yenge kişisi

öyle hayatta laf çarpamam da, yenge neden bana bu şekilde davranıyorsun her geldiğimde? diye sorsam kötü mü olur?

yeri değil

adam hasta olmuş

hiççç eskileri karıştırma

ille de gol atmak istiyorsan yengeye

tam kapıdan çıkarken eline para sıkıştır bir şey lazım olursa alırsın malum yıllardır hep eski şeyleri bana hediye ettin der geçersin

para veremem de giderken pahalı bir kolonya almayı yanina da tatlı almayı düşünüyorum. Fıstık sarması gibi.

Amcanizin cocugu falan yok mu?
Size haber verse de yengenizin olmadigi bir anda ziyaret etseniz?
Gecmis olsun bu arada, allah acil sifalar versin

Cocuklari var moydi acaba? Neden tek derdi sizsiniz bu kadinin anlayamadim dogrusu. Siz soylenecek laflari zamaninda soylememissiniz. Simdi hasta ziyaretinde laf sokmalar falan hos olmaz. Cok dayanamazsaniz da benim sana soylecek cok lafim var da amcamin hatrina susuyorum deyin ve konuyu kapatin.

Amcanizin cocugu falan yok mu?
Size haber verse de yengenizin olmadigi bir anda ziyaret etseniz?
Gecmis olsun bu arada, allah acil sifalar versin

var çocuğu ama ben yengemle sorunlu oldugumu annem dahil hiçkimseye anlatmadım. O yokken geleyim gibi bi muhabbet yapamam.

Düşünmeden gidin derim, bırakın ne derse desin ... Oldu da çok canınızı sıktı " su durumda düşündüğün şeye bak ne yeri ve zamanı başka zaman er meydanına beklerim" dersiniz... Amcanıza çok geçmiş olsun Allah şifa versin...

çocuğu var bi tane. Şimdiye kadar tepki veremedim. Şimdi de susmak istemiyordu.. Ama ortalık kızışmadan onu nasıl susturabilirim onu düşünüyorum.

Açıkçası benimle sorunu ne ben de bilmiyorum gerçekten. Çocukluğumdan beri çok ilgili gibi davranır bana ama hep kendin işlerine kosturmami bekler.

Yok yok. Hastalik zamani hasta ziyaretinde bence agiz dalasina girmeniz uygun olmaz. Herkes kendine yakisani yapar bosverin. Ama eski pusku birseyler verirse de almayin. Gotur cope at ya da ihtiyac sahibine ver falan deyin bari.

Yok yok. Hastalik zamani hasta ziyaretinde bence agiz dalasina girmeniz uygun olmaz. Herkes kendine yakisani yapar bosverin. Ama eski pusku birseyler verirse de almayin. Gotur cope at ya da ihtiyac sahibine ver falan deyin bari.

haklisin. Gideyim eğer yine eşimin yaninda beni bozmaya çalışırsa da duymazdan geleyim. Baktım devam edecek amcama sarılıp kalkar giderim.

Cuvali verdiginde " sizde ise yaramis ama bizde kiyafete gerek yok etkilemek icin" deseydin keske. Git ve hic muhattap olma. Lafini da esirgeme. Neyden cekiniyorsun ki? Duruma gore laf soylersin simdi burda sunu soyle diyenem.

Amcana git .giderkende amcana hediye gotur .
Yengen kulanilmis bisey veririse bunu ihtiyac sahibi birilerine ver benim ihtiyacim yok de

İnşallah amcana iyi bakıyordur. Amca için giderdim. Yengeyle ilgilenme. Keşke tavrını baştan koysaydın. Eski giysiler vermesi falan..neden aldınki?

o zaman eşime ne diyeceğim "neden tepki vermedin?" dediğinde. şimdiye kadar edebimden sustum gerçekten de şuan da konuşacak zaman değil gerçi. inşallah korktuğum gibi geçmez.
Eşinize şuan tepki verecek zaman değil diyeceksiniz eşinizi yumuşatmak bence yengenizle ve amcanızla yaşayacağınız muhtemel gerginliklerden daha az sıkıntı yaratır

Kadın biraz cahil gibi. Bana kalırsa amcanızla olan muhabbetinizi de kıskanmış ki sizi kendinden aşağı görmeye başlamış. Siz amcanıza gidin görün derim mutlu olur, kadını takmayın amcanızı görüp çıkın

Geçmişte yapmış bir sürü şey, üstünden sekiz sene geçmiş görüşmemişsiniz de zaten.

Siz amcanızı çok seviyorsunuz tabi ki ama kadının da eşi aynı zamanda. Eminim ki o da çok üzgündür. Böyle bir zamanda geçmişe dair bir şey söylemek, ifade etmek doğru olmaz. Tabi yine eskisi gibi tavır takınırsa kibarca reddedersiniz. Ama bence rencide edici şeyler yapmaya gerek yok.

Tokat atana öbür yanağını dön diyen bir insan değilim, hiç de olmadım ama sağlıkla ilgili şeyler çok hassas durumlar olarak geliyor bana.

Amcanız bir an evvel sağlığına kavuşur umarım, çok geçmiş olsun.

Yeteri kadar susmuşsun artık bir iki kelime de sen konuşsan iyi olur.

Kadinla polemige girmeyin. Yarim saat amcanizi gorup kalkin derim. Sorun yasamazsiniz insallah

İnşallah amcana iyi bakıyordur. Amca için giderdim. Yengeyle ilgilenme. Keşke tavrını baştan koysaydın. Eski giysiler vermesi falan..neden aldınki?

ay ne bileyim resmen cahillik ettim aldım maalesef. Şimdi verse yine alırım ve ihtiyaç sahiplerine dağıtacağımı söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…