza tehlikeye atarak gideceksin büyük cesaret.sen o törene gitmezsen kaybın olmaz ama diyelimki Allah korusun kaza yaptınız ailenin haberi yok büyük yıkım yaşarlar ikinci ihtimal belki sınava girmediğin için sene kaybedebilirsin 3 ihtimal erkek arkadaşınla ayrılırsan yada ayrılmazsan da aile sürekli başına kakar.gitme bence

Herhangi bir gecikme olur diye sabah saat 11de otobüse binmek istiyorum. Ama tören kaçta baslar daha belli değil. Ben net cevap vermeden sevgilimin babası beni götürme plani yapmış. Bende birşey diyemedim çünkü gitmeyi çok istiyorum. Son sınıftayim bu yıl mezun olucam riske atmak istemiyorum. Tören saatini bilen birileri var mi?

Yakın mı peki mesafeler oyle 1 saatlik bi yolsa gidip gelinebilir de daha fazlaysa riske atma derim.
Bi de ordan gelip sinava gireceksin ne kadar verimli gecicek o sinav o da var.
En mantiklisi izne geldiginde ailesiyle gorusmek istiyosan gorusursun.

11-16 çok riskli yapma
Ben Ankaralıyım bir kere yemin töreni günü zırhlı birliğin önünde trafikte 3 saat bekledim ana baba günü oluyor gelen gelene
Mezuniyetini riske atma
Okulun 1 yıl uzarsa ana babana ne cevap vericeksin?
Yetişsen bile son dakikada nefes nefese o curcunadan sonra kafanı nasıl toplicaksın?

Finali kaçırma riski var ben olsam gitmem. Ayrıca trafik, sıra bekleme... 4'e yetişmen zor gibi.

Edit: Yeni okudum, sevgilinin babası seni ve aileni hiçe sayarak kendi kendine plan yapmış. Katiyen gitmem, ne o öyle emir erleri miyim ben onların? Terbiyesizlik.

Kesinlikle katılıyorum
Konu sahibesi çok genç, evlenmeden bu kadar yüz göz olması hiç hoş değil kendine ve kendi ailesine zarar

sağlık ocağına git. şiddetli regl sancım var de rapor iste. törene git. mazeretlere gir :) win-win

Kesinlikle katılıyorum
Konu sahibesi çok genç, evlenmeden bu kadar yüz göz olması hiç hoş değil kendine ve kendi ailesine zarar

Sırf babası bu kadar sanki kendi kızıymış gibi iş yaptığı için gidilmez. O aileyi hiçe saymak da ileride başlarına büyük bela açıyor. "Senin ailen mi vardı başında her şeyini biz yaptık" benzeri bir laf ederlerse bir gün, kaldıramaz.

Saatini tam öğrenmeden gitme bence de.

Durumunu açıklarsın güzelce, anlayışla karşılarlar.

El elin eşeğini türkü çığırarak ararmış. Ailen seni mezun olmaya hazırlanıyor sanırken, onun ailesi senin sınavını, okulunu takmadan seni götürme planı yapıyor. Sanıyor musun ki orda sana baskı yapmayacaklar erken dönme, kal diye? Onların derdi kendi oğulları. Senin okulun geleceğin değil. Sen de ailemden habersiz gideceğim diyorsun bir de. Sakın ailene ve bu kötülüğü yapma derim. Kal sınavına gir, kimsenin seni kendi çıkarları ve keyfi için de kullanmasına izin verme. Sevgilin seni gerçekten sevse zaten sınavına gir boşver gelme derdi.

Gitme. Final kaygısı için değil ailenin haberi olmadığı için gitme.
Hele de erkek arkadaşının ailesi biliyorken sizinkilerin bilmiyor olması büyük problem bana göre.
Yarın öbür gün konusu olur böyle şeylerin... çirkin ama gerçek bu maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…