• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengeç erkeği

Bir tane yengeç insanıyla 10 yıldır evliyim + 4 yıldır da flört dönemi 14 yıldır tanıyorum. Kabuklu bi kere senin enerjin en üst seviyedeyken hoop kabuğuna çekilir kalırsın öyle. Kabuğu kıracaksın sosyalleştireceksin sınırlarını denemesini sağlayacaksın.Çok emek vermek gerek. Ailesine düşkün duyarlı naif sakin insanlar düzler fırıldak yok.

3 yıllık sevgilim yengeç yani adam edene kadar canım çıktı. Çok duygusal alıngan asosyal içe kapanık oluyorlar ve kıskanç aynı zamanda ama bunu sizi kıracak şekilde belli etmiyorlar tribe giriyorlar siz vicdan azabı çekiyorsunuz. Tanıdığım 4 yengeç var hepsi için benzer şeyleri söyleyebilirim. Ben sabrederim ya da hepsi aynı mı amaaan derseniz bi tanışın :)

hep karsi dan mi adim beklerler? Gayet soguk yani. Bir seyin mi var dedim. Yok dedi. Hicte kabul etmedi. Cokta fazla tanismiyoruz. Üzerinde de durmadim. Simdi Su corona nedeniyle hep evde . Bütün günü evde geciyor. Arada ablasina gidiyor. Cok fazla ailesi de yok.Annesi de bi kac yil önce vefat etti. İşler dede ister istemez değişiklikler var. İş yeri tatile çıkarıyor. Şimdi düşünüyorum da aslında moreli bozulacak kadar da var. Kafana takıyor musun diyorum. Yok diyor.
Benim en yakın arkadaşım da yengeçti. O da kendiliğinden kolay kolay bahsetmezdi, geriye çekilirdi. Üzerine ben düşerdim. Ama çok tatlı bi kızdı. Dediğin gibi yani...

Belki de bu olanlar onu çok fazla etkiliyor ama kendiliğinden bir şey söylemiyor. Ben sorunca da yok iyiyim diyor. Benimle bi ilgisi de yoktur belki. Bakalım

Bir tane yengeç insanıyla 10 yıldır evliyim + 4 yıldır da flört dönemi 14 yıldır tanıyorum. Kabuklu bi kere senin enerjin en üst seviyedeyken hoop kabuğuna çekilir kalırsın öyle. Kabuğu kıracaksın sosyalleştireceksin sınırlarını denemesini sağlayacaksın.Çok emek vermek gerek. Ailesine düşkün duyarlı naif sakin insanlar düzler fırıldak yok.

Cok Tesekkür ederim yorumun icin. Uzaktan uzaga simdi zor oluyor. Herseyin bi hayri var. Güzel Allahim hakkimizda hayirli olanini nasip etsin.
Is yerinde tatile cikarilcak nisan ayinda. Belki de kafasina takiyordur. Yani hepimiz icin zor günler. Üzerime alinmamam gerekiyor belkide. Birbirimizin huyunu suyunu bilmiyoruz. Bakalim, Hayirlisi olsun. Amin!!!!

Cok Tesekkür ederim yorumun icin. Uzaktan uzaga simdi zor oluyor. Herseyin bi hayri var. Güzel Allahim hakkimizda hayirli olanini nasip etsin.
Is yerinde tatile cikarilcak nisan ayinda. Belki de kafasina takiyordur. Yani hepimiz icin zor günler. Üzerime alinmamam gerekiyor belkide. Birbirimizin huyunu suyunu bilmiyoruz. Bakalim, Hayirlisi olsun. Amin!!!!
Bunlar herşeyi mevzu eder. Takmıyormuş gibi görünürler ama arka planda kaygıları hep devam eder. Uzak mesafe ilişkisi yaşadık bizde 4 yıl, ona rağmen sadık ve ilgiliydi. Bi eşik var aşana kadar zorlamanız gerek sonra o koşar zaten, güvenene kadar diyelim. İkiniz için de hayırlısı olan olsun inşallah.

Bunlar herşeyi mevzu eder. Takmıyormuş gibi görünürler ama arka planda kaygıları hep devam eder. Uzak mesafe ilişkisi yaşadık bizde 4 yıl, ona rağmen sadık ve ilgiliydi. Bi eşik var aşana kadar zorlamanız gerek sonra o koşar zaten, güvenene kadar diyelim. İkiniz için de hayırlısı olan olsun inşallah.
Amin! Allah razi olsun ! Galiba biraz da zaman birakmam gerekir. Nede olsa simdi suanki kosullar cok farkli. Normal bi tanisma asamasi degil. Bu kriz hepimizi zorluyor. Ortalik durulduktam Sonra bunu yapalim felan diyor. Ama henüz bi Kere bulustuk. Belki cok beklenti yapiyorum suanki durumda. Zaten sabirsiz bi yapiya da sahibim.
Birde daha kaynasmamiz lazim tam olarak tanismamiz de gerekiyor. Ben hersey oldu bitsin istiyorum😬 suanki durumda biraz sacma bi beklenti🤷🏻‍♀️

Çok duygusal adamlardır. Evcillerdir. Okur araştırırlar. Naif bir ruhları vardır. Aileleri hetşeyden önce gelir. Sosyallerdir insan güzelidirler. Adam gibi adamlardır çünkü bir yengeçte benim babamdır. Ve kendimi dünyanın en şanslı kızı hissederim böyle bir babam olduğu için

Belki de sevgilisi var. Sizi kırmadan normal muhabbet ediyor bence siz duygusal olarak bişey beslediğiniz için. Adım bekliyorsunuz. Yengeç erkeği en duygusal burçtur. Hissettiyse bir kıpırtı o sizin üstünüze düşer. Kaptırmamak İçin ugraşır. Ama kafası karışıksa kenarda tutar. Mantık olarak. Bence net sevgilisi var.

Belki de sevgilisi var. Sizi kırmadan normal muhabbet ediyor bence siz duygusal olarak bişey beslediğiniz için. Adım bekliyorsunuz. Yengeç erkeği en duygusal burçtur. Hissettiyse bir kıpırtı o sizin üstünüze düşer. Kaptırmamak İçin ugraşır. Ama kafası karışıksa kenarda tutar. Mantık olarak. Bence net sevgilisi var.

Sevgilisi oldugunu düsünmüyorum. Son iki bulusmalarimizi ben erteledim Corona nedeniyle. Yaziyor ediyor merakta ediyor Ama Ben biraz kuruntu yapiyorum

Çok duygusal adamlardır. Evcillerdir. Okur araştırırlar. Naif bir ruhları vardır. Aileleri hetşeyden önce gelir. Sosyallerdir insan güzelidirler. Adam gibi adamlardır çünkü bir yengeçte benim babamdır. Ve kendimi dünyanın en şanslı kızı hissederim böyle bir babam olduğu için
Ne güzel :)

Back
X