Herhangi bir gecikme olur diye sabah saat 11de otobüse binmek istiyorum. Ama tören kaçta baslar daha belli değil. Ben net cevap vermeden sevgilimin babası beni götürme plani yapmış. Bende birşey diyemedim çünkü gitmeyi çok istiyorum. Son sınıftayim bu yıl mezun olucam riske atmak istemiyorum. Tören saatini bilen birileri var mi?
Finali kaçırma riski var ben olsam gitmem. Ayrıca trafik, sıra bekleme... 4'e yetişmen zor gibi.
Edit: Yeni okudum, sevgilinin babası seni ve aileni hiçe sayarak kendi kendine plan yapmış. Katiyen gitmem, ne o öyle emir erleri miyim ben onların? Terbiyesizlik.
sağlık ocağına git. şiddetli regl sancım var de rapor iste. törene git. mazeretlere gir :) win-winMerhaba arkadaşlar 7 yıldır birlikteligim var ve sevgilim suan acemi birliğinde haziran başında polatlida yemin töreni olacak. Benim o gun aksamüstü saat 16.30 da finalim var. sizce yemin töreni saat kaçta baslar? 11 gibi biterse geri donup sinava yetisebilirim. Tören saati hakkında bilgisi olan var mı? Bu arada ailemden habersiz gitmeyi düşünüyorum sizce gitmeli miyim? Erkek arkadaşımin ailesi ve kendisi gelmemi çok istiyor, giderken beni de götürmek istiyorlar ne yapmaliyim karar veremedim
Kesinlikle katılıyorum
Konu sahibesi çok genç, evlenmeden bu kadar yüz göz olması hiç hoş değil kendine ve kendi ailesine zarar
Gitme. Final kaygısı için değil ailenin haberi olmadığı için gitme.Merhaba arkadaşlar 7 yıldır birlikteligim var ve sevgilim suan acemi birliğinde haziran başında polatlida yemin töreni olacak. Benim o gun aksamüstü saat 16.30 da finalim var. sizce yemin töreni saat kaçta baslar? 11 gibi biterse geri donup sinava yetisebilirim. Tören saati hakkında bilgisi olan var mı? Bu arada ailemden habersiz gitmeyi düşünüyorum sizce gitmeli miyim? Erkek arkadaşımin ailesi ve kendisi gelmemi çok istiyor, giderken beni de götürmek istiyorlar ne yapmaliyim karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?