Ay düşman totosuna...Bende abla derdim.. Bilin bakalım ne olduBen abinin eşiyim abla ne demek bu ne terbiyesizlik abin ablanla mı evlendi dedi.. şok oldum bidaha demedim..
Ben samimiyitten abla diyordum hep.. yenge kelimesi bana uzak geliyordu.. öyle söyleyince ve ima edince neye uğradığımı şaşırdım zatenŞu terbiyesiz ve sapkın düşünceye bakar mısın? Kimsenin aklına abiyle ablanın evlendiği gelmemiştir eminim pes
Ayyy bende üzüldüm vallaAy düşman totosuna...
Kız vallahi beni kaçırdığına bir daha üzüldüm
Ne fark eder kiBana ... abla diyor direk abla demiyor
Bence takılmayın benimde yengem var abimin eşi ben ona hiç yenge demem hep abla derim yenge deyince sanki bir mesafe oluyor gibi geliyor banaNişanlısınız nişanlınızın sizden 8 yaş küçük kız kardeşi (18 yaşında) size abla diyor bunu sorun Eder misiniz yenge demesi lazım mı ? Ve bir ortam da nişanlınızın tanıdıkları varken Küçük çocuklara sizi ... ABLA olarak tanıtıyorlar ama kendilere ... TEYZE diyor çocuklar. Aslında ben ordan sonra bu işi merak ettim yoksa abla demesi beni rahatsız etmedi yoksa bilinçli şekilde mi yenge denmiyor
YengeağğYenge kelimesinden nefret ederim mesela ben abla demesi kafi
Yenge kelimesini hiç sevmem oldum olası yakın goruyosam abla derimNişanlısınız nişanlınızın sizden 8 yaş küçük kız kardeşi (18 yaşında) size abla diyor bunu sorun Eder misiniz yenge demesi lazım mı ? Ve bir ortam da nişanlınızın tanıdıkları varken Küçük çocuklara sizi ... ABLA olarak tanıtıyorlar ama kendilere ... TEYZE diyor çocuklar. Aslında ben ordan sonra bu işi merak ettim yoksa abla demesi beni rahatsız etmedi yoksa bilinçli şekilde mi yenge denmiyor
Yenge kelimesini hiç sevmem oldum olası yakın goruyosam abla derimNişanlısınız nişanlınızın sizden 8 yaş küçük kız kardeşi (18 yaşında) size abla diyor bunu sorun Eder misiniz yenge demesi lazım mı ? Ve bir ortam da nişanlınızın tanıdıkları varken Küçük çocuklara sizi ... ABLA olarak tanıtıyorlar ama kendilere ... TEYZE diyor çocuklar. Aslında ben ordan sonra bu işi merak ettim yoksa abla demesi beni rahatsız etmedi yoksa bilinçli şekilde mi yenge denmiyor
Aaa senin yengen abla kelimesini biraz farkli yargilamisBende abla derdim.. Bilin bakalım ne olduBen abinin eşiyim abla ne demek bu ne terbiyesizlik abin ablanla mı evlendi dedi.. şok oldum bidaha demedim..
Ne kadar tatlı bir yengen var MaşaALLAH Rabbim aranıza soğukluk girmesne izin vermesinAaa senin yengen abla kelimesini biraz farkli yargilamissizin yengeniz istememis ama bizimki uzun bi sure sevgilik ve sözluluk dönemi oldu o surecte biz hep gezdik tozduk yengemizle onun kiz kardesi yok benmde ablam vefat etmisti annem hep abla ol kizlarima dedi oda zaten ben yenge dedirtmem ablalariyim dedi
Amin canim amiin darısı basinaNe kadar tatlı bir yengen var MaşaALLAH Rabbim aranıza soğukluk girmesne izin vermesin
Amin canim amiin darısı basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?